Regisztráció Blogot indítok
Adatok
televanabatyum

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szia Tibi! Alant egy idézet, a közeg nyilván összerakható. Használd bátran! De valójában bármelyik hasonló leírás mehetne, kiemelések tetszés szerint. Csak azt sajnálom, hogy a makktárs kifejezés nem szerepel, de amúgy hozza a szintet.     Attila  ..
Modorosblog Margaréta-álomváros 2010.12.15 06:00:00
Az évezredes múltra visszatekintő Margitsziget, Margareteninsel, a Nyulak Szigete - ami alig kilencven éve még csak a kiváltságosok számára nyújthatott kikapcsolódást, Magyarország elmúlt évtizedeinek legnagyszabásúbb fejlesztési programjának ad otthont 2011 tavaszától.Szeretne…..
Többek között A maximalista család és A budai anyuka után ismét balage_81.  A multis klikkek Nők gyakrabban alkotják, mint férfiak, bár mindkét klikk-típus elég hasonló elvek szerint működik. Jellemző rájuk, hogy ritka az azonnali teljes jogú tagság, főleg a női…..
televanabatyum 2010.12.10 12:57:46
@gyvy:
Szerintem az állatvilágba és az "emberi világban" (de hülyén hangzik) a mozgatórugók ugyanazok. Azért kell a csapatba, csoportba beilleszkedni, hogy az csoport működésében egy kis láncszemként a saját kis önnön érdekeinket is próbáljuk kielégíteni. Különben éhen döglik az egyed,vagy az emberkéknél jobb esetben csak kirúgják ( mert rosszul dolgozik, vagy szúrja a fő-,közép-,almajom szemét). Multisan: azonosulj a cég és a kedves vezérünk céljaival, vagy tárt karokkal vár az utca.
televanabatyum 2010.12.10 13:09:16
@gyvy:
akkor van gáz, ha a segg tulajdonosával összerúgja a port, vagy a szék amin főnöki popó ül meginog. Akkor emberünk vagy elsüllyed,vagy vérszemet kapva elkezdi előásni a főnöki ambícióit, vagy új fagyit keres. Szerintem az állatvilágban is ugyanígy van. Amúgy is két cél lebeg mindenki szeme előtt: jót enni, majd jó helyre tenni:)
 Az önkiszolgáló éttermek világa két iskolai, és egy ÁSÉS-posztot is eredményezett - most rögtön két olvasói összeállítással folytatjuk a vonalat.Az elsőt a csuhástól kaptuk - aki az amúgy zseniális Orkánság blogot, a képzeletbeli, ám nagyon is valóságosnak tűnő,…..