Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misimage

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fényecsetvonások Indul a buli... 2012.03.06 00:47:00
Bevallom vártam már, hogy kilépjek a stúdióm "árnyékából" picit, és kijöjjek a fényre. No persze én örültem a nagy kemény árnyéknak, nem ijedtem meg, mint a medve, mert ahol kemény hosszú árnyék van, ott jó fény is akad…..
Minden kedves olvasómnak Békés Boldog Ünnepeket kívánok a magam, és a családom nevében! Köszönöm egész éves kitartó figyelmetek, remélem számíthatok rátok ezután is.Boldog Karácsonyt!..
Úgy gondoltam, hogy minden hónapban felteszek majd egy egy háttérképet, ami letölthető lesz egy nagyobb méretben innen a blogról ezentúl. Sokan használják a google képeket, de ott vagy találni normális képet, ami jó felbontású, vagy nem. A képet úgy csinálom meg majd, hogy…..
Az először megrendezésre kerülő Novi Sad 1st Photo Exhibition című fotópályázaton 6 képemet fogadte el kiállításra a szakmai zsűri. Ebből "M" című képem AKT kategóriában az Amerikai Fotószövettség Aranyérmét nyerte el (PSA GOLD), valamint fekete-fehér nyílt…..
Az idei évben elég sok negatívum krülgeti a szakmát, és nekem is jut belőle bőven. Sokat fontolgattam, hogy megírom a mérgem, de mikor más kollégákkal is beszélgettem, rájöttem, hogy másnak is van mérgelődni valója. Így felhagytam a mérgelődéssel, és nekiálltam pár új…..
misimage 2011.05.05 17:53:29
Fényecsetvonások Wedding fun... 2011.01.15 12:33:00
Egy esküvőn rengeteg kép készül, pláne ha az ember nem akar lemaradni semmiről. Aki szemlélettel fotózza az esküvőket, az tudja, hogy egy ilyen napon rengeteg olyan kép is készül, ami kimarad a slideshowkból, meg a könyvekből, de nem azért, mert nem jó, hanem mert esetleg a…..
Fényecsetvonások Ez is jó VOLT! 2010.07.09 15:58:00
Ismét túl vagyok egy VOLT fesztiválozáson, szám szeritn a 18-ik VOLTomon....durva..mindegyiken ott voltam..ez azért elég súlyos, márminthogy 18 éve is jelen voltam mindössze 14 évesen, és tanúja lehettem az UNDERGROUND rendszerváltásnak.Bele sem gondolok még erősebben, mert…..