Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marczi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Karlskrone Pils 2023.02.14 13:44:18
Illat: kellemetlen, vizes-pálinkás Hab: krémes, ölég jó Szín: világos szalmasárga, szűrt   Elnézést a kései élesítésért. Maga az értékelés már 2022 augusztusában megíródott. Legalább számolható egy kis infláció. Most 259 Ft. Tehát 24% fél évre.    Imádom, hogy a nagyobb élelmiszerláncok…..
sörfigyelő Soproni Porter 2019.10.14 15:00:45
Illat: telt, enyhén édes Hab: krémes, rugalmas, drapp Szín: sötétbarna  Már terjengett, hogy a Soproni Sörverseny nyertes söre nagyon jó lett, ezért is várta fokozott várakozás. A gyár ígéretének megfelelően ősz közepére meg is érkezett a boltokba, már amelyikbe.  Ha feltételezem, hogy a…..
Nem is olyan rég dobta piacra a BlitzWolf az első fülesét, mostanra pedig már kétféle változat is kapható. A mai cikkben az első fecskét vesszük szemügyre. Az ES-1 az olcsóbbik variáns, 4.400 forintért kapható, mégis megdöbbentett, milyen jól szól. A cikk végén kupon is található hozzá, amivel 3.000…..
Úgy gondoltam, hogy ennek a két terméknek egy teszten belül kell szerepelnie, szinte össze vannak nőve. Olyanok, mint a jó testvérek. Szétválaszthatatlanok. Nekem mondjuk már baromira elegem lett belőlük, mert hiába csuktam rájuk a mosógép ajtaját úgy, hogy bent mindketten törölközőbe tekerve,…..
MagyarTarka Pizzát soha többé! 2016.07.09 19:27:06
Az utolsó pizzám emlékére eldöntöttem, diétázni fogok. Teljes a siker: 10 nap alatt 3,5 kg mínusz. A pizzás cégnek pedig néhány ezer mínusz. Kiderül, melyikünknek kopik fel előbb az álla. Lássuk a nagyon magyar sztorit 3 rövid levélben. A cég neve mindegy, nagyjából bármelyik lehetne. Tisztelt…..
Egy budai kerthelyiségben két mosolygós, fiatal nővel találkoztunk legutóbb, akik egy almabor kóstolás utáni váratlan ötlettől vezérelve úgy döntöttek: életre keltik hazánk első, kiváló minőségű ciderét, a Czidert. Tölyhi Orsi és Szabó Kata ráadásul mindezt úgy tette,…..
Fotó: Batár Zsolt Az ArchDaily elég olvasott építészeti lap, ha nem a legolvasottabb. Mondjuk van 1,1 millió Facebook-, meg bő 160 ezer Twitter-követője, ami persze még nem a világhírnév mércéje, de jól mutatja, hogy azért olvasgatják. Nos ez az ArchDaily a napokban megint…..
Ne vacakoljunk, adjunk egy esélyt annak, aki tényleg közlekedik is a városban. Robogóval, autóval, biciklivel. Szavazz Winklerre és bármit megígérünk! (Egyben ennyit ér egy ilyen szavazás.) Itt lehet, ne légy rest! ..
marczi 2013.12.03 15:32:32