Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hapcibenő

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hasonlóan élnek, mint a legtöbb korukbeli fiatal: egyetemre készülnek, elköltöznek otthonról, és buliznak, de közben négy nyelven beszélnek, számukra a gödöllői kastély és a bécsi Hofburg voltaképpen családi múzeum, és már most azon gondolkodnak, hogy talán egyszer majd édesapjuk, valamint…..
hapcibenő 2022.07.05 17:02:32
@mézescsók: az nem berúgott cipő, hanem az interjúkészítő lába a fotel alatt...
Ebben a posztban, ami ezúttal elég bulváros és teljesen szubjektív lesz, Katalin és Vilmos éppen 10 évvel ezelőtti esküvőjének azokat a pillanatait szedtem össze, amelyek valamiért emlékezetesek számomra, elszórakoztattak, megnevettettek, felháborítottak, amelyeken elcsodálkoztam, tehát azokat a…..
Elsőként is tisztázzuk: nem Schobert Norbert élő Facebook-bejelentkezésétől robbant fel a magyar internet. A magyar közösségi szcéna egyik legrégebben aktív személyiségeként megtanulta az idők során, mivel és hogyan válthat ki aktivitást a rajongóiból, de az egész internet berobbantásához ez kevés…..
Sokakban ébreszt kellemes emléket az építőtábor említése, ami nekünk - akik már nem vettek részt a mozgalomban - furcsa lehet. Hiszen mi lehet jó abban hogy az egész éves tanulás végén nyáron még hetekig-hónapokig tartó nehéz fizikai munkát is végezzünk, spártai körülmények között, távol…..
hapcibenő 2019.07.10 11:13:46
@chrisred: mostanság sem jobb a helyzet sokkal párizsifronton...
Két nagy projekt is fut a hétvégén majd a teljes közmédiában. Azt, hogy a Duna TV, az MTV és a Magyar Rádió is kiemelten foglalkozik majd a trónörökös esküvőjével, már megírtuk, de akkor még nem állt össze kép. Mármint hogy a non stop közszolgálati bulvárparádét…..