Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Primevalboy

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tóbiás Ferenc osztotta meg velünk ezt a történetet, ez úton is köszönöm neki. Az eset nem velem történt meg, hanem egy osztálytársammal, akinek a kilétét nem szeretném felfedni! Székkutas fele laknak, ahol több birkát is tartanak. Az esemény pontos időpontját nem tudom,…..
Primevalboy 2012.05.22 22:16:03
Őszinte leszek! Lehet, hogy mégsem Chupacabra és a vérszívás sem történt, csak a vadászok gondolták félre a dolgot. Van egy elméletem, amely egy kicsit talán túlzás egyeseknek, de én egyáltalán nem tartom kizártnak. Hiszek a Primeval sorozatban lévő anomáliák létezésében. Úgy vélem, hogy az anomáliák időről időre bizonyos helyeken létrejöhetnek. Elkézelhetőnek tartom, hogy egy anomália jelent meg valahol a környéken (az osztálytársam, akiknél történt az eset 15 km-re laknak a legközelebbi településtől és nem akad sok tanya feléjük). Az anomálián keresztül talán egy Hyaenodon vagy valamim más kutyaszerű lény vagy egy egész falka jött át és azok okozták a vérengzést. Gondoljunk csak bele! Hény olyan esetről tudunk, hogy már rég kihalt ősállatokat láttak az emberek? Mokele mbembe, Loch Nessi szörny, Emela nontuka, Kongamato és még sorolhatnám. Hogy a fenébe maradtak volna fent azek a lények több millió éven keresztül észrevétlenül. Már rég megkellett volna találunk őket, de egyik sem került elő. Hogy miért? Mert már rég visszatértek a saját korukba vagy pedig elpusztultak a mi világunkba és a tetemek nem kerültek elő. A Loch Ness nem tudna eltartani egy egész Plesiosaurus állományt. De mégis látni véltek egyet! Mokole Mbembe-vel ugyanez a helyzet. Pontos leírás egy dinoszauruszról és még csak nyomát sem találtuk. Szerintem ezek az esetek mind összefüggésbe hozhatók az anomáliákkal.
A loch nessi szörnyről ráadásul nem is nagyon hinném, hogy Plesiosaurus lenne. Hallottam egy esetről még az 1930-as évekből. Egy nő a férjével autózott hazafelé, amikor az úton egy krokodilszerű lényt ment át előttük. Van is egy lény, amely egyaránt magán viseli a Plesiosaurus és a krokodil ismertetőjegyeit. Ez pedig a Nothosaurus!!!! Szerintme inkább ez lehet az állítólagos Nessi, aki már réges rég visszatért a saját korába.
Szóval szerintem minden egyes ősállat észlelést ezekre az anomáliákra kellenne alapozni. Mi erről a véleményetek?
Primevalboy 2012.05.23 13:55:31
@Bermuda: 21 évesen annyi sci-fit nézek, amenyit csak akarok!!!!!!!!! És nem csak azért állítottam fel ezt az elméletet, mert szimpatikus, hanem mert nem ez az első alkalom, hogy állítólag kihalt lények bukkanak fel valahol évmilliókkal a kihalásuk után.
Kriptozoologia Újpesti észlelés 2012.05.20 15:38:00
2009-ben egy őszi napon hétvégén kimentem bringával a Farkaserdőbe.Ez egy kis erdő, Újpest mellett, tehát elég közel van lakott területhez.Lényeg a lényeg, eléggé felhős idő volt, így rajtam kívül nem sokan voltak ott (egyedül két másik bringással, egy párral futottam…..
Primevalboy 2012.05.20 16:02:49
Nem az első óriásszörnyes film a sorozatban (félek, nem is az utolsó), de ezeket valahogy nem lehet megunni. Mindig lehet találni bennük valamit, ami miatt érdemes beszélni róla. Ezúttal ez a valami David Hasselhoff! A Kérdezz-Felelek pedig lezárult. Aki esetleg még éppen most fejezi…..
Az Atrocious végén már említett másik áldokumentarista horror, ami eléggé félresikerült tavaly. A különbség annyi, hogy ez még a spanyol borzalomnál is nagyobb siker volt. Másik hír, hogy a régóta szünetelő Bugnews blog újra aktív. Az oldalon játék-bugok gyűjteménye…..
   A Primeval rajongók most ujjongani fognak a cím láttán. Az erdő, ahol a rész játszódik nagyon is létezik, és tényleg durva dolgok történtek ott, amiket egy hatalmas teremtményhez kötnek.A lényt más néven jávorszarvasdisznónak is nevezik. A leírások szerint…..
Kriptozoologia Gyilkos Kroki 2011.09.05 08:25:00
Üdvözlök mindenkit.Már jó ideje figyelemmel követem az eseményeket, de csak most gyűlt össze annyi anyag, hogy amolyan mini cikket lehessen belőle írni.2011 szeptember 1-én, Floridában egy 90 év körüli asszonyt, Margaret Webbet súlyosan megtámadott egy több mint 10 méter hosszú…..
Hölgyek és urak!Egy kissebb, ám szintén világhírű hírt szeretnék veletek megosztani, ami az amerikai Caddy, vagyis a Cadborosaurus legendáját hivatott leleplezni. Igaz, bár a fényképet és a cikket, amit be fogok linkelni, sajnos 1 év csúszással, de ti is láthatjátok. A cikk…..
Kriptozoologia VILÁGHÍR!!! 2011.07.27 16:21:00
Üdvözlök mindenkit.Egy igazi világhírt szeretnék megosztani veletek, ami talán egyszer és mindenkorra lezárja az észak amerikai nagylábú rejtélyt. 2011 július 23-án, tehát egy szombati napon, Kanada határánál egy turista család kocsikázott a hegyekben, amikor állítólag…..
Na emberek, ez a nem semmi.A sziget országban nincsenek tudósok??? vagy mindegyik egy idióta? Ez a kép nagyon friss, arról az ismeretlen tengeri lényről van szó, amit nemrég mutattam be nektek. Ezek szerint még mindig ott rohad a tengerparton, és nemsokára semmi nem marad…..
Primevalboy 2011.07.27 15:52:36
@mormoth: érdekes elmélet, de valami még mindig nem tiszta! A tetem alsó állkapcsa rövid és széles. A belugáé viszont vékony és hosszú. www.educationalbiofacts.com/educational-skulls-replica-mammalia-cetacea-whales.html Itt látható néhány cetféle koponyája. A leginkább még így is a gömbölyfejű delfinhez hasonlít. Úgyhogy ez vagy az előbb említett cetfaj vagy pedig valami egészen más.
Kriptozoologia Albinó Nagyláb 2011.07.24 15:59:00
Üdvözlök mindenkit.Nem semmi videóra bukkantam a neten. Senki nem tudja pontosan hogy ez átverés, vagy valódi felvétel. A videón sajnos nem sok minden látható, lévén tök sötétben vették fel, viszont a felvétel végén, hála az égnek, a lámpát pontosan a lény arcába…..
Üdvözlök mindenkit.Elnézést kérek tőletek amiért nem voltam az utóbbi pár napban aktív, de néha a barátnőmmel is foglalkoznom kell :)Viszont hoztam valami új és nagyon fincsi anyagot. Olyan meleg hogy szinte már forró :)A változatosság kedvéért most nem Amerikában történt…..
Kriptozoologia Viziló 2011.07.17 07:55:00
Szintén egy érdekes, és a természetben nagyon-nagyon ritkán előforduló pigment változásról szeretnék mutatni egy képet.       Mint láthatjátok, az a víziló 97%-ban rózsaszínű, ami nagyon nem megszokott az állatvilágban. Albínó állatok…..
Primevalboy 2011.07.17 17:08:04
www.burrard-lucas.com/photo/kenya/leucistic_hippo.html Ennek a vízilónak a testének durván 99,9 %-a rózsaszín.
Kriptozoologia Ismeretlen cicamica 2011.07.17 07:42:00
Üdvözlök mindenkit.2011 július 15-én, az amerikai Ohio-ban, egy eddig ismeretlen hegyi oroszlán megölt egy kacsát, az egyik farmon, és a szárnyast ott helyben el is fogyasztotta. A szemtanú aki egy farmer volt, a következőképpen írta le az állatot:"hatalmas volt, nagyon…..
Primevalboy 2011.07.17 17:04:42
A Felső Winsoncin  találtak egy hatalmas tokot, ami leginkább egy harcsa és egy cápa kereszteződésének hat. Ez a példány rekordméretű. Egyszerűen hatalmas. A hal ősei találkoztak a dinoszauruszokkal, és túlélték azokat, de úgy néz ki, hogy most az emberben ellenfélre…..
/Forrás: HVG/Közép Kínába fogták el ezt a különös lényt, amit a parasztok csak Jetiként hivják ezt a különös élőlényt. Egy szőrtelen medvére hasonlít, a farka olyan mint a kengurué, és nyávogó hangot add ki.A lény a helybeliek szerint egy medvévé változott ember. A…..
1492-ben Kolombusz Kristóf három hajójával átkelt a tengeren, és felfedezte Amerikát. A Kasztillíai királynak sok lényről írt, amelyek csak az új földön éltek. Ilyen volt egy olyan különös macska, amit az egyik vadász terített le.A lénynek hosszú lábai voltak, és…..
Primevalboy 2010.07.13 19:10:16
@HgGina: Voltakép a ködfoltos párduc a legkisebb nagymacska. A puma pedig a legnagyobb kismacska.
Most egy kicsit szakadjunk el a földtöl és a víztől, és nézzünk fel egy kicsit az égbe, ahol ugyancsak furcsa lények lakoznak. Ez a Mennydörgő Madár.Ahogy a lakota indiánok Wakyá-nak nevezik, a kwaka indiánok nootka néven ismerik, az ojibwák nyelvén, pedig binesi, vagy amiki. A…..