Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nik Kershaw

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zenei blokkot indítok a blogon. Régóta húzódik, most végre meglépem ezt is. Egy ideje szerelmese vagyok ennek a műfajnak, de hogy mi fán is terem, a kattintás után kiderül. (A cikk eredetije a No Kredit Magazinban…..
Egy hete dübörög a Magyar Idők, a Napi Gazdaságot váltó napilap, ami már indulásakor elég nyilvánvalóvá tette, hogy egyáltalán nem akar pártfüggetlen lenni. Ehhez képest a Magyar Idők alig egy hét alatt meghatározó újság lett, legalábbis erre lehet következtetni abból,…..
Nik Kershaw 2015.09.08 22:25:42
@diófa utca: orban sokkal inkabb magyargyulolo, mint az index. diktator ebben az orszagban, ilyen nagy kart meg nem okozott, mint ez a komplexusos torpe. de te ne zavartasd magad, nyugodtan bologass az agyekaban.
Nik Kershaw 2015.09.08 22:27:49
@Hajdú Peter: pont annyira hiteles, mint akinek a segget nyalja. :)
Nik Kershaw 2015.09.08 23:22:20
@Hajdú Peter: ne legyel mar paranoias, mint kedvenc diktatorod! :D
Történt, hogy még tavaly szeptember 27-én a közmédia szinte összes kinövése, amiket nem mellesleg a bíróság szerint simán titulálhatunk állami (nemi)szervnek, az Itthon vagy - Magyarország, szeretlek! című műsorfolyamra lelkesen eltapsolt vagy 600 millió forintot, majd a…..
A halál kocsisa című film lassan 100 éve lesz. A legkülönlegesebb viszont mégis az benne, hogy talán a mai napig lehet érdekes ez a történet. Persze nem árt, ha bírod a fekete-fehér és lassabb menetű történéseket. A halál kocsisa talán nem is horror. Inkább egy erősen drámai rémtörténet, egy…..
Subba Napi GIF: Pak-pak-pak 2010.11.15 14:15:18
Nik Kershaw 2010.11.17 17:10:35
Nik Kershaw 2010.11.17 16:39:30
@Penya64: Nem annyira Master Blaster, mint inkabb MIKO MISSION! Az altalad emlitett csapat csak feldolgozta (19 evvel kesobb), hiszen az eredeti 1984-ben keszult, mikor meg a Master Blaster nem is letezett.

www.youtube.com/watch?v=HhkDsTH8eLE

www.discogs.com/Miko-Mission-How-Old-Are-You/release/336117

Ez viszont itt halalszar!!
Nik Kershaw 2010.11.17 17:01:39
@Penya64:
:)

Jol van, latom tudsz mindent, keszultel rendesen az orara. Beirtam a naploba az otost.

Ha errol az oldalrol kozelitjuk meg a kerdest, teljesen igazad van. Valoszinuleg ok nem is ismertek az eredetit, csak a MB valtozatot.
Subba A nap képe: Juszt in Bieber 2010.11.17 11:00:00
/via fbook/..
Subba Szuperpuma: Master Mike 2010.09.07 15:30:00
  Grátisz:   ..
Nik Kershaw 2010.09.07 16:47:56
@AntiChrist™: jol beszelsz! tenyleg nagy majer. de a legjobbatt azert ne felejtsuk ki tole:

www.youtube.com/watch?v=PnbrW8YB9bo&feature=related
Nik Kershaw 2010.09.08 14:11:15
@fityfasz: :D :D :D

milyen jopofa, hogy az en feltoltesemet linkelted. koszi!
ha mar ott vagytok a profilomnal, nezzetek ill. inkabb hallgassatok meg tobbi muzsikat is, mert hasonlo stilusu mind!
Nagyon igaza volt tegnap este Faragó Richardnak: szörnyű, hogy négy évig nem lesz vb. Főleg nekem, aki rájöttem, nem is foci-rajongó vagyok, hanem vb-rajongó. A vb-k (és eb-k) alatt mindig nézem a meccseket, és megállapítom, mennyire jó ez. Aztán később a szokásos bajnokságok…..
Nik Kershaw 2010.07.11 13:34:25
@mortadella:

gratulalok, szepen oszzefoglaltad! hasonlo velemnyen vagyok en is. az utolso bekezdesed meg annyira ott van es annyira ul, mintha odaszobortak volna.

a dalrol irnek egy kicsit mas szemszogbol, mint ahogy az elozoekben megkozelitettek paran.
egy zeneszamot lehet szeretni es nem szeretni. szubjektiv. azt viszont fel nem foghatom, miert kell ennek ekkora feneket keriteni es foleg szapulni. azt a felmeresekbol tudni lehet, hogy a 10-17 eves korosztalyban a legnepszerubb. a fiam most lesz 6 eves es imadja ezt a dalt. ez az ELSO foci vb az eleteben, amire emlekezni fog. nagyon sok meccset vegigizgult, matricas fuzetbe ragasztott es o maga is foci edzesekre jar hetkoznap, szoval nagyon szereti ezt a sportot. nekem is nagy elmeny volt estenkent a fiammal leulni a kanapera es eloszor, egyutt vegigizgulni egy vilagbajnoksag merkozeseit. persze volt olyan, hogy napi 2 edzes utan az esti meccs masodik felidejeben elaludt. olemben hajtva fejet pihegett es a veszelyes szituknal mar nem ugrott fel. :) masnap reggel persze az volt az elso, hogy a vegeredmeny utan erdeklodjon. napkozben tobbszor is meghallgatja a dalt (mert anya telefonjara ra kellett rakni). feludules egy-egy hajtos nap utan mikor hazerkezik az ember, kis fenylo szemu dalos pacsirtat vegighallgatni, ahogy egyutt enekel a telefonnal... szoval ez volt eleteben az elso es nagyon tetszett neki. tele van pozitiv elmennyel es ez a sok elmeny mind elojon majd belole, ha evek multan is felcsendul ez a nota. nem ugy, mint mikor csak beszelunk a vb-rol, hanem az egesz filingje tortenesekkel es erzesekkel egyutt. es biztos vagyok benne, hogy tobb gyerek vagy fiatal
srac is hasonlokat el majd at ha evek mulva meghallja.

bocs, hogy hosszu lett (remelem nem hosszabb, mint maga a poszt) meg hogy neoszentimentalista, de fontosnak tartottam, hogy errol az oldalrol is nezzetek. szoval nem kotelezo... el lehet kapcsolni, le lehet halkitani, ki lehet menni a kovetkezo sorert, de higyjetek el vannak olyanok, akiknek tetszik. szerintem sokan orulnek, hogy van ez a dal.