Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LMP_ZALA

17 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
törökgáborelemez 431. Új nap 2012.01.20 01:00:00
A kockázati felár csökkenése és a forint árfolyamának erősödése egyaránt azt jelzi, hogy a világ a magyar kormány alkalmazkodását olvassa ki az elmúlt napok történéseiből. Lesz megállapodás az IMF-EU párossal, mert az Orbán-kormány végül mégis beadja a derekát, és…..
Sorsdöntő napok jöhetnek. Barroso levele után nem tűnik légből kapott feltételezésnek, hogy az ország minden bizonnyal nem kap pénzügyi segítséget, ha a rohamtempóra kapcsolt parlamenti többség megszavazza azt a két törvényjavaslatot, amelynek visszavonását az EU a…..
A Lehet Más a Politika „Piacot minden településre!” címmel országjáró kampányt indított a helyi termékek és munkahelyek érdekében. Időközben a parlament tárgysorozatba vette a párt törvényjavaslatát, amely egy átmeneti moratórium után új, közösségi alapú…..
A Közösen Zalaegerszegért címet viselő nyilatkozatról Gyutai Csaba (Fidesz-KDNP) polgármester kifejtette: akár országosan is példaértékűvé válhat a kezdeményezés, amelyet egy kivétellel minden olyan párt és szervezet vezetője aláírt, amely részt vett az októberi…..
LMP Zala megye Irodaavató 2010.12.01 21:22:00
A Lehet Más a Politika Zala Megyei Szervezete 2010. november 1-től új irodába költözött.Az iroda új címe: Zalaegerszeg, Könyök u. 9. A jövőben itt tervezzük a párt különbözőrendezvényeit megtartani, valamint klubszerűen működtetve, kulturális és szórakoztatójellegű…..
LMP Zala megye Programajánló 2010.11.10 17:25:25
Barangolás Zalaegerszeg környékén   Szombaton első alkalommal kerül sor a Lehet Más a Politika zalaegerszegi csoportjának szervezésében Zalaegerszeg környékét bejáró és megismerő túrasorozatnak. Ezen a hétvégén először Zalabesenyő és Botfa természeti…..
Piacszabályozással a beszállítók védelméért   Az LMP szerint azonnali és hathatós piacszabályozásra van szükség azért, hogy ne a hazai kis- és középvállalkozások és a helyi termelők legyenek a válságadók vesztesei. A párt törvényi szabályozást sürget a…..
 Az LMP nyílt levele Kövér László részére   Tisztelt Házelnök Úr!   Meglepve vettük észre, hogy a november 2-i ülésnapon a képviselőket egy papír várta az ülésteremben az asztalukon azzal a szöveggel, hogy egy bizonyos Gentleman magazint átvehetnek a…..
A kormány vegye komolyan a Népesedési Kerekasztal ajánlásait!   Az LMP a Kopp Mária által vezetett, 32 szervezet részvételével létre jött Népesedési Kerekasztal által májusban a kormány számára megfogalmazott javaslatokat…..
 A számok nem hazudnak – az egészségügy, a környezet és a családtámogatások a leépítés költségvetésének vesztesei     A 2011-es költségvetés a leépítés évét hozza el a magyar közszolgálatban. A büdzsétervezet mellékleteiben közölt számok…..
Kedves Érdeklődők, Segítők, leendő Partnerek!2010. november 1-től megnyitja a Zala megyei LMP zalaegerszegi irodáját a Könyök u. 9. szám alatt található az Univerzál 2000 kft telephelyén ( E.ON szomszédságában ) mindjárt a bejárat mellett balra. Várunk minden…..
Együttműködés Zalaegerszegért!  2010. október 15-én ünnepélyes keretek között megalakult Zalaegerszeg Megyei Jogú Város új Közgyűlése, megalakultak a frakciók, Gyutai Csaba polgármester pedig ismertette az előttünk álló 4 évre vonatkozó programját.  …..
  Lehet Más a Politika /LMP/ Keszthely program „Fenntarthatóság, igazságosság, részvétel” Vajon meddig tartható fenn az, ahogy jelenleg kizsigereljük természeti, gazdasági, humán forrásainkat? Tud-e igazságos lenni egy olyan társadalom amelyben a szegénység…..
Karácsony Gergely, a Lehet Más a Politika kampányfőnöke sikernek nevezte, hogy Keszthelyen minden körzetben tudtak jelöltet állítani. Zalaegerszegen pedig a helyi politika megújításáról, átláthatóságáról beszélt. Csütörtöki sajtótájékoztatóján kiemelte: a…..
Keszthely - Karácsony Gergely, az LMP országgyűlési képviselője tartott sajtótájékoztatót városunkban. A tájékoztató fő témája az LMP Keszthelyi Szervezetének nyílt kampánykasszája és a párt programja volt.Egy feldíszített Karácsonyfa fogadta a sajtó képviselőit az…..
Kedves LMP Szimpatizánsok, Blogolvasók!Közeleg az Önkormányzati választás, s újra itt a KC gyűjtés ideje, amelyeket augusztus 16-tól postázzák. Szeretnénk minden aktivistánkat és leendő aktivistánkat megszólítani, hogy segítsetek KC-t gyűjteni és jelentkezzetek a:…..
 Köszönjük, Elnök Úr! Sólyom László a harmadik Magyar Köztársaság talán legnehezebb öt évében volt köztársasági elnök. Rendíthetetlenül kiállt az alkotmányosság, az emberi jogok és a jövő nemzedékek érdekei mellett, olyan időkben, amikor erre a legnagyobb…..
 Schmitt Pál teremtsen tiszta és egyértelmű helyzetet!  Nyílt levélben arra kéri Schmitt Pál házelnököt az LMP frakcióvezetője, hogy – az alkotmányos intézményekbe vetett bizalmat megőrizve – minél előbb írja alá a parlament rendkívüli…..
 Országos kérdőív-kampányt indít a Lehet Más a Politika, amellyel lehetőséget kíván biztosítani a polgároknak, hogy elmondhassák véleményüket az őket foglalkoztató helyi ügyekben, településük, kerületük problémáival kapcsolatban. Az LMP fontos…..