Regisztráció Blogot indítok
Adatok
penkaur

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az idő gurul tovább, én meg haladok vele együtt..a szobában szinte semmi nem változik, a napok során csak a rendetlenség mértéke ingadozik - mondjuk a rengeteg anatómiacucc (funkcionális anat tankönyv, két kötet atlasz, tájanatómia könyv, jegyzetek, számítógépen…..
 Két hónap tűnhet sokkal többnek is. Ennyi ideje nem írtam, de sokkal többnek éreztem. Julcsi szerint terjengős vagyok, úgyhogy rövid leszek eztán, ígérem.A vizsgaidőszak eljött, itt van és szétszed. Eddig két próbálkozásom volt, mindkettő sikertelen. A következő akció…..
 Jó rég nem írtam már. Nem is történt olyan sok dolog azóta, de inkább azért nem írtam, mert az elmúlt időszakban lázadtam fel először komolyabban a suli ellen. Nem akartam bent lenni, nem akartam találkozni senkivel, csak egyedül lenni, aludni, csendben ücsörögni. Aztán…..
Gyorsan megkedveltem az eddigi új tárgyakat! :)A szövettan kicsit száraz, de nem annyira rossz. Dr Csernusnak hívják az előadót (egyébként az anatómia előadásokat is ő tartja), aki nem azonos azzal a nem túl megnyerő modorú pszichiáterrel, aki mostanában közismert! :-) Van pár…..
  A vizsgák szörnyű réme immár nem csak a távoli tervekben kísért, mára kézzel fogható valósággá vált, főleg miután megkaptuk az indexeinket. Persze nem vittem el sehová, oda sem, ahol már aláírathatnám. Majd jövő héten.Elkezdődött az adventi időszak ⇒…..