Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eve marlowe

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tatár Csillát ledöntötte lábáról az influenza, így a mai napon Rátonyi Kriszta lesz A Dal első elődöntőjének műsorvezetője Harsányi Levente mellett, a Duna dalválasztó showjában...
eve marlowe 2017.02.12 08:37:00
Eldőlt, hogy a két elődöntő második ádásából melyik az a négy előadó, aki csatlakozik az előző négyhez, hogy végül a döntőben dőlhessen el, ki indul az idén Kijevben megtartott Eurovíziós Dalfesztiválon. A mostani dalok egy fokkal jobbak voltak, mint az előzőben, de azért erősen furcsa, hogy néha…..
eve marlowe 2017.02.12 08:30:03
Tegnap az Indexen megírtuk, hogy a magyar köztévé az utóbbi idők egyik legnagyobb üzletét kötötte a BBC-vel, mármint a BBC számára volt az, hiszen anyagköltséggel együtt 378 880 eurót fizetett az MTVA egy rakás tartalomért. Ezért összesen 335 órányi műsort kaptak, melynek nagy részét, mintegy 148…..
eve marlowe 2016.10.14 12:27:58
@ScooHu: Az M5-ön mennek ezek a feliratos dolgok, szerintem tök jó, én is úgy nézek sorozatot mellesleg. Fejleszt eléggé,és sokkal jobb, mint magyarul :)

Egyébként én örülök, vannak benne érdekesek, úgy látom akad benne természetfilm is bőven, és szívesebben megnézem azokat, mint az rtlklub délutáni műsorát :)
  Kicsi ez a szakma, kérem szépen, a Got Talentben fellépő és zsűriző zenészemberek nem idegenek egymásnak. Ezzel nem árulunk el nagy titkot, a nagyrészt direct casting, azaz közvetlen megkeresés útján a tehetségkutatóba került zenekarok/zenészek/előadók között vérprofik…..
Vannak hírhedt gólyatáborok, ahol a szívatás túlmegy a jó ízlés határán, számos értelmetlenül obszcén, vetkőzős feladattal megfűszerezve. De ezt a gyakorlatot az összes létező magyarországi gólyatáborra ráhúzni, az összes hököst potenciális szexuális ragadozóként…..
Magyarország elbukta a tél ellen vívott harcot: a vidéki úthálózat állapota sok térségben siralmas. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
eve marlowe 2013.04.03 11:26:38
@kocapecas:
Úgy értem állagát tekintve :)
És persze ezt ki is hagytam a mondanivalómból, hogy ez mind-mind felesleges pénzkidobás...

A közmunkaprogramba egyébként nem lehetne beépíteni az árok- és csatornatisztítást, útkarbantartást meg hasonlókat?
Valóban ahogy fentebb valaki írta Amerikában a New Deal keretében így működött a dolog. Egy csomó munkanélkülinek lehetne munkája itthon is.
eve marlowe 2013.04.03 11:53:21
@kockablogger:
Hát nyilván így van, ahogy írod, csak ugye milyen szép lenne, ha nem így működne :)?
Gyakran szembesülünk azzal a ténnyel, hogy egy új, ígéretes témában készülő sci-fi sorozatot túl hamar levesznek a képernyőről, megfosztva ezzel (még ha néha csekély számú) követőjét attól, hogy a story kiteljesedjen, minden szál elvarrásra kerüljön. Az elmúlt…..