Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joel Teitelbaum

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél úgy gondolta, hogy retúrjegye jó lesz visszafelé, ha odafele nem használta. Tévedett. A törölt jegy árát nem térítették vissza, sőt egy újat vetettek vele 500 fontért.Szeretném megosztani az óvatlan és becsületes, leendő utazóval az alábbi kis történetet. Igen…..
 Mári behozta a sültet. Ültünk az asztalnál, ebédeltünk. Nagynéném Karlsbadi élményeit mesélte, utána a férfiak a szivarszobában politizáltak. A fiúk ostábláztak a leányok a zongoratanár körül csoportosultak. A gyertyák csonkig égtek. A gyertyák. Égtek.  …..
Joel Teitelbaum 2011.08.28 22:59:18
Ebben a sorozatban írtunk már Londonról, Lisszabonról, Dublinról és Amszerdamról, mindegyikben arra adtunk tippet, hogy miként lehet egy világvárost fillérekből, rövid idő alatt megismerni. Ez a rész azonban rendhagyó lesz, a szöveg most ugyanis csak kiegészítő, és inkább…..
Módosítják a sztrádákon a díjfizetés rendszerét: jön a kilométerdíj, s előbb-utóbb megy a matrica. A most még képlékenynek tűnő nagy rendszerváltás 2013-ban indul, de tíz évig is eltarthat. A változások még jó ideig nem érintik az autósokat, motorosokat. Vélemények az…..
Normális rendőri gondolkodás, hogy egy jármű vezetését kössük vizsgához. Egy olyan világban, amiben rend van, a polgárok szépen felkészülnek a vizsgára, és bár kicsit izgulnak, aki készült, átmegy. Vélemények az azonos című írásunkról...
Érdekes táblázatot közölt a nemzeti légitársaság a honlapján. A saját szolgáltatási árait hasonlítja össze két, Magyarországon jelen lévő fapados hasonló szolgáltatásainak áraival. Objektív?  ..
Joel Teitelbaum 2011.02.16 12:44:58
@Csokis: A SkyEurope nem ezen bukott meg.
Sőt, a SkyEurope sosem repült LGW-re. Eredetileg STN-re jártak, majd LTN-ra.
Rómában valóban FCO a fő reptér, de pl. a Wizzair is oda közlekedik, legalábbis BUD-ról.

@ubetterwatchout: Hol reklámozzák Amsterdamként?
Én Eindhovennek olvasom...
Szilárd talált egy programot, amely sokaknak hasznára lehet az olcsó, átszállásos  megoldások keresésben. Megosztotta velünk tapasztalatait, (Gdansk 10 euróért mindenki álma :)  de várjuk a rutinos lokosztosok véleményét is :) Ha használható, kéretik nem 5 ezerért…..
Joel Teitelbaum 2010.12.20 14:35:56
@tg_mak:
"Ezt úgy oldják meg, hogy a "jeggyel" elvisznek mondjuk Amsterdamba, ahol egy ún. csatlakozó járatra szállsz át (ami megvár mindenképp, ha késnél, akkor is)"

Ne haragudj, ez így félrevezető. Kevés légitársaság szokott egy-két utast megvárni. Ha nagyon sok utas érkezik a példa szerint késve BUD-ról az EDI járatra, akkor sem biztos, hogy bekésetik miattuk. Persze a késés mértékétől is függ. Mivel naponta több járat is van, inkább a következőre pakolnak át, természetesen a saját költségükre.
F. szerdai szőrdrámája után itt a ráadás: jelentkezett Ádám, akiről szintén nem sikerült örökre leszedni a bozontot, az Aestheticában. Őt is endokrinológushoz küldték és az ő ügye is megrekedt. Várjuk a további bundások jelentkezését, ha vannak, sztori alant:Csak azért…..
A vizelős síbalesetek egyidősek a síeléssel. Boogie66 esete talán nem olyan különleges, mint amikor egy kedves olvasónk könnyítés közben összekaszabolta a talpát jéggel, ám olyan élvezetes stílusban van megírva, hogy nem akartuk megfosztani tőle a Drága…..
Joel Teitelbaum 2010.11.17 16:31:31
Néhány hete arra kértem az Urbanista olvasóit, hogy írják meg, mire kíváncsiak a főpolgármester-jelölteket indító pártok programjából – én pedig felteszem a kérdéseket nekik. Nem politikáról, nem ideológiáról és nem kritikákról szólnak az interjúk, hanem szigorúan…..
 Brother Love a mai írás szerzője - a később íródott Egyházellenes ötlete valójában ezen a poszton alapszik. Az alábbi sorok írója nem ateista, és tiszteletben tartja minden ember vallásos meggyőződését. A modoros hívő „Márk és Krisztián – a…..
Subba Hazai 2010.08.31 12:00:00
Kedves olvasónk küldte ezt a kis remekművet...
Joel Teitelbaum 2010.08.31 15:38:28
Régóta fenjük rá a fogunkat, és íme eljött a nap, amikor megtudjuk, hogy milyen a szingli-életmód Duna tévés-módra. Ma este 21 órakor, rögvest két résszel indul ugyanis a Diplomatavadász című, új saját gyártású sorozatuk, amit abból a 2,4 milliárdos pluszpénzből…..
Külföldön is elég szar című sorozatunk újabb részében José Manuel Pereira da Costa óvja a magyar turistákat Szpirosz tavernájától Korfu városában. A hely a leírás szerint egyenesen undorító, bár aki olyan helyen leáll ebédelni, ami kikötő közelében van, és tökéletesen…..
A nagy melegben minden a feje tetejére állt, Szekértábor például pozitív kicsengésű ellenőrös sztorit küldött, bliccelő kismamával és világfi BKV-alkalmazottal, "ilyen is megesik" alrovatunk legnagyobb örömére. Íme: Egy – nem is olyan nagyon – boldog…..
Joel Teitelbaum 2010.07.14 10:34:23