Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezaliz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvastam, hogy Illés Zoltán az MTI-nek azt nyilatkozta, ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt, mert ugyan vörösiszap ömlésre már volt példa, de nem lakott területre. Elképesztő felvételek, megrendítő hírek, értő és kevésbé értő hozzászólások, ellentétes…..
Biciklis-aktivisták másztak be a budapesti városháza parkolójába a kerítésen keresztül, tiltakozva az ellen, hogy Budapest szívében nem park, hanem városházi park(oló) van, na meg hogy a tegnapi Critical Mass előtt jól felhívják magukra a figyelmet. Jól van, megszokhattuk már a…..
Otthon, okosan...Cornelius Comanns német tervező Bufalino nevű egyszemélyes, mini lakókocsija mindent tud, amit a nagyok: elvisz, ahova kell, van gardróbja, meg lehet ágyazni benne, az ötletes elrendezésnek köszönhetően rogyásig lehet pakolni, elfér benne a kétheti májkrémkonzerv…..
Otthon, okosan...Ha kiruccan hazulról Líbia első embere, vérbeli beduinhoz méltón csakis sátorban hajlandó lakozni. A legbeduinabb beduinnak azonban luxussátor dukál, melyet általában a nagykövetség vagy valamelyik palota kertjében állítanak föl. A Sivatag Gyermekének zavartalan…..
ezaliz 2010.09.07 12:03:12