Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wymanders

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rácsodálkozunk a Nyugatra, mint x évvel ezelőtt, valamint kesergünk a drága kisautók felett. Az Égéstér 140. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
A népművészet lassan kipusztul, de vannak még nyomai: a modern török valóság lassan ugyanolyan sematikus, mint a világ, de mi megtaláltuk a múlt nyomait. Naná, hogy egy 250-es Jawán. Múlt héten a Peugeot 301 sajtóútja miatt Antalya környékén bolyongtam, csodálatos…..
TComment Az agyad is beleremeg 2012.08.28 09:00:06
Előítéleteink mit sem értek, mert sok embernek igenis tetszik. Lehet, hogy bennünk van a hiba? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Nem kell a rizsa, a kéthengeres dög magáért beszél. Marco Artizzu alig nyúlt hozzá a Ducati Supersport 600-hoz, mégis teljesen új motor lett a végeredmény. Brit versenyzöld tank, fekete elemek, bütykös gumik – a fordulékonyságából biztos vesztett az olasz desmó, de nyert valami…..
wymanders 2012.08.01 16:05:10
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Horexnél nem nagyon értenek a marketinghez. Ha mégis, akkor mi a magyarázat arra, hogy a legalább öt éve farigcsált, szük hengerszögű V6-os motorral épített VR6 Roadsternek ilyen ostoba reklámfilmet forgattak?  Most, hogy az 1218 köbcentis naked bike tényleg elkészült, igazán…..
Vége a találgatásoknak, a titkolózásnak! A Zengő Motorsport ma (péntek) reggel hivatalosan bejelentette, hogy Wéber Gábor lesz Michelisz Norbert új csapattársa, a magyar csapat két BMW 320TC-t indít az FIA túraautó-világbajnokságon. A tengerentúli futamokra – a főszponzor…..
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
Az ember ki se teheti a lábát anélkül, hogy ajánlanak neki valami csodaszert bármire. Én például gyanútlanul átmotoroztam Tű barátomhoz, aki BMW-s (motor) és búvár, továbbá ő a Kütyüdoktor. A Kütyüdoktorral kapcsolatban kellett megbeszélnünk, hogy mi legyen azzal a rengeteg…..
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
wymanders 2010.09.08 22:41:58
Motorosok fedik be arcukat Sinabung vulkán közelében 2010. augusztus 29-én hajnalban, miután a tűzhányó feléledt. A sűrű füst és a vulkáni hamu megnehezíti a közlekedést Észak-Szumátrán. Az indonéz nemzeti katasztrófavédelmi központ eddig 12 ezer embert evakuált a…..