Regisztráció Blogot indítok
Adatok
potyautas

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ez nem győz meg egy dohányost, akkor tényleg semmi. 7.2 g kátrányt vontak ki 400 szál cigarettából: Hasonló témák:Mi történik a szervezeteddel, ha most rögtön abbahagyod a dohányzást?Illusztrálva: Miért okoz a mobiltelefon rákot?10 biztos lépés a betegséghezVicces…..
Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolható módszer, amihez azért nem árt, ha megvan a büntetés befizetésének igazolása. Kedvenc részünk a "Ha a befizetest igazolo szelvenyekre kivancsaik, egy elozetesen egyeztetett idopontban lakhelyemen bemutatom kepviselojuknek." Hajrá…..
Két lehetőség van: a.) Matyi igazából egy parkolóőr, aki rafinált PR-akciót indított a szakma népszerűsítésére. b.) Matyi nem parkolóőr. Akárhogy is, aki nemet akar mondani az állandó nem-mondásra, az olvassa el az alanti apokrif levelet egy X. kerületi szent cselekedeteiről.…..
potyautas 2007.08.10 09:58:34
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..
potyautas 2007.08.08 13:04:18
 A parkolás tényleg lerágott csont, de még mindig okoz meglepetést egy-egy levél. Úgy tűnik, hogy ezek a parkolási ügyek jogtól, és minden mástól független, önálló életet kezdtek élni. Mintha nem is létezne a hivatkozott jogszabályi rész. Kedves Zugügyvéd! Tudom, hogy…..
potyautas 2007.08.08 11:06:19
Erre varrjanak szociológusbajusz-szálakkal borzasított gombot: kollégánk, B., a hétvégén tanú volt egy esküvőn, ahol a nemzetiszín szalagos néni pikk-pakk levágta a vőlegényt egy számla nélküli ötezresre. Az indoklás volt a legszebb: azt mondták, négyen jönnek, de hat lett…..
w Titokzokni 2007.08.08 05:30:00
Az mindig tanulságos, amikor reflexek indulnak be. Eltűnt a Nemzeti Nyomozó Irodából egy Államtitok. Talán valaki a budiban államtitkot olvasgatott, és ottfelejtette. Ismeretlen elkövető besomfordált, végigsompolygott a hivatalon, csempének, radiátornak álcázva magát ólálkodott…..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..
Hetek óta sejtjük, hogy Fabricius Gábor valami nagyon ravasz gerillastratégia jegyében csinálta meg a Réz Állatfog Andrással közös poszt-havashenrikoid médiaiskolája, a WERK Akadémia szájtját. Olyan gyanúsan magas labdákat ad fel az egész vállalkozással, hogy nem tudunk másra…..
potyautas 2007.08.07 11:59:22
Igazán üdítő látni, hogy vannak még kisebb internetszolgáltatók, amik nem tapló módon, értesítés nélkül korlátozzák felhasználóik kapcsolatát, ha fájlcserét észlelnek, hanem emailben kérik erre: Már senkit sem kerülhet el a nagy fájlcserélők elleni…..
A Homár különösen kedveli az olyan anakronisztikus kifejezéseket, mint az Aranypart (azok a buja panelhotelek, mmm...), így aztán misztikusan működő szűrőjén is átcsusszant Éva levele a fizetős strand áldatlan állapotáról: Felháborodottan tértünk vissza vasárnapi balatoni…..
Most viccen kívül meg vagyunk rendülve. Az Unilever pályázatot hirdetett, miszerint az olvasók csináljanak magukról fotót reggelizés közben úgy, hogy a képen szerepeljen 2 darab margarinos doboz is. Nézzék végig a képeket, amik igazán megrendítő szögből mutatják…..
Magyaralázás again. Hogy megy az, ha egy EU-polgár magyar ember átlagos munkavállalóként átlagos munkát akar vállalni az EU káposztaszagú szülőanyjánál? Nem fogják kitalálni: káosz, egymásnak és önmaguknak ellentmondó hivatalok, szemétség és pornó. Olvassák alant Molnár…..
Subba Adásszünet 2007.07.24 18:24:59
Ma nem voltunk képesek semmit sem kirakni a Subbára, mert nagyon súlyos egzisztenciális válságba estünk. Mi soha nem leszünk képések olyan tömör koszt tálalni, mint a juj.hu videója erről a Renátáról, aki azt mondja, megdugta Győzikét, bár a pontos sztorit nem sikerült…..
potyautas 2007.07.24 21:27:24