Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petio

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eleget ekéztük már az építőipart, jöjjön egy határterület. Pét3r sztorijában a bútorasztalos a főszereplő. Nem akartunk nagy dolgot, a nappalit akartuk berendezni. Sajnos elég hülye elosztású helyiség, szóval miután végigkutattuk az összes szóba jöhető boltot, úgy…..
petio 2013.10.02 22:04:21
@Bretschneider detektív: uh már az első hozzászóló micsoda baromságokat ír:)
egy tárgynak nézetei vannak, alaprajza épületnek van és az minden irányból ugyanúgy néz ki. Meg 1 cmrel szélesebb a bútorlap? olyan széles amilyen szélesre vágják, lehet a vastagságra gondol, de gyanús mert a bútorlap talán 18 mm vastag , nekem kevésnek tűnik a 8mm vastag fenyő, de igaz nem vagyok asztalos. Lemezeknek, lapoknak ( acél, fa, gipszkarton, üveg stb) szélessége magassága és vastagsága van, bútornak szélessége, hossza, magassága, mélysége, ha kifejezni se tudja magát nem csoda ha az asztalos se érti mit akar. Ezek után nem vagyok meggyőződve hogy olyan fasza volt az a rajz. Ég és föld a valódi fa és a bútorlap ára , vagy nagyon drágán akart venni egy bútorlap asztalt vagy nagyon olcsón egy valódi fából készültet.
 A fenti videót Györgyi küldte, annyit fűzve hozzá, hogy:  "gondoltam hátha érdekel titeket az amit vasárnap láttam a Kőbánya Kispesti vasútállomáson. Az utasok nyakába tóduló lecsorduló galambszaros hideg víztömeg garantálja a megfázást, és fertőzések…..
petio 2010.12.15 12:35:46
@Gyarló Hintaló: nappal olvad, éjszaka fagy a kettő között csúszik ;)