Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tigrincs

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt már szeretjük: a megtámadott cég válaszol, de nem csak a levegőbe beszél, hanem olyan súlyos váddal illeti a Naiv Ügyfelet, ami az egész ügy megítésélést erősen befolyásolja. A szavazógép tanúsága szerint olvasóink teljesen megosztottak voltak abban, hogy elfogadható…..
tigrincs 2009.09.18 10:02:35
@ZOH: Mielőtt megszegte a szolgáltatási szerződésből a netikettre vonatkozó pontokat :), már nem volt netje.
Vagy igen?
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás?
Esetleg a betojás?
tigrincs 2009.09.18 10:06:48
@Baszkurátor:
"Ha nekem gondom van nem azért nem üvöltöm le az ügyfeles haját a fejéről mert félek, hogy szankcionálnak hanem egyszerűen azért mert az esetek 99.9%-ban az ügyfeles qrvára nem tehet semmiről."
Viszont, ha leüvöltöd a fejét, akkor némi szerncsével találkozol azzal aki tehet róla. Esetleg tehet azért, hogy megszűnjön a probléma.
Persze első körben leüvölteni bárki fejét az parasztság. De hogy ki hanyadik körig bírja az egyén függő.
Proszektúra Temessünk 2009.03.01 14:52:00
Temetési meghívót kaptam. Mint sokan mások. Ezek szerint március 3-án kedden 13 órakor legyünk Tatárszentgyörgyön a 27 éves Csorba Róbert és az öt éves ifj. Csorba Róbert temetésén.A meghívó felidézi a kis unoka életének utolsó pillanatait a nagymama szavaival. „Fogtam…..
Örök besztof problémája a lakosságnak gépjárműve nyugalmi állapotban történő elhelyezése. Egylakónak például évek alatt sikerült belecsúsznia egy speciálisan elfajuló történetbe, ami egy ötezres parkolási bírsággal kezdődött és kisíján emigrációval végződött.…..