Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Masoko

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
myjesus békejel és tudatlanság 2009.07.28 18:45:00
„de szép a karkötőd!” – kezdte a napot szabadságról visszatérő kollégám. „mi van rajta?” „hátöö, egy szív, egy galamb és egy békejel.” tényleg? és nem mondta neked senki, hogy a békejel mit is jelent pontosan? „de, mónika mondta,…..
Masoko 2018.08.08 09:08:38
A napokban kaptam két üveg sört Róth Zoltántól, akinek a nevét tavaly ismerhette meg a nagyközönség, mikor is abszolút győztese lett a II. Házisörfőzők Nemzetközi versenyének a Távoli Galaxis nevű amerikai IPA-jával, mostanra pedig már több médiában is hallhattuk őt…..
Nem elég, hogy idén a Trónok harca csúszott pár hónapot, az eddig megszokott tíz helyett mindössze hét epizódot kaptak a nézők. Cserébe annyi a jó hír, hogy a The Dragon and the Wolf (a sárkány és a farkas) címet kapó finálé 81 perc hosszú lesz, ami a két és fél órás, monstre blockbusterek előtt…..
Társkereső Géza Narcisztikus 2016.01.08 08:48:15
  Géza ült a gép előtt, és számot vetett. Valamit még mondani akart a vrtuális életének. Valamit elmondani, ha a Faszbook feldobja egyszer neki, hogy „ezt csináltad 2015 ben.” Emlékezzen valamire Kicsit ült a szakállát birizgálta aztán leírt egy rövid mondatot Boldog voltam! Aztán elképedt a…..
Magyar zenekarok közül talán az Omega volt a legközelebb az áhított világhírhez, ami végül sohasem jött össze nekik. Pedig többször is ott álltak a siker kapujában, de végül csak nem tudtak belépni rajta. Hiába turnézták körbe a világot és lettek népszerűek…..