Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jodi

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemrég Junior Artisjus-díjjal elismert Mōrk a hazai zenei élet egyik legizgalmasabb zenekara, akiket akkor fogsz igazán a szívedbe zárni, ha élőben is hallod őket. De miben rejlik a varázsuk, mit jelent a nevük, és mit jelképez a logójuk? Utánajártunk. Mōrk, forrás: a Mōrk Facebook…..
Lehet maximalista vagyok a bringáim terén, de hangérzékeny mindenképpen. Kurvára rühellem, ha valami nyöszög, cicceg, ciripel, nyiszog a bringámon, de ezt már kifejtettem párszor. Ez az oka, hogy egyszerűen gyűlölöm az egysebességes racsnikat. Na nem zsigerből, hanem tapasztalatból... régen sokat…..
Az idei X-Faktorban a Wellhellóval haknizó Rapülők láttán kicsit elkeseredtem, és ebben a posztban többek között ezt írtam a produkcióról: A Rapülők, aminek már a neve miatt is kijár a faszkorbács, a magyar popzene egyik legkínosabb és legérthetetlenebb sikertörténete, mindent elmond az ország…..
jodi 2017.01.02 21:05:09
@NoGentleman: nem vagyok oda a mainstream dolgokért, de a babymetál kőkemény showbiz, és imádom
For English scroll down Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy már kettő éve is van annak, hogy egy igen kedves barátom elvitt a Talentometer tehetségkutató versenyt megnyerő Ethnofil zenekar A38-on megrendezett koncertjére. Azóta, ha tehetem, személyesen is meghallgatom őket. A…..
jodi 2014.05.08 23:43:27
legközelebb élőben itt:
www.facebook.com/FesztEger
zenék, koncertfelvételek a soundcloudon és a youtubeon.
jodi 2016.09.18 11:33:39
www.ethnofil.hu/ a honlap él és virul. a fb oldal és az insta is pörög. :D
Pickitapp GYIK 2016.02.03 15:01:28
Eddig leghosszabb bejegyzésünk, egyben a Pickitapp GYIK oldalának 1.0 verziója olvasható az alábbiakban.Mi a Pickitapp?A Pickitapp közösségi csomagszállításra specializálódott online piactér, melyet azért hozunk létre, hogy a csomagküldők és a szabad szállítási kapacitással rendelkezők egymásra…..
Most, hogy a bevándorlók idejönnek és elveszik a munkánkat, ráadásul nyilvánvalóan megfertőznek minket a betegségeikkel, lopnak és rabolnak, megerőszakolnak, szemmel vernek, titokban átkot mondanak ránk valamint megvuduznak, ideje a fejünkhöz kapni. Napok óta csak olvasom a…..
Sokat nem kellett várni, eddig tartott a kegyelet, vagy a gyávaság, meg is jelent az első hörgés a jobboldalon (ami inkább már szélsőjobb, de megkülönböztethetetlen) Göncz Árpádról, alig egy nappal a halála után. Egy Bencsik nevű címeres ökör követte el, igen, az a Bencsik,…..
Doncsev András, az Emberi Erőforrások Minisztériuma politikai államtitkára a Music Hungary nevezetű konferencián mondta a következőket: "Esély mutatkozik a mindennapos zenetanulás bevezetésére az alapfokú oktatásban, a kezdeményezés mögött komoly akadémikusok állnak." Az…..
művész-ember Pornós Krasznai 2013.12.19 22:01:49
Bolyki Gyuri írása  Megy az össznépi felháborodás, hogy szegény Krasznai Tünde nem mehetett a Parlamentbe gyerekeknek énekelni. Az RTL Klub meg olyan tökös, hogy közölte: ha Krasznai nem mehet, akkor nem megy a többi sem! Mert, hogy ők nem engedik megkülönböztetni a…..
  Újabb formációban próbálja ki magát szerkesztőségünk régi kedvence, Harcsa Veronika. Az informatikusként induló, de végül a zene világában elmerülő fiatal énekesnő az elmúlt négy évben a magyar jazz és pop új reménysége lett, saját kvartettje mellett az Erik Sumo…..
Kedves Barátaink! Hihetetlen, de meglett a titokzatos "Velencei fényképalbum" szerzője, akit legutóbbi posztunk felhívása alapján  Vizi-Bognár Mónika és Németh Tamás közös munkával végül megtalált. Mindkettőjük kiindulópontja az Albert Schweitzerről készült portré…..
15 éves korom óta az orvosok flegmáját hallgatom,és hogy nem foglalkoznak az emberrel,csak ide oda dobálják az embert,nem segítenek,nem támogatják az embert! De közbe munkaidőben kávézni,cigizni,pizzázni van idejük,szegény ember meg ráér kint várni!  Nekem is van egy…..
jodi 2013.10.22 02:33:53
@Rotoxis: a normális társadalom beteg. mint ahogy benne te is. felfuvalkodott, önelégült pofa. egy egészséges társadalomban viszont nincsenek orvosok. gyógyítók vannak, akik 10 perc alatt kedvesen, segítőkészen megoldják a problémákat. egy egészséges társadalomban az ilyen gyógyítók 18 év (érettségi) alatt képesek millió betegségre gyógyírt adni, de életük végéig tanulnak, és akkor sem lesznek bunkó beképzelt baromarcúak. jobbulást kívánok! neked. testvér.
De ez nem volt elég a megaláztatásból. Odahívta az összes jelenlévő asszisztenst, hogy nézzék meg !És kioktatott, hogy csináljak ezzel valamit, mert nem lehet így kinézni. Most találtam rá erre a címre, és a felhívásra, hogy a magyar egészségüggyel kapcsolatban lehet…..
Aladár ötödikes, az iskola legjobb tanulója. Idén először egy új tantárgyat is tanulnia kell, ennek a neve: erkölcstan. Még egy szép tankönyvet is kap hozzá. A tankönyv bevezetője szerint „megszűnőben van a zsidó-keresztény vallás erkölcsi irányjelzője”, „a fiatalok…..
Határátkelő A főnix hamvaiban 2013.02.01 06:58:00
Mielőtt nekivágtam, bőgtem egy évig, túl váláson... be kellett látnom, hogy nem vagyok képes biztonságos anyagi hátteret nyújtva ellátni a szülői feladataimat. A lelki súly alatt mentálisan sem vagyok megfelelő közeg a gyerekeimnek. Saman mai írása kommentnek indult egy minapi…..
Mai szerzőnk Amerikában született magyar szülőktől, immár hatodik éve él Magyarországon. Arra gondoltam, nem minden tanulság nélkül való végigolvasni (és megbeszélni) Chris írását. „Pár blogbejegyzést már olvastam, és tudom, hogy az én esetem más, de szeretném…..
Fészbúk-csatába keveredett dühös előfizetőivel a Digi, miután szó nélkül kidobta az összes Discovery csatornát a kinálatából. Naiv ügyfél kommentjét még sikerült kitörölniük, azóta azonban elárasztották az oldalukat a panaszosok. A Digi (még azt az egy nagy betűt se…..
jodi 2012.12.23 23:23:12
@Xezs: el sem tudjátokképzelni, mennyire nem érdekel, hogy mi mikor menő :P
Auftaktként engedd meg, kedves Barátom, hogy jómagamat is joggal soroljam a művészek közé, hiszen mindketten alkotunk - a magunk sajátos eszközeivel-stílusában, a magunk kis közönségének, a saját, különbejáratú kis indíttatásunkból. Sőt, im Gegenteil - fordítsuk meg.…..
Ön szereti a zsidókat? A kérdésre nem adható jó válasz. Sem a nem szeretem, sem a szeretem nem helyes. Zsidó ugyanis sokféle van. A becsületeseket, kedveseket, tehetségeseket, nagylelkűeket szeretem, a gonoszakat, irigyeket, a bűnözőket pedig nem. Olyan, hogy "zsidók", pedig nincs.…..
Ismeretes... a 4K úgy döntött, hogy a Bajnais népfrontba nem lép be, legfeljebb a választások előtt megállapodást köt. A bejelentésről egyáltalán valamit gondolók körében két, persze logikus és persze előre kiszámítható vélemény oszlik meg. Egyesek szerint a 4K ezzel…..
A sztárvilág Tom Cruise válásától hangos. Az egyik legbefolyásosabb hollywoodi színész immár harmadik feleségétől válik (arról, hogy ez mennyibe kerülhet neki, itt írtunk), és akad egy rendkívül különös egyezés. 1987. május 31-én házasodott meg először Tom Cruise, aki…..