Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarkabarkasz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Hát jó bulinak tűnik, és ki szeretném magam próbálni ilyen nehéz pszichológiai körülmények között” - vágja rá a kilencvenes évek végének csepeli divatja szerint zselézett hajú fiú, akinek pólóján gyöngyökből kirakva csupán annyi olvasható, hogy I’m…..
125 éves az automobil. Földtörténetileg elképesztően kevés idő, az írott múltunkhoz képest is röhejesen rövid, sőt, szinte bármihez viszonyítva sem volt régen, hogy Karl Benz szabadalmaztatta az első automobilt. Hiszen 125 éves házakban még ma is tömegével lakunk, Budapest is…..
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
Tarkabarkasz 2011.01.22 09:16:40
Éjjel azt álmodtam, hogy a Vaterán látatlanban vettem egy Fiat 850-es kupét. Utána elindultam a dolgomra a Suzukimmal, de az egyik falu végén egy útépítésbe ütköztem. A piros lámpánál ott várakozott a frissen vásárolt Fiatom. Át akartam ülni bele, de nem találtam a kulcsát.…..
Annyi érdekes autó van a világon - az élet pedig túl rövid ahhoz, hogy leragadjunk egynél." - ismeretlen kínai filozófus gondolata a XIII. sz. közepéről. Nem, nem a Mercikről lesz szó, nem is a motorjaimról. A Panda most a sztár, ezennel utoljára talán. Öreg kicsi Fiatom egy…..
Feleségem munkahelyét imádja a Naga Jolokia. Íme pár kép időrendben az elmúlt 3 hét…..
Először Adujis küldte be ezt a Golfot "ideg" tárggyal, majd nem sokkal később Bálinttól is megkaptam ugyanezt a hirdetést:A GTI 20 éves jubileumára készült eredeti GTI-TDI 20 JAHRE tipus! Limitált sorszámozott, forgalmiban plaketben is beleirva. Összesen 400db készült…..
  A hobbi pályamotoros furcsa állatfaj. Legtöbbünk legalább 20-30 napot tölt versenypályán egy szezonban. Ezeken a napokon tizenórákat izzadunk ugyanabban a csizmában, és megpróbálunk – esetemben – szánalmas fizikai erőnléttel olyan komplex tevékenységet…..
Tarkabarkasz 2010.08.21 18:56:49
A Ferrari 458 Italia azonban felette áll a szabályoknak, felette áll a gazdagságnak, talán felette áll az irigységnek is. Egyszerűen csak egy minden ízében csodás tárgy, ami – mivel ilyen csodás tárgyat komoly munka elkészíteni – történetesen elég sokba is kerül.…..