Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apanna

0 bejegyzést írt és 2344 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január első napján vált egzakttá a Bak-Merkúr és a Halak-Neptunusz szextilje, és egészen 5-ig aktív a fényszög. Jó alkalom a nyomasztó gondolatok felszámolására, könnyebben vesszük a nyomást és fantáziánk is élénkebbé válik. Hasznos a meditáció, a mentális gyakorlatok és az olvasás.  A Hold egész…..
Praxis Minden nap vért köpök 2020.02.13 06:28:03
A testem olyan anyagokat ürít nagy mennyiségben, amiket nem lenne szabad. Sziasztok,szeretném veletek megosztani a lassan 3 hónapja elhúzódó történetemet a magyar egészségüggyel. Az egész szeptember 26.-án kezdődött, amikor is elkezdtem vért köpni (ez azóta is tart). Az ez után történtek…..
apanna 2020.02.13 07:14:38
Ezt a receptet kedvenc fizikus szomszédunk és felesége hozták Angliából. Olyan sikere volt, hogy a feleségem tanítványai ezt kérték tőle a mostani szalagavatóra is :)..
Egyetlen dolgot még mindig nem értek: miért jó a kormánynak, ha szarul érezzük magunkat saját országunkban? Évek óta mondogatom, ennél rosszabb már nem lehet. És évek óta folyamatosan bizonyítják, igenis lehet. Egy ideig arra gondoltam, kivonulok ebből az egész komédiából, és megpróbálom úgy élni…..
"Kedves Bicskeiek! Tudom hogy mostanában nagyon zűrös napokat élünk. De akinek van valami ötlete hogyan lehetne segíteni a Gyermekotthonból kidobott fiúk életén az ne tartsa magában és mindenféle ötlettel álljon elő. Adott 3 fiú 22 év körüliek, munka és szállás nélkül, akiket szerda este kitettek az…..
Fizetem minden hónapban a TB-t, es áprilisban "csak" 100 ezer forintomba került az, hogy magánklinikán megcsinálták azt, amit a háziorvosnak kellett volna. Üdvözlök mindenkit! Szeretném leírni az én tapasztalatomat a magyar egészségüggyel kapcsolatban.  Én egy 28 éves lány…..
apanna 2018.06.05 17:54:04
Tóth Fanni, A Város Mindenkié aktivistája az alábbi beszédet szerette volna elmondani a Parlament Népjóléti Bizottságának ülésén, ahol A Város Mindenkié által kezdeményezett törvénymódosítási javaslatot tárgyalták, melynek célja a gyerekes családok elhelyezés nélküli kilakoltatásának megelőzése. A…..
Frissen amputált szeptikus sebbel, 1 db antibiotikum recepttel, fájdalomcsillapító recept nélkül.  Kedves Praxisblog!   Kérem, ha a történetem megosztásra kerül, csak nevek nélkül, mert vannak benne rám nézve kompromittáló részletek. Elnézést az ékezetek helyenkénti…..
Sorozatnak ugyan sorozat, de csak 100 perc összesen, azaz egy közepes hosszúságú mozifilmnek felel meg a Stargate-framchise 20. évfordulójára forgatott előzménysorozat, ami a Csillagkapu mozifilm kezdetén látott ásatás után történteket köti össze a film többi részével, tökéletesen figyelmen kívül…..
Azt javasolta, hogy jelezzem az orvosi kamara felé, hogy nem volt hajlandó ellátni gyermekemet, mi több, elküldte őt a rendelőből. Tisztelt Praxis blog!   Nem egészen vagyok tisztában az iskolaorvos jogaival, ezért fordulok önökhöz. Lányomnak, aki jelenleg tizedikes, le kellett…..
apanna 2018.02.01 10:41:04
@qbr: Nagyon helyesen döntöttek. Szerintem ha a szülő együttműködik, és normálisan elmondja ezt a tanárnak, vagy akár megbeszeli az iskola orvossal, nincs ez a poszt.. Ahogy olvasom a szülő félti a gyereket, jogosan, de nem hiszem, hogy ez a módja. Lassan eljutunk odáig, hogy a gyereknek több joga van, mint a pedagógusnak, orvosnak,és erre a szülő hergeli a gyereket.
Köszönet nektek egészségügyi dolgozók, diszpécserek, mentősök, orvosok, ápolok! Köszönöm a gyors, szakszerű beavatkozást, hogy nem hagytatok magunkra 1 percre sem, a türelmeteket és a megnyugtató mosolyotokat! Tisztelt Praxis!   Face-n láttam, gondolom ilyent IS be kellene…..
Tudom, én vagyok a hibás. Ha nem ugrálnék, nem bringáznék, hanem minden nap stadionba mennék óriásplakátot nézni, mindjárt rózsaszínben látnám a világot – de legalábbis narancsban. Akinek az meg nem tetszik, az ugye elmehet.  Megosztanám az alábbi történetet.…..
apanna 2018.01.18 07:45:26
@Hórukk: A befizetett járulékokat, adókat, az első Orbán kormány cimkezte fel. Amit eü re fizetünk, az megy oda, amit nyugdíjra az a szociális szferaba, ott ezért ilyen szar a helyzet, mert a nyugdíjak teszik ki a legnagyobb kifizetést. Az eu re annyit fordítanak amit befizetunk, és a hiányt rendszeresen a költségvetés terhére atcsoportositjak az eü be. Ez így megy a rendszerváltás óta. Amit befizetsz pl benzin jövedéki adoba az utepitesre, karbantartasra megy, nem lehet az eü re fordítani. Persze, majd jön a momentum a soha munkát nem látott vezetőivel, és egyből csodát tesz. Vagy jön megint a bal oldali elit, és kizsigereli az anyagilag kissé jobban allokat, hogy odaadja azoknak akiknek semmilyuk nincs. Legfeljebb megint nem veszunk loszart sem, és leeputjuk a gazdaságot megint.
apanna 2018.01.18 13:52:42
@hullajelölt88: Meg volt kapun belüli munkanélküliség.. Ez nem szocializmus..
apanna 2018.01.18 14:02:27
@hullajelölt88: Neked is szarul mehet.. Nem jutott dinnye föld? Demagóg pöcs.
A 21. században, Európában a jobb állapotú betegek mosdatják a társaikat, hogy ne egye meg őket a piszok, és ne kapjanak el további fertőzéseket. Akármennyire hihetetlen, ez a magyar valóság, a saját szememmel láttam. Tisztelt Praxis!   Tavaly ősszel kórházba kerültem,…..
apanna 2018.01.18 13:50:26
@Antalbaba: Majd egy 15-20 éve segélyen elő fog pelenkazni...
Praxis Az orvostudomány kóklere 2018.01.09 06:00:00
A kórházban azt tanácsolták, a szigetszentmiklósi Gyártelepre ne menjen vissza, inkább ők segítenek! Rohamosan csökkent és csökken a Szigetszentmiklósi Rendelőintézet ellátási színvonala az elmúlt években, amely nemcsak a 6 hetes vérvételi várólistában, az arrogáns ügyfélirányításban jelenik meg,…..
apanna 2018.01.09 14:24:26
@chili wili: Nem minősítette a beteget, csupán javította a posztoló laikus tudását.
A rendőrség 1 hét alatt 3 alkalommal volt kint ilyen olyan "alkoholos problémák" miatt. Hulla részeg fertőző tüdőbeteg hajléktalanokat szállít a rendőrség hetente az osztályra, vagy egyel feljebb a zárt részlegbe. Üdvözlöm a blog olvasóit.   Sajnos ezt a posztot nem tudom…..
apanna 2017.11.10 08:17:01
@qbr: Megértem a poszt íróját. Képzeld el a következőt: panelház ötödik emelet. Hatan laktok egy szinten. A szomszédod neuropátiás, sérült rövidtávú memoriával, hárító magatartással. Egyedül él, lakását eladta egy kft nek, havi 4 ezer forintért, hozzátartozója nincs. Egy gondozó jár hozzá, de őt sem engedi be a lakásba, csupán a vásárlásait intézheti. A lakásból árad a bűz évek óta, pelenkát nem használ, igy a bútorok már beitták a szagokat. Csotány hegyek. És te a szomszédban laksz. Még csak közös mosdót sem használtok....
Most képzeld ezt el egy ágyszomszéddal, aki évekig az utcán élt, él, és tedd hozzá a mentális állapotot. Igen, csináljanak ezeknek az embereknek külön kórtermet, hogy ne zavarják a gyógyulni akaró társaikat. És találjanak megoldást az elkülönítésükre.
A fenti videó akkor jött szembe először velünk, amikor Kerényi Miklós Gábor nevét sem fenekeléssel sem zaklatással kapcsolatban nem lehetett leírni, mert, ahogy egy nekünk küldött ügyvédi felszólításban kvázi megfogalmazták, a szart is kiperelik abból, aki leír ilyesmit. Azóta a történelem kerekei…..
apanna 2017.11.08 18:25:54
@de let e ...: Nem várnék 20 évet......
apanna 2017.11.08 18:32:35
@de let e ...: Velem is megtörtént hasonló eset. épp betöltöttem a 18 at. Egy kocsiban felkínálták a lehetőséget, hogy nagyobb munkákat is kaphatok, de ezért tennem is kell.. Kiszálltam a kocsiból és akkor láttam utoljára az akkori idők egyik felkapott fotósát, (akkor nem voltak sokan) aki több újságnak, cégnek dolgozott. Az embernek van választása. Mindig.
apanna 2017.11.08 18:33:30
@Gyűrött Papír: Nem értem. Ha funkcionálisan analfabéta vagy, minek sertepertélsz itt?
Olyan információkat mondtak el rólam, amiket velem nem közöltek és nem hogy második, de még harmadik félnek is kiadták. Az exem mindezt fel tudja használni ahhoz, hogy megpróbálja elvenni tőlem a gyermekem. Tisztelt Címzett! A mi történetünk elég bonyolult, de megpróbálom röviden leírni a…..
apanna 2017.11.02 14:27:13
@Medgar: Azt sem kellett volna.
apanna 2017.11.02 14:32:22
@marczy: Na igen definiálják, de ottis vannak égbekiáltó problémák. Egy kspcsolathoz és annak romlásához két ember kell. A két embernek kellene együtt dolgozni azon, hogy a közös utód érdekei érvényesüljenek. Tudni kell lemondani nem a saját, hanwm a gyerek érdekében. Egy életre tönkre tettek egy embert.
apanna 2017.11.02 14:34:50
@Medgar: Most, hogy irjam le hogy megértsd? Egy orvos nem adhat ki információt, a volt nejünk, férjünkről. Ennyi. Érted?
Csak azt kívántam megtudni, hogy ma, Magyarországon mi kell azon túlmenően, hogy valaki a fájdalomtól üvöltve közli, hogy nem tud mozdulni, és egyedül van egy 7 hónapos babával, hogy mégis kihúzza magát az ügyelet. Kedves Embertársaim, Lassan kettő hete történt meg az alábbi kis esemény velünk, így…..
(Kép: Fortepan) Október 23-a sűrű nap volt, ezt tisztázzuk le elöljáróban, rengeteg esemény Budapesten és vidéken, hírügynökség legyen a talpán, amelyik állja. Az MTI a nap elején kiadott egy listát azokról az eseményekről, melyeket koverolni betáraztak, jó ezt tudni előre a hírügyeletekben, és ez…..
apanna 2017.10.26 21:59:00
@MikeBoy: Egyébként hogy gondolod a kormánytól való függetlenséget, amikor a mindenkori kormány adja az aktuális vezetőket is...
apanna 2017.10.27 08:13:40
@MikeBoy: "Egyre szarabb vagy te is." - Hogy a saját szavaiddal éljek, hisz mindenkinek hasonlókat írsz. Dőlj hátra szépen, és nyálazd meg a szád szélét, akkorát mondtál. Ez teszi, hogyha az ember ideológia szerint gondolkodik, mint te is. Nem gondolom, hogy a gyűlölet okosabbá teszi az embert, inkább hülyébbé..
apanna 2017.10.27 09:05:52
@MikeBoy: "Nőket zaklató soros bérenc nem vagyok véletlenül?" - Ez mutatja a szellemi színvonalad.
Alig etették, mi próbáltuk táplálni.Próbáltuk átszállíttatni másik kórházba, de sehol nem akarták fogadni.Az utolsó néhány napban már csak jajgatott a fájdalomtól. Tisztelt Praxis!   Édesanyánkat még június elején agyi infarktussal szállították a Gyöngyösi kórházba, mert Egerben nem tudták…..
Praxis Minden nőnek fáj a melle? 2017.10.06 06:35:17
Hónapokat kell várni egy vizsgálatra. Többször tapasztaltunk hasonló hozzáállást, kérdem én, hogy akkor hogyan forduljunk megelőzésképpen időben orvoshoz?  Tisztelt Praxis blog!   Mai nap a nyíregyházi emlő centrum mammográfiai szakrendelésen ultra hang vizsgálatra voltunk visszahívva, ugyanis a…..
apanna 2017.10.06 08:36:00
m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/mellrak/124511

Aztgindolom ebben a válaszban minden benne van.
Mit tehettem mást, mint a beteg törölközőivel, wc papírral, csapvízzel összetakarítottam. Majd értesítettem a hozzátartozókat, hogy a délutáni látogatáskor hozzanak feltétlenül tiszta törölközőket. Tisztelt Praxis!   Mai napon látogatóba érkeztem daganatos betegségben szenvedő barátomhoz. Szegény…..