Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qkevin

27 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
otthon a világ végén kabulat 2013.06.19 23:11:14
imadom a drogok hatasat. nem kell drogoznod ahhoz, hogy elerd. ..
ide s tova ket eve mar, hogy nem irtam ide. ez a blog igy nyugodtan megkaphatna az abszolut lelki szemeteslada kategoria cimet... de aki itt olvas, ha nagy ritkan is, az pontosan tudja, hogy milyen alkalmakkor ragadok itt billentyuzetet. hat igen, ez most megint egy ilyen alkalom. angliarol nem…..
otthon a világ végén napocska 2011.07.05 12:39:00
na, most. már hetek, hónapok, évek óta ilyen kis nyávogások mennek, ez tovább nem mehet. nyet! itt az ideje változtatni, és jó dolgokat is leírni, mert az nem járja, hogy kommentben már az a kérdés: kevin él-e még, bloggerek; és nem pedig az, kevin hányadik hurkát tölti ma,…..
otthon a világ végén dark 2011.04.30 14:26:00
tök jó volt az elmúlt másfél hónap. nem volt időm faszságokon gondolkodni, mert gyakorlatilag megszakítottam magam a munkában. most is két géppel jöttem haza az irodából abban a reményben, hogy majd megint beletemetkezem a munkába, ha pedig elfogy, gyártok magamnak újat. egy…..
A jelen blog korábbi bejegyzéseiben is jelzett kezdeményezés, melynek célja a készülő alkotmánytervezetnek a homoszexuálisokat hátrányosan érintő passzusai elleni tiltakozás volt, a tegnapi tüntetéssel lezárult. Mondhatjuk úgy is: zátonyra futott. A kezdeményezés…..
"édes, egyetlen szerelmem! ha ezt olvasod, mindig jusson eszedbe az a csoda, hogy egymáséi vagyunk. örökké szeretni foglak, te vagy az életem. ha vitatkozunk is, édes veled a békülés."2009. március 6-án írtad a ballagási képedre, amit nekem adtál és dedikáltál…..
egy ismerősöm feldobta a kérdést facebook-on: mit tennél, ha tudnád, 2012-ben tényleg világvége lesz?-- válaszom:mindent megtennék ebben az évben, amit eddig még sosem, de vágytam rá - és nem érdekelne, hogyan kerülök ki belőle.mi lenne, ha minden napunkat eszerint a filozófia…..
otthon a világ végén loptam 2011.02.01 01:45:00
Szárnyak nélkülSzárnyakat kaptál Mégsem szálltál. Vissza a földre, Visszazuhantál. Szerettél volna Magasra szállni. Szerettél volna Világot látni. Átérezni mindazt, Miről azt hitted nem lehet. Fent lenni végre Ott, mindenek felett. De szárnyadat szegték, Mindet letörték. A…..
otthon a világ végén end 2011.02.01 00:26:49
kurvára nem a szauna hiányzik négy hónapja, hanem a társaságod és egy normális beszélgetés. mégsem érdemlek annyit szerinted, hogy egy kibaszott péntek estét velem tölts. elmehetsz a picsába...
nekem senki ne magyarázza meg, hogy társkeresőn nem számít a kép. mióta egy, azaz egyetlen egy képet feltettem magamról, azóta nem tudok csak öt percre fellépni, mert képtelen vagyok megválaszolni a csak az idő alatt érkezett üzeneteket. nem ehhez szoktam, pécsen kép nélkül…..
azt hiszem, most lett elegem az engem körülvevő emberekből és a felszínes, egyoldalú kapcsolataimból. ideje rendet tenni.-- biztos veletek is volt már olyan, hogy nem éreztétek viszonzottnak az érzéseiteket valaki felé, nem csak párkapcsolatban, bármilyen szituációban. hogy…..
otthon a világ végén morzsa 2011.01.26 23:09:24
ma csak ennyit kaptok, mert nem történt semmi.beszélgetek x-szel és linkelem neki ezt a videót nagy ámulatban, hogy nézze már meg, miről maradtunk le a tavalyi x-faktorból.mire ennyit tesz hozzá:-- "hiszen ez nő!" ..
otthon a világ végén (L) 2011.01.26 01:10:00
megnyitni, körülnézni, ráírni, türelmetlenül gyomorideggel várni, készülni, találkozni, mosolyogni, kérdezni, megnyerni, megragadni, elfogadni, tisztelni, megbecsülni, szeretni, megtartani.félek.nem tudom.(vs. @captain)faszomnak kérdezgetik mindig, hogy nem hiányzik-e.akkor jönnek…..
otthon a világ végén m 2011.01.26 00:22:00
ma meló után lenéztem gay bárba. október óta, mióta először voltam ott, kb. a törzshelyemnek mondható - sok tízezer forintot ittam el ott, régi szép idők, mikor még nem köszöntött rám a gazdasági válság.lehívtam kedves szomszédasszonyomat is, mert volt megbeszélnivalónk.…..
mióta pesten vagyok ez volt a második első napom az új munkahelyemen. két munka három hónap alatt - és nem, nem ez a hobbim.az előzőről már egy hónap után tudtam, hogy nem akarom hosszútávon csinálni, de képesek voltak nagyon jól motiválni, a legerősebb marasztaló tényező…..
a filmkritikák szerint csak az utolsó fél órában indul be a történet, szerintem meg véresre rágtam az ujjam. a két főhös kezdeti bénázása tényleg jó kis lövöldözős, üldözéses szökésbe csap át a végén, és valóban élvezhető a mozi.  de nem ezért volt jó a…..
otthon a világ végén help 2011.01.25 01:15:22
ha valaki annyit ír vissza társkeresőn, hogy "bocsi :(", azt vehetem az abszolút visszautasítás jelének?..
  Nos, itt az idő. Az első feladat: jelölni kéne embereket, blogokat. Idén ugye két kategória van: blogok és bloggerek. A jelölés módja: mindenkinek [olvasóknak, íróknak] a véleményére kíváncsiak vagyunk. Mindenkinek 3-3 jelölése van. A jelöléseteket juttassátok…..
otthon a világ végén belami 2011.01.22 11:51:55
jól indul ez a reggel. felkerült a netre kedvenc ex-pornósom öt évvel ezelőtti best of-ja. megamarcsa...
múltkor sviktornál olvastam, hogy néha azon gondolkodik, milyen lenne az élete, ha nem lenne gay. hát, egyetértek: unalmas.mindent egybevetve, mostanában én is sokat gondolkodom hasonlón. ha nem is ezen, de azon, mennyit csalódtam már a pasikban, és miért van az, hogy normális,…..
két dolog: új év és újév. egybe írva az új év első napja, külön pedig 2011. nekem nem újévi, hanem új évi fogadalmaim vannak, ráadásul meg sem tudom számolni, mennyi. rengeteg. próbáltam most picit elgondolkodni rajtuk, ide vetek néhányat, hogy ha kell, vissza tudjam olvasni,…..
június, azaz a kezdet óta nemsokat írtam ide. kinőttem már abból a korból, mikor mindent le vagy ki kell írjak magamból. de sokszor segít, helyretesz; másrészt összekapcsol olyan emberekkel, akikkel talán ez az egyetlen kommunikációs szál.a múltkori blogtalálkozó - ami az első…..
a héten dolgoztam utoljára a cégnél. "közös megegyezéssel" befejeztem, mert lebuktam, hogy meló közben állásinterjún voltam.napközben találkoztam viszont egy idősebb hölggyel, akihez sale-szelni mentem be, de ránézésre megállapítottam, hogy esélytelen ügyfél; így…..
otthon a világ végén a blogról 2010.06.27 12:10:12
tegnap egyikőtök megkeresett arckönyvön és azt mondta, úgy érzi baj van, van-e tényleg. mondtam, igen, jól látja, baj van. soha nem panaszkodtam senkinek, nem vagyok hisztizős típus, ezért eddig családon belül is arról voltam híres, hogy én tartom a legjobban magam. rengeteg ember…..
van egy srác. a télen hallottam róla először, amikor kibékültem a pasimmal. kiderült, hogy mikor szüneteltünk, ismerkedtek, de talán kétszer beszéltek msn-en, nem jutottak ennél tovább. elég jóféle, már akkor "rámozdultam". de valami a kezdetektől nem stimmelt vele,…..