Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szóró Ildikó

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Second Chance Design 2018.01.11 11:07:50
Second Chance Design 2018.01.11 11:07:46
Nagyon szerettem ezt a szandált. Muszáj volt levágnom róla a virágokat, amikor tönkrement, tudtam, hogy valamihez még fel fogom őket használni. Ugyan ez volt a helyzet a csipketrikóval, aminek nagyon tetszett a finom mintája, de használni nem igazán tudtam. A kerek hímzőkeretekért meg mindig is…..
Second Chance Design 2018.01.01 19:07:21
Már akkor ékszertartónak láttam, amikor megérkezett benne az eper. Nagyon tetszett az érdessége, szabálytalansága. Egy nagyon alapos csiszolással kezdtem, ezek a ládák nagyon durva felületűek, így balesetveszélyes lenne úgy hagyni. Simogattam, csiszoltam, simogattam, csiszoltam, amíg sehol nem…..
A natúrfenyő "mindenkinekvan", csúnya, de legalább olcsó étkező. Már vállalhatatlan állapotban volt, de fél év múlva egy költözés miatt új vásárlása van kilátásban, ezért egy festésnél többet már nem akartam rákölteni. Ilyen volt: És ilyen lett:..
Viki nevű olvasónktól kaptuk a linket, ami a címben emlegetett termékre mutat. Első látásra akár még jópofának is tűnhet, semmi különös: csak egy biliformátumból továbbfejlesztett babaszék. A probléma az, hogy a gyártó ajánlása szerint már akkortól használhatja a…..
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
Voltam én már az Arazban, sunday bruncholtunk egyet, ennek keretében tetemes mennyiségű arab ételt fogyasztottunk el a belvárisi hotel-étteremben. A poszt megjelenése után kaptunk egy levelet a hotelvezetőtől, amiben a forgalom érezhető növekedéséről számolt be, egyúttal…..