Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KutyaLegyek (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Daniel Cohn-Bendit interjú meghamisítása miatt ismét előtérbe került a sajtószabadság problematikája. A vicces az, ahogyan az ügy kapcsán mindenki átugrott a ló túloldalára. A korbányimádó majmok a sajtószabadságra hivatkoznak, az ellenzéki cerkófok pedig -és most figyelj!-…..
  Nem is olyan régen még azt írtuk az LMP-ről: a párt olyan, mint a hajnali húgymerevség – tulajdonképpen egész kellemes, de túl sok értelme nincs. Kénytelenek vagyunk revideálni nézetünket, mert most már kifejezetten kurva kellemetlen jelenségnek tartjuk a magyar…..
Kevesen sikítottak, pedig a hétvégén Mesterházy Attila ketyegő bombát helyezett el – bár egyelőre még pontosan nem tudni, hogy a kormányoldal vagy a saját pártja alá tette-e inkább. A szocialista pártelnök a Népszava „Nem tesz esküt az MSZP a Fidesz…..
KutyaLegyek (törölt) 2011.04.05 08:39:42
@Rüheskandúr:

Kérlek fogalmazz szebben. Nekünk nem kell Lázár Jánost, dajcstomit követni. Ök hoplita Urhoz szolnal, nézd meg a kommentjét.

De 1értelmüen 1et értek.

Ez az alkotmány -ugy saccolom - az 'originál' magyarországi választopolgárok 50-65% nak nem fog tecceni, s körülbelül 35%-a kifejezett elutasitja majd. Rendkivüli modon antidemokratikus. Kettéosztja az országot erösen. Azonkivül ami rossz még most nem kerül bele, azt még böven a következö 1-2 évben belerakhatják, illetve "sarkalatosan" feltupirozhatják.

Szoval Török Ur már megint a felszinen ugrál. Probálkozik, probálkozik, de nincs kedve mélyre ásni.

Az igazi lényeg itt is az lenne, a következö választásoknál pl. a szoc párt vagy az lmp felesküdne e...?
Mert szerintem nem.
 A tapasztalt, öreg és okos emberek be nem bizonyított kijelentéseire és véleményeire éppúgy hallgatnunk kell, akárcsak a bizonyításokra: minthogy a tapasztalat megélesítette a szemüket, jól látnak.Arisztotelész: Nikomakhoszi etikaA Fidesz elmúlt egy éves kormányzása a…..
Ilyen nincs, komolyan mondom, ezt a pártot, ha nem volna, ki kéne találni. Miközben országunk nagyjai a Parlamentben tüsténkednek egy olyan új alkotmányon, amely kettészakíthatja a köztársaságunkat, az LMP holnapra beszélgetésre invitálja szimpatizánsait Daniel Cohn-Bendittel, az…..
Az előző bejegyzést – elnézést kérek érte – szándékosan félbehagytam. Kíváncsi voltam azon a ponton a véleményekre, a reakciókra, s különösen érdekelt, hogy mit szólnak az olvasók a cikkben elhelyezett Sztálingrád-utaláshoz. Nem kellett csalódnom: valamennyire…..
KutyaLegyek (törölt) 2011.03.16 21:39:05
Hi
KutyaLegyek (törölt) 2011.03.16 22:10:54
@ulrike:

A szoci kormánynak korántsem emelkedett ilyen látványosan és töretlenül a hatalma. Söt, inkább hullámzott. Persze nem feltétlenül azért, mert nem is szerették volna (lásd Gy. Feco = Cesarnak hitte magát) . Szóval szerintem a hasonlitás itt sántit.

Viszont, azt mondhatjuk talán, hogy minél több intézkedést hoztak, annál inkább utálták öket...? :)

Annak viszont nagyon örülök, hogy a fidesz párolgo népszerüsége nem a szocikhoz vándorol. Nem tom ki a fenéhez fog. nem tom. De gyanitom hogy valami teljesen uj Cucc lesz a befuto. Hamarosan...