Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poli001

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
Szokatlan bejegyzés lesz, elnézést kérek mindenkitől, leginkább magamról és magamnak szól. Miután pár hete tényleg nagyon kedves, már-már elcsábulásra késztető módon invitált rendszeres szerzői közé a Magyar Nemzet, ma leleplezőnek szánt cikkében még a címsorban is helyet…..
poli001 2010.06.21 10:10:12
Sziasztok!
Eddig csak olvasó voltam, de most nem bírtam megállni, hogy írjak.

@[nick]: Szólok politológia nem csak bölcsészkaron létezik, hanem pl. az ELTE ÁJK-n is, itt végeztem, itt tanít Navra, Körösényi, az ombucmanó is :)

Szerintem Gábor pont tudományos szempont miatt ír ilyen elemzéseket, mert tartja magát a weberi elvekhez, pont ez adja meg neki a távolságtartást és tisztánlátást.

véleményem szerint a társadalom tudományok legnagyobb nehézsége az, hogy nem tudsz tisztán számolni egy emberi hülyeség nevű változóval. Ezért csak lehetséges forgatókönyvekről tudsz beszélni.
Egyébként a politológiának is nagyon sok része van, pszichológiai, empirikus kutatás, jogi, filozófiai. Ez egy határterület sok minden kapcsolódik itt össze.

Gábor ne hagyd magad, mi olvasunk (akár hosszabb tanulmányt is:) )