Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kistérségi troll

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legelső dolog, amit egy büntetőeljárás terheltje, annak jogi képviselője (és, jó esetben az őket segítő pr-csapat) megtervez, az a nyilvánosság tervszerű használata, a szigorúan vett eljárási cselekményeken kívüli felületek elérése. Hagyó Miklós esetében csak…..
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
kistérségi troll 2011.03.11 11:58:10
Németül tudóknak itt egy link a németországi gyakorlatról:

www.holidaycheck.de/thema-Lustige+Strassennamen+in+Deutschland-id_47645.html#paginateAnchor

Mikor jutunk el idáig?

- An der Türkei
- Tittentastergang :))
- Karl-Kaltwasser-Straße
- Himmelreichstraße
- Höllenstraße
- stb. stb...
A magyarokat az arabkérdés leginkább a benzinár által érinti, de ennél sokkal tanulságosabb, ami odaát történik. Közvetett hatásait majd hosszas átfutással tapasztalja az ország.   Mindenekelőtt nyugi. Az arab forradalmakkal kapcsolatos leggyakoribb félelem, miszerint…..
Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai…..
kistérségi troll 2011.02.21 22:07:57
@ibagorib:

ezt szépen hoztad, mindjárt bezsebelheted érte a jól megérdemelt náci-t.

egyébiránt kár a gőzért, falra hányt borsó minden hasonló színvonalú komment.

Jól átgondolt és kifundált érdekek mentén tettetik a hülyét, mint mindig, ha szorul a kapca. Istennek hála, ma már nem kell ezt szótlanul tűrnünk!
kistérségi troll 2011.02.21 22:29:53
@kamuszutra:

"aki marad, azt meg likvidáljuk."

azért nem túlzás ez, hogy minden cigányt likvidálni akartok? És ha van közöttük legalább 20 igaz, akkor megkegyelmeznétek nekik?
kistérségi troll 2011.02.21 22:36:16
@Robi, a hód:

"Van olyan vallás, amelyik megengedi gyilkolást?"

Örömmel jelentem van. Úgy hívják, hogy kamu-vallás.
 Orbán Viktor kezd európai politikai szupersztárrá válni – és már nem csak hírhedt politikusként. A Spiegel már referenciaként használja a nevét. Február 14-re keltezett számában a hetilap a Merkel kancellár elleni európai lázadásról szóló cikkében non plus…..
Megbocsáthatatlan paródiának tartotta Hitler, hogy a Duna legszebb városa az „Attila hun ivadékai” által lakott Budapest, és nem valamelyik "Niebelung" város. A magyar főváros nemzetiszocialista stílusú lemásolása mellett Linzben épült volna fel a világ…..
kistérségi troll 2011.02.19 08:51:03
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
Igen, megcsinálták! Egyiptomban tegnap, pénteken elérték azt, amiben már magam is kételkedni kezdtem: megbuktatták Mubarakot. Ezzel persze a történetnek még koránt sincs vége, de azt lehet mondani, hogy a "Nagy Egyiptomi Forradalom" győzött. Megnyerte első…..
Tagok vagyunk Meló Írben 2011.01.31 11:33:00
(A szerző történész és szerencselovag.) „Hazudni kell. Te magyar történész vagy, neked ez menni fog, ez a szakmád!” – bíztatott egyik jólelkű ismerősöm, amikor az ír munkavállaláshoz szükséges hivatalos adminisztráció elintézése felől érdeklődtem. Ki…..
kistérségi troll 2011.01.31 14:40:50
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
 Napjaink multikulturalizmusa, liberális társadalom felfogása új kérdések elé állítja az európai társadalmakat. A kérdések önmagukban nem problémák, azonban kezelésük (avagy figyelmen kívül hagyásuk) lehet problematikus. Az oly sokat górcső alá vett bevándorlás…..
Orbán Viktor minden forradalmi lózungja ellenére sem mert nekimenni a mindenkori magyar kormányt fogva tartó, egyre csak hízó inaktív népességnek. A Fidesz, akárcsak szocialista elődjei, az aktívakat sarcolja és az inaktívak kegyeit keresi. A Véleményvezér évértékelése.…..
Remélhetőleg egyre többen tudják, hogy a női tulajdonos nem feltétlenül előny az autóvásárlásnál. Ezt figurázza ki ez a nagyszerű holland reklám is, minden benne van, amitől egy videó vicces lesz.(Vigyázz, ez a bekezdés irónia volt)   Vigyázzunk tehát a vad holland…..
Na, jórég nem jelentkeztem már, de mostanában akkora unalom és letargiában volt itt az irodában, hogy totális alkotói válságba kerültem. Nem, nem azért nem írtam, mert az előléptetésem miatt nem volt időm - a helyzet az, hogy az a múltkori poszt valójában egy vicc…..
          Karácsony van és mindenki ajándék után szaladgál, de azért nem kell megőrülni teljesen, ugye? Úgy alakult, hogy ma a belvárosban volt dolgom, és ha már ott voltam meglátogattam néhány üzletet az Andrássy úton, hogy…..
Varánusz A jövő elkezdődött 2010.12.20 08:00:00
Emlékszünk még erre a szlogenre 2002-ből? Akkor maga Orbán Viktor sem hitte, hogy nyolc évet kell várnia a beteljesülésére. De most itt van - aktualizálva mondhatjuk: itt az idő! - és kormányunk példát mutat az eljövendő szép új világból annak tényleges eljövetele előtt.…..
Két olyan rendszeresen kommentelő is van itt a blogon, akik Írországnak ugyanazon a vidékén élnek. KuKori korábban már írt az ott tapasztalt dolgokról általánosságban, most jelentéktelen alak egy konkrét eseményt írt be hozzászólásként, de külön posztért kiáltott a sztori,…..
Már javában zajlik a Pink Floyd The Wall című lemezének 30 éves jubileumi világ körüli turnéja a zenekar alapítójának, Roger Watersnek az előadásában, ami 2011. június 22-én éri el Budapestet. A koncertek eddig zökkenőmentesen haladtak, azonban most az Anti-Defamation League…..
kistérségi troll 2010.11.21 22:00:08
Az elmlult két hétben olyat láttunk, amit még soha: a Fideszben folyó viták a nyilvánosság elé kerültek. Ha nem is annyira élesen, mint amennyire az MSZP-ben vagy a néhai SZDSZ-ben szoktak, de egy egységfrontra törekvő Fideszben ilyet rég nem láthatunk.Rögtön kapásból három…..
kistérségi troll 2010.11.12 22:19:42
 "Bedobnám a köztudatba, most találtam. Jó volt nézegetni, vannak benne érdekességek." - írta Retekblog a link mellé, s ennél többet én sem tennék hozzá. Legfeljebb annyit, hogy kösz!..
kistérségi troll 2010.11.05 15:37:37
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
kistérségi troll 2010.10.26 12:35:31