Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joco-2

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SERTEPERTE Az ellenforradalmi sör 2012.04.16 06:36:00
Az utóbbi időkben igen sok szó esik a hazai sörfőzés megújulásáról, a kisüzemek extravagáns sörkülönlegességeiről. A sörivók izgatott érdeklődéssel kóstolgatják a Grabancot, A Jó Éjjeli Portást, Hammurapi Álmát, a Sherwood Alet, a Kortyot, a Mályi Búzasört vagy a…..
A Főzdefeszt idén sem hagyja kézműves sör nélkül a sörivó népet. A tavalyi fesztiválokon bebizonyosodott, hogy óriási az érdeklődés a magyar kézműves sör iránt, ezért a szerveuzők elhatározták, hogy a fővároson kívül is megmutatják, mit tudnak a sörfőzőink. A 2012-es…..
magyar világos sör Blogunk úgy általában szívesen vadászgat magyar kisüzemi sörökre, főként ha palackozott változatban is léteznek, hiszen akkor online is tudunk foglalkozni velük. Épp emiatt megy egy kicsit rejtélyszámba, hogy miért nem írtunk eddig kielégítő…..
Joco-2 2012.02.22 21:47:40
@gregibroki:
Nem kellett volna keverni a kannásborral. Ha még egy kis rumot is beletettél az már matrózfröccs volt...
Joco-2 2012.02.27 16:57:37
@gregibroki: Szia, persze, tudom, hogy nem keverted, örülök, hogy érted a vitzet illen komoly témában is.
Épp most írtam, hogy beszerzek egyet és elmesélem legfrissebb élményeimet, talán hamarosan.
Megnyílt, csak Önöknek: a Komló Archívum! A KK elhatározta magát néhány tucat régi és kevésbé régi magyar sörcímke megörökítésére és közzétételére, így csekély fotótudását egy jó minőségű kölcsöngéppel elnyomva az alábbi kis gyűjteményt hozta létre. Mivel…..
Kontár Komlókutató Nagykanizsa 2008.01.24 22:51:00
NagykanizsaZala megye Nagykanizsán, az országos trendnek megfelelően, a XIX század utolsó éveiben, egészen pontosan 1892-ben nyílt sörgyár, eredendően helyi vállalkozók és pénzemberek kezdeményezéseként, az üzem azonban már 1928-ben a Dreher-Haggenmacher-konszern része…..
A Soltvadkert főterén üzemelő messze földön híres Szervánszki, alias Szent Korona cukrászdától egy sarokra, az Arany János utca kertes házai közt van egy kertes ház, melynek a kapuja fölött egy jellegzetes fekete KEG-hordó függ. Itt működik a Kárpi Sörfőzde. Eddigi praxisom…..