Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ketrecz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Rendkívüli közlemény   Tisztelt Hallgatótársaim!               A következő napokban az elmúlt évtizedek egyik legsúlyosabb árvize fenyegeti Magyarország bizonyos részeit, köztük az egyetemünknek otthont…..
ketrecz 2013.06.05 02:37:21
@ritmikus csimpifon: jól van fiam, látom minden megtettél amit tudtál. most már nyugodtan mehetsz apád képére maszturbálni.
Természetesen olyan nagyon nem kell sajnálni a Kanye Westtel együtt élő, és a rapper gyermekét váró hírességet, hiszen a Beverly Hills-i házban található összes ingóság eladása mellett azért akad még ez meg az a különböző házakban. Jön a baba a Kim Kardashian – Kanye…..
ketrecz 2013.02.19 10:49:28
@pszichonauta: saját reality showjuk volt

egyébként meg:
en.wikipedia.org/wiki/Kim_Kardashian
Várhatóan június végén-július elején hajózik be Budapestre a Swimming Duck Plaza, ami pontosan az, aminek első hallásra tűnik: egy bazi nagy kacsa formájú hajó. A május közepén elkészült hajó egyben egy luxus bevásárlóközpont is, ami Németországból indul, majd végigcsorog…..
Úgy tűnik, hogy Észak-Korea uralkodócsaládja sem kerülheti el a Thomas Mann-regény nyomán Buddenbrook-ház szindrómának nevezett jelenséget, ami a burzsuj családokat sújtja. Eszerint Kim Ir Szen felépítette a kommunista Észak-Koreát, Kim Dzsong Il , a jelenlegi főkomcsi megtartja…..
ketrecz 2010.08.24 00:06:33
@csipesz_mester: az utolsó post idejét elnézve burzsujék is már a dicső népi koráért dolgoznak..egy szénbányában