Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sMMileteardrop

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MusiX Kirúgták Mansont 2009.12.07 19:11:00
Mindenki vámpírprimadonnáját kirúgta az Interscope, arra hivatkozva, hogy a legutóbbi rettenete, a High End To Low, egyszerűen siralmas eladási adatokat produkál. Tehát az elkövetkező időkben szerintem ne várjatok Marily Manson-cd-ket: a "művész" azt mondta, hogy így…..
sMMileteardrop 2010.06.17 13:41:40
@OmegA404 (törölt):
mien luzer? meg milyen balfék?
nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja állni a helyét ezzel a kirivo visekedéssel hivja fel magára a figyelmet szerintem amilyen zenét hallgatsz te azt is simán ki lehetne fikázni.
mansonnak igen is vannak rohadt jo számai.
legalább van saját stílusa amit fel mer vállalni és kimeri muatatni érzéseit.ö az az eber akisosem fog csödbe menni mert neki rendes hallgatói vanak.
kicsit elvont igen és? mivanakkor valamilyen szinten mindenki az. iugyhogy a komentároddal egyáltalán nem értek egyet. lehethogy nem szereted.söt tuti hogy sokan nem szeretik, de nem lehet mindent és midbnenkkit szeretni. senkkisem tökéletes midenkit el kell ugy fogadni ahogy van.és nem szidni midenhol h utálod vagy nem tetszik az életformája.ez is, amit ö csinál gyfajta müvészet és meg kell becsülni miden müvész meg kell becsülni és aki ezt nem tudja hát az elég érdekes emberlehet.
ne helo
MM