Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tartalmas

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Igazi férfi nem hord pizsamát!” Ezt a mondatot a fiamtól hallottam, amikor– egy kisebb műtét előtt- megpróbáltam rávenni az általam megfelelőnek tartott kórházi öltözék megvásárlására. Ugyan mit hord egy „igazi férfi”, pár csepp Armanit?-…..
noteszlap   Leni Riefenstahl 42 éves fotója egy már nemlétező világ -béli ávátáráinkról, akik még látták VilágAnya köldökét... és ide nem is kellene 6 évet átaludni fénysebességgel suhanó űrhajón...Amivel szemben súlyos előítéleteim voltak az ajánlók meg a…..
A napokban Budapesten történt kukás balesetet a a www.kisalfold.hu is közreadta. Most néztem csak meg a hírlevelüket, s a kommentek között ezt a gyöngyszemet találtam. Itt nincsen semmi gyűlölet, én nem érzek gyűlöletet, de nem tudom az ilyeneket sajnálni. Persze nem érdemelte…..
tartalmas 2010.08.23 16:24:07
@Martinkóné Szőgyi Marika: nem szoktuk a kommentelőket népszerűség szerint pontozni, várjuk mindenki véleményét.
Vannak nőtársaim, akik a tudományos értekezéseket többre tartják a sajátélménynél. A tudományos értekezés az nem az egyetemi tankönyv, vagy az Akadémia nagytermében tartott előadás, hanem anyu vagy a barátnő expozéja, illetve írott forrásként a különböző csajos oldalak…..
Ez egy könyvajánló, némi punkzenével.  Kedves Renée!                                                    2030.november 14.    Kapaszkodj meg!…..
A férfiak nem szeretik az üres fecsegést, csakis és kizárólag Komoly és Tudományos Szakkérdésekről beszélgetnek. Politika, gazdaság, árfolyamok a tőzsdén, technikai újítások, a modernkori társadalom tagozódásának elmélete, már ha egyáltalán tagozódik a hagyományos…..
Most ugorjunk át olyan apróságokon, hogy már jó négyezer éve hódít a világban. Ami azt illeti, ilyen régóta, olyan sok ember azért nem tévedhet. A foci történelmének bárki utána nézhet, ha itt kattint egyet. Népszerűségét szerintem annak is köszönheti, hogy nem kell hozzá…..
Az ember nem szerethet egy olyan házat, amelyiknek nincs arca, s ahol a lépéseknek nincs értelmük. - írja Antoine de Saint-Exupéry a Citadella című művében. A képen látható ház, ott Hántán, a Dohány utca 10-ben, nem ilyen ház. Nézd meg alaposabban! Hatalmas fenyők őrzik az…..
tartalmas 2010.07.01 06:17:30
@Dupla: Hát, a füstöskonyhát én se akarnám igazán, de akiknek volt, azoknak is kényszerből éshát azon is voltak, hogy ne is legyen. Amint tégla került annyi, nem is a ház alapjába, hanem, hogy kémény legyen. Aztán láttam olyat is, hogy a téglakémény téglaboltotn állt, de a lyány [kb 1890k.] az anyja ötletét [1860k.] keresztülhúzta s mennyezetet rakatott a füstbolt alá
a tartalmas baráti köre Szipu 2010.06.23 06:29:00
 Miközben a Felnőtt Bácsik & Nénik könyökönkigyövős, toddományoss, felhomályosító kampányai az ezerforintos-és tízezerforintos számkörben igyekeznek a kommunikációs versenyben a fizikaipiacon a nagyon is húsvér , újabban az Avon hálózati értékesítését másoló…..
tartalmas 2010.06.24 00:42:46
@Ezerszo: Az [név a szerkesztőségben]oldószertartalmú technokol szipuzásának jópár halálos áldozata lett, mire a hatóságok hatékony-oldószer nélküli változatát dobatták piacra a technokolnak, de attól még a hígítószipuzás ment tovább. "Döntsön a piac" van piaci igény félklós gázöngyújtóutántöltők eránt, de talán nem kéne elhinni, hogy ennyien szeretnének gázöngyújtót ["hűséges zippo " kateg] utántölteni.
tartalmas 2010.06.24 00:43:35