Regisztráció Blogot indítok
Adatok
postindex

22 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb 2010 júliusában hasonlítottuk össze a magyarországi cégtudakozókat. Most majdnem hetven ilyen jellegű weboldalt találtunk, ennek pedig nem örülünk. Nem az a problémánk, ha új konkurens jelenik meg a piacon, hiszen mi hiszünk a verseny erejében, Németországban…..
5 hónap Finnország Hétvége 2011.01.31 19:40:00
Kedves olvasók. Sajnálom hogy nem írtam az elmúlt napokban, de az az igazság, hogy a megszokott mindennapoktól sajnos nem tudtam eltérni mostanában ezért a pénteki, szombati és vasárnapi napomról nem tudnék semmi érdemlegeset és legfőképp érdekeset írni. Így mostantól…..
postindex 2011.02.03 21:45:30
Egy nehéz hét után elérkezett hát a hétvége. Reggel, mint minden jó gyerek addig aludtam amíg bírtam, de egyszer csak fel kellett kelni így ezt meg is tettem 11 körül. Eszembe jutott, hogy csütörtökön megkérdeztem Ayhant, hogy nem e lenne kedve áthívni pár haverját, hogy ne…..
5 hónap Finnország Ötödik nap 2011.01.15 16:54:00
"Január 12. Szerda, reggel 7. Fel kéne kelni. Nem megy. De most már nagyon fel kéne kelni mert elkések." Nagy nehezen sikerült felkelnem és észrevételeztem hogy a tegnapi nehéz csomagtól megfájdult a vállam. (szándékosan nem azt írom hogy izomlázam lett mert az sokat…..
5 hónap Finnország Negyedik nap 2011.01.15 11:38:00
A negyedik napon szintén csak suliba kellett indulnom reggel, de most ráértem 8kor ébresztetni magam. Ezután kis reggeli és irány technopoilsz. Ott hamar megtaláltam a termet mivel a tegnapi bolyongás közben sikerült olyan helyekre is eljutnom ahova eredetileg nem is akartam. Ezen az…..
postindex 2011.01.15 14:59:36
 A Kaposvár vezeti az NB I-et, miután nyert a Vasas otthonában, a Debrecen pedig kikapott.Angyalföldön tudott nyerni a Kaposvár. A labdarúgó NB I 6. fordulójában a somogyiak 3-1-re győztek a Vasas otthonában. A heves esőzés által megnehezített találkozó 13. percében Pavlovics…..
Nyilván mindenki szeretné a lehető legszebb ajándékkal meglepni a kedvesét, de nem lesz könnyű überelni Beyoncé szülinapi meglepetését.A hírek szerint Jay-Z nem kisebb ajándékkal lepte meg Beyoncét annak születésnapján, mint egy komplett szigettel. Az énekesnő a hétvégén…..
Megalázó helyzetbe került Szabó Zsófi, miután kiderült, az Édesnégyes című párkereső showban a melegpornó oldalakon pózoló Balázs tette neki a szépet, mi több, épp ő lett a választottja.Leleplező írás jelent meg egy internetes portálon Balázsról, az Édesnégyes című…..
  Fernando Alonso nyerte meg a Formula–1-es Olasz Nagydíj időmérő edzését. A Ferrari spanyol pilótája mellől Jenson Button indulhat vasárnap a második helyről, míg a harmadik legjobb időt Felipe Massa autózta szombaton. Az idény eddigi időmérőin…..
NEW YORK — Ismét bebizonyosodott, hogy a részegeket a mindenható védelmezi. 625 voltos áramütést úszott meg egy New York-i  férfi, miután ráesett a metró sínpárja melletti vezetékre. Andy Morris (44) semmire nem emlékszik azután, hogy lelökték a peronról a Broadway…..
Rihanna újabb bőrfirkával dekoráltatta testét. Az egzotikus énekesnő éppen Hawaii szigetén szörfözött, mikor szemfüles fotósok lencsevégre kapták és megörökítették legújabb tetoválást.Az új alkotás a híresség jobb combjára került, és csak ideiglenesen díszíti a…..
filmindex Eredet (Inception) 2010 2010.09.11 11:34:00
A profi tolvaj mindent el tud lopni. Minél nagyobb mester a szakmájában, annál kevésbé lehet előtte akadály. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) a legjobbak között is az első: ő mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata éjszaka az álomfázisba jut, ő…..
Természetes, hogy az ember keresi az összefüggéseket az okok és okozatok között, és megpróbál rájönni, mi minek az előjele. Sokszor akkor is talál kapcsolatot, ha eredetileg nem volt, és ez gyakran önbeteljesítő jóslatként működik. Sok babona széles körben elterjedt, része a…..
Megkezdődött Kecskeméten a hétfőn Afganisztánban orvtámadásban meghalt katonanő, Pappné Ábrahám Judit földi maradványait szállító repülőgép fogadása és a katonai tiszteletadás.  Az 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisra vasárnap korán reggel Németországból…..
Mikor A karate kölyök történetét modernebbre hangszerelték, az alkotók olyan helyszínt kerestek, amely a lehető legtöbb akadályt gördítheti Dre útjába. „Azon tűnődtünk: van olyan hely, amely egy másik világba röpítené Dret? –…..
Vasárnap, a nyitónapi program harmadik párjában, 13 órától találkozik a magyar és a német férfiválogatott a zágrábi vízilabda Európa-bajnokság első csoportkörében. A férfiaknál 12 együttes részvételével zajló tornával párhuzamosan, keddtől a nők is elkezdik: náluk…..
  Lady Gaga egy iskolába járt Paris és Nicky Hiltonnal, de kerülte a milliomos-csemetéket: ő nem pasizással és ivással verte el idejét, hanem „okos és szorgos” tanulóként élte mindennapjait –…..
ezoindex Napi horoszkóp 2010.08.29 09:16:00
Kedves Kos!Ez a napod fantasztikusan jónak ígérkezik. Főleg akkor, ha kedvedre való dolgokkal foglalkozol, és ha a környezetedet nem korlátozó, hanem motiváló tényezőként fogod fel. Még szerencse, hogy ez csak rajtad múlik. Nézz a szeretteidre hálával és szeretettel, akkor…..
    Keresztes Ildikó az X-Faktor egyik selejtezőjén hirtelen sírva fakadt. A zokogás oka az egyik versenyző, Kállay-Kiss Zsófia által előadott Cserháti Zsuzsa szám volt. A műsor egyetlen női mentorának fontos volt a néhány éve elhunyt énekesnő, és a…..
ezoindex Csillagjegyek színei 2010.08.28 17:50:53
Csillagjegyek színei   2010. augusztus 7. Több közük van egymáshoz a színeknek és a tizenkét csillagjegynek, mint gondolnánk. Valamennyi jegyhez tartozik olyan szín, amely a…..
postindex Időjárás-előrejelzés 2010.06.17 19:59:00
Pénteken a gyakran megnövekvő felhőzet mellett kezdetben nyugaton, később egyre inkább a középső és keleti megyékben számíthatunk záporra, zivatarra. A zivatarokat - főként az Alföldön és keleten - felhőszakadás, nagyobb méretű jég, átmenetileg viharossá fokozódó…..
Az angol férfiak többsége még álmai asszonyáról is lemondana a labdarúgó-válogatott világbajnoki győzelméért, egy teljes évi szexszünetet azonban ugyanez már nem érne meg sem nekik, sem hölgypartnereiknek. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - megbízásából…..
 Hosszú várakozás után végre megérkezett Christina Aguilera új lemeze, amely a Bionic címet viseli. Az album fantasztikusan sikerült, az énekesnő pedig ismét bizonyította, hogy a legjobbak között a helye. Ám mielőtt belevágnánk a közepébe, tegyünk egy rövidke…..
SP a Tabu TV-nek elárulta, hogy a felgyülemlő feszültséget gyakran ártalmatlan műszaki cikkeken vezeti le       "Mindig telefonról írok a közösségi oldalakon lévő üzenő falamra, tehát nem otthon ülve a nyugalmamban csinálom... Nagyon nagy…..
Egy speciális jogi kiskaput kihasználva szervezett pilótajátékot fél tucat csaló az ezredforduló elején Magyarországon. A hatóságok, nyolc éves csúszással reagálták le az eseményeket, de addigra már több tízezren megégtek. Cég: Pilis Invest Cégvezető: Tallér Károly…..