Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sick operator

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A következőkben egy olyan mellényt fogunk bemutatni, ami egy másolat, és korábban már szerepelt egy MBSS-hez hasonló, de eredeti verzió. A bemutatással két célunk van, egyrészről írni erről a jelenségről, eredeti katonai cuccok másolata, másrészről egy eddig nem ismert…..
sick operator 2011.11.23 11:51:49
ez nem mbss :D

specwargear.com/images/armor&vest-%20PC-MBSS%201.jpg
ez az.

A különbség sok dologban feltűnik, pl nem integrált a cumberbound, mások a vállpántok, és kissé különbözik a a panelek formája.

Amúgy a pantac-os sztori félig meddig igaz. Anno volt a Phantom Industries, elég fasza másolatokat készítettek, viszont többször előfordult, hogy EI nak szánt nsn számmal is ellátott anyagból, és ezért az EI perelt. A Phantom két útódcéggel megszünt. az egyik a flyee a másik a pantac. A korai pantac cuccok még átcímkézett Phantomok, Ez amúgy meg is látszik, jobbak a varrások, jobbak a csatok. Azóta pl feltűnhet, hogy a replikák coyote színe nem stimmel. Nah ezért.
sick operator 2011.11.23 13:53:06
@Combat Gear Admin: jogos, ettől függetlenül a phantom storyval remélem tudtam újat mondani.
Combat Gear Blog FROG 2011.02.19 11:46:00
  2008-ra az IED-k másodlagos hatásai közül, a lánghatást ellensúlyozandó, a Tengerészgyalogság is rendszeresítette a maga lángálló ruházatát, aminek a FROG (Flame Resistant Organizational Gear, tűzálló szervezeti(?) ruha) nevet adták.   Iraki tapasztalatok alapján,…..
A megnevezés azért sikeredett ilyen ködösre, mert többszöri kereséssel sem sikerült találni a hátizsákról semmilyen információt, vagy képet a felhasználásról.   Annyi biztos, hogy civil forgalomba nem került és általánosan rendszeresített felszerelésként sincsen…..
A mostanában oly népszerű „3 napos, MOLLE-kompatibilis taktikai zsákok” közül már mi is bemutattuk a Viper cég két gyártmányát. Mivel a minőségi különbségek sokszor legalább annyira jelentősek, mint az árbéli eltérések, érdemes más gyártók hasonló termékeit…..
sick operator 2010.12.27 08:34:00
@Monty H.: Hogy őszinte legyek nem is érdemes. A guarder cuccok gyakorlatilag elpusztíthatatlanok, egészen leheletnyi a különbség az eredeti Eaglehoz nézve.
Sick Operator's WTF teszt 2010.08.15 01:25:00
Combat Gear Blog Bear fleece 2010.06.13 14:36:00
Az ECWCS rendszerben a 3. réteget képezi a pulóver, vagy fleece. Az első két ECWCS rendszerben ez a bear/medve volt. A bear testhez álló, és a könyöknél illetve a vállaknál erősítést kapott. A vállaknál ezt ugye a málha indokolja, míg a könyöknél egyértelmű. Elől…..