Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiamin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Milyen olajat tegyek a nagy fordulatú motoromba? Majdnem mindegy, mert nem a fordulat számít. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tiamin 2012.05.15 08:51:36
@Gyurma73: Persze. 2-t, 3-t mindig. De ahhoz tényleg nagy gáz kell (padló közelbe), mert simán, egy korrektebb gázadásra csak meglódul, de nem vált sehova, a tükörben meg látom, h marad le a forgalomban mindenki.
Megy rendben, de simán eljárok egy napot úgy vele, hogy 2000 fölé nem megy a fordulat, és voltam városban, országúton, előztem, stb. stb.
Tényleg furcsa, mert ilyennel még nem találkoztam. Az előző autóim (530d, A6 3.0tdi, stb. pörgették simán a motort 3-4000-ig is, ha kellett, ez ilyen kis szerény. :)
tiamin 2012.05.15 09:10:24
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: Ha más a véleményed miért nem írod le normálisan?
Lehetőleg valamivel alátámasztva, hogy próbáld is bizonyítani. Ami alapján aztán mondhatja mindenki, h "húbazz, ő mond valamit!"
Idejössz fröcsögni, és tönkreteszed más munkáját/szórakozását.
Sokan és sokat tanultak/tanultunk ebből a cikkből, és hálásak vagyunk érte. Bazi sokat kell dolgozni addig, míg meg tudjuk venni az autónkat, és szeretnénk vigyázni rá.
Ha nem érdekel, vagy nem tudsz konstruktívan hozzászólni, akkor szórakozz inkább mással!