Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán észrevettétek, hogy a BB krémek a Facebookon (talán az sem titok, hogy azt is én írom) elérte - sőt, mostanra már meg is haladta - az 1000 like-ot. Ennek megünneplésére, és megköszönésére nyereményjátékot hirdetünk. A játék most indul, és 2011.11.30. éjfélig várjuk…..
Rutinos RJB-nk, Pseudombast csodálatos képeset küldött.                A mellékelt képet most lőttem a Fővám téri vásárcsarnokban, ráadásul nem csak egy helyen van kint. Tudom, hogy a sourness már volt, de…..
 Dél-koreai alkotást látunk. Történelmi időkbe repítenek minket, kosztümös, kalandos film bontakozik ki a szemünk előtt. Az embernek eszébe juthat a Hős című mozgókép, amely hasonló műfajú, távol-keleti történelmi mese. De míg a Hős kidolgozott, művészi látvánnyal…..
WhimsicalLL Business moments_02 2010.08.24 05:52:00
Egy korábbi kérésnek teszek eleget, amikor megosztom ezt a kedves momentumot a kedves kollégákkal: "Sorry, I can't hear nothing. Who are you? Ein moment." Bizony, bizony, így is fogadhat egy magyar (a példánkban az volt) egy "üzleti típusú hívást", amit aztán…..