Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nespa

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kellett sokat várni arra, amiben amúgy is biztosak voltunk: a Fidesz és Orbán Viktor saját, menekült- és Brüsszel-ellenes kampányához próbálja felhasználni 22 fiatal halálát a manchesteri terrortámadásban...
Ha van még egy olyan trash- vagy mindegymilyen reality, amiben annyi életbölcsességet fogalmaznak meg (és ilyan szofisztikáltan!) mint a Pumpedékben, akkor annak a linkjét tessék nekem elküldeni, mert tanulni akarok, nem szégyen az még egy ilyen vén fasznak se'...
Nespa 2017.05.23 13:56:35
@É2I: nézz bele! Egyrészt szerintem imádnivalóak ezek az emberek, másrészt valahogy még viccesebb hogyvoltot olvasni, ha láttad is az adott részt.
A tegnapi tüntetés legfontosabb beszédét a volt KDNP-s Lukácsi Katalin mondta el.  Rengetegen vannak ugyanis, akik számára családi hagyományaik, neveltetésük, vallásosságuk miatt az a természetes, hogy jobbra szavaznak, és ezért tartanak ki az egyre növekvő ellenérzésük ellenére is még mindig a…..
Borsóhányó Hétfői angyal 2010.07.05 10:28:00
Szójatejes kávét szürcsölgetve, arcom szépüléséért agyagmaszkot felkenve, kényelmesen elhelyezkedek a gép előtt - itt az ideje megnéznem levelezésemet, hogy a hétvégén újrabootolt agyammal, melybe még nem férkőztek be vírusként a hétköznapok apróságai és cseprőségei,…..