Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hegedusgabor01

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma is olvastam egy, a postáról szóló cikket, amin kissé felakadtam. Vagy le. A csomagfeladási limit után itt az újabb év végi intézkedés a Magyar Postától: nem kézbesíti a lakásokhoz a levélküldeményeket a társaság, legalábbis az ország egyes részein biztosan nem - derült ki az RTL Klub…..
hegedusgabor01 2017.12.09 14:35:24
Gondolkozzunk egy kicsit.....

Miért ez a nagy felháborodás? Talán nem tapasztalták meg tavaly Karácsony előtti időszakot? Elfelejtették talán? Esetleg reménykedtek valamiben?Persze azért tök jó háborogni,hőbörögni,hisztizni,cirkuszolni,nyelvet köszörülni....stb. ~mint például nekem most a sok siránkozón,jajveszékelőn!!!

Mindegy honnan rendelek bármit,azt is meghatározhatom milyen úton szeretném megkapni mennyi idő alatt és ki viseli az estleges károkat amennyiben keletkezik. Hja kérem,az "AMAZONNAL" NEM LEHET ALKUDOZNI,ARRA NEM LEHET KÖPKÖDNI -arra itt van a magyar posta.

Angliából kell rendelni noteszt?-akkor tessék is sorba állni érte mert hát az ugye nem járja,hogy én fizetek .... A POSTÁNAK FIZETTE A 12 angol fontot? -Akkor fel lehet háborodva,de nem változik akkor sem semmi azon túl,hogy lenne kártérítési alapja...

A rendszer ilyen és kész.Nem kell szeretni,legfeljebb tudomásul venni. Tudták és tudják az emberek mégis odajárnak? Akkor minek??? Mégiscsak olcsóbb a távol-keleti áru hát akkor viseljék is a hátulütőit.

Félreértések elkerülése végett NEM A POSTÁT VÉDEM,legfeljebb a jelenségen csodálkozom. Aki egyszer átver én azzal többet az életben nem foglalkozom és ha mégis,akkor nem hisztizek és cirkuszolok hanem elfogadom,hogy nem tökéletes ~esetenként kifejezetten tökéletlen (a karácsonyi időszak az bizony ilyen!!!! -ezt csak az agyoniskolázott nagyon logisztikus cikk szerzőnek emelem ki.) ~ a rendszer és bizony számolnom kell kockázattal,mint például mondjuk a idegőrlő sorban állás.Mindezeken túl bizony az ott és akkori panasztétellel valóban csak a többi sorstársával tol ki az amúgy is frusztrált ügyfél feltartva és tovább bőszítve mindenkit. Ez számomra a legnagyobb agyatlanság. Nem,hogy örülne neki,hogy végre megszabadulhat a tortúrától,még generál helyette egy másikat magának???
Persze később nem megy vissza panaszt tenni, ~ezért kell "akkor és ott"~ mikor lehiggad,mert addigra az esetek többségében érzékeli,hogy kár az elfecsérelt időért és energiáért. (Akik legfeljebb mégis visszamennek,kétlem,hogy a segítőszándék vezérelné vagy építő jellegű javaslatuk lenne a megoldásra,sokkal inkább "MAJD ÉN MEGMUTATOM" ....)

Ui.:...aki más szarját árulják fillérekért NEM HORDANAK KÜLDEMÉNYEKET! -az a kézbesítők feladata. Hahó,ébresztő!
Izgalmas pizzavacsorába csöppent a minap a Pénzcentrum.hu olvasója: se számla, se sörök, se elfogadható vendéglátós hozzáállás. A végén persze valaki fizetni fog. "Gondolom, sokakkal előfordult már az eset, hogy egy nagyobb baráti társasággal közösen eltöltött vacsora…..
hegedusgabor01 2011.03.29 12:52:04
@ROBERTO: A "hülyét" kihagynám,de egyetértek.Én sem fizettem volna és bizony rendőrt kellett volna hívni aki felveszi a jegyzőkönyvet és szükség esetén "véralkohol szint méréssel" is igazolni lehet az elfogyasztott italok mennyiségét! Ennek azért költsége van,amit fizethet aki HAZUDÓSra veszi a figurát!!!-majd ennek függvényében kártérítési igénnyel élni!
Kimondottan érdekes és sokak számára tanulságos történetet küldött a Pénzcentrum.hu szerkesztőségébe egy hűséges olvasónk. A fiatalember egy önkormányzati lakást vásárolt, amit a rövid határidő miatt készpénzben kellett kifizetnie, ezért csak utólag tudott rá hitelt…..
hegedusgabor01 2011.02.07 11:12:18
@jango fett:
Sajnos ebből a szempontból mindegy melyik társasággal szerződik az ügyfél,de én azért kérném a PSZÁF "állásfoglalását" -ill.ennek fényében bírósági keresetet lehet benyújtani az illetékes bírósághoz erőfölénnyel való visszaélés és szándékos anyagi kár okozása címén!Természetesen a per költségét a vesztes fél fizeti,ezért nagyon FONTOS a konzultáció a PSZÁF-fel.Ők hivatalból elvégzik a szükséges vizsgálatokat és amennyiben elmarasztalják a szolgáltatót mehet a PER.
Múlt vasárnap Jano látoptt Debrecenben egy csúnya balesetet, ami a leírás alapján érthetetlen, hogy egyáltalán miért következett be. Sajnos sok ilyet látok, a napokban majdnem ugyanezt produkálta az Üllői úton is Pesten egy kopasz twingos, aki cikázott, előzgetett index nélkül…..
hegedusgabor01 2010.06.13 11:02:41
@bunkó:nem az a baj ha valaki szabálytalan,(azért viselje csak a következményeit!!!)
hanem az,ha valaki NEM TUDJA MIT CSINÁL.Ha valaki nem tudja mit csinál,akkor azzal szemben NAGYFOKÚ FIGYELMET kell tanúsítani,mert KISZÁMÍTHATATLAN,elvégre Ő sem tudja!-ennek ellenére Ő is a közlekedés résztvevője akivel "EGYÜTT KELL MŰKÖDNI",hogy minél előbb "megoldjuk" a forgalmi helyzetet.
Te biztosan tökéletes vagy,de nem mindenki az.Nem csak az utakon,de az életben is segítenünk kellene egymást.Nekem segítettek annak idején és megtanultam a saját káromon.(Kiabálva kérdezték mit akarok csinálni?Válaszoltam,kiabálva tájékoztattak és mentem tovább,de SEGÍTŐ SZÁNDÉK VOLT BENNE,mert feltartottam egy egész kocsisort.Akkor még tanuló voltam és "nem lőttek fejbe"!)Ha valaki "töketlenkedik" előtted csak ÁRTANI FOGSZ HA "LEBUNKÓZOD"!!!