Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HANS

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áll a bál Deutsch Tamás körül, illetve a twittere körül. Többek között azért, mert olyan kifejezéseket használt mint: "irtózatos gecik" "gusztustalan rohadékok" "picsába", vagy hazugsággal vádolja meg Kolláth Györgyöt, vagy a satjószabadság…..
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..
HANS 2011.03.20 16:25:52
@Cateran: pedig nem ártana mégis meghallgatnod... miután elmondja, hogy mindenki a saját lehetőségeihez mérten érjen valamit! aki fizikai munkás az úgy, aki meg mást csinál az amúgy...
Ettől függetlenül Lázár tényleg egy ... éredekes ember, de ez amin most lovagolnak tényleg csak fel lett fújva.
HANS 2011.03.20 16:26:44
@Táskás Tóni: és te kiét?
HANS 2011.03.20 16:58:54
@macamuca: Jó kérdés! A lehetőségekhez képest próbálok valaki lenni... Tanuló vagyok, mellette dolgozom, sikerül minden hónapban egy kis pénzt félretennem és próbálok a jövőmre gyűjtögetni, úgy hogy közben a szüleimet nem húzom le, nem iszom és cigizem el a pénzemet... ami tőlem telik próbálom megtenni! Kívánom, hogy mindenki próbáljon a saját lehetőségeihez mérten valaki lenni! Nemcsak anyagilag, hanem emberileg is!
A 65 év felettiek utazási kedvezménye vagy ne legyen nagyobb mértékű, mint a diákoké, vagy ne legyen érvényes a csúcsidőben. Heti szavazás-összesítőnk. (Fotó: Vasárnapi Hírek) Szokásos hétvégi rovatunkban ismét megnézzük az eheti legérdekesebb szavazásunk eredményét:…..