Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TMG

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A mai nappal a Vízöntő jegyébe léptünk - ezt reggel hallottam a rádióban – és megtudtam, hogy mi vízöntők rendkívüliek vagyunk, különlegesek, intellektusunk nem mindennapi! Ha nem kapaszkodtam volna éppen két kézzel a kormányba, még meg is veregettem volna a saját vállam, hogy érezzem a…..
TMG 2021.01.22 08:05:34
@plutopluto: 58 - 2 legyen az arány és a szerelmi évődés ebben a 2.
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
TMG 2021.01.15 20:01:31
@vágtázó vadmalac: vagy annyit nyertek amennyi követőt összeszedtek a Zinstán vagy a Tyiktyokon és váltsák forintra :-)
TMG 2021.01.15 20:14:00
@Fahajrá: simán látszik, hogy a normális Bálint miként reagál... lásd a c...hez tartozók viselkedése, Gina párbaj... mindent elmondott 1-2 pillantása ("édes istenem ezek a hülyék.."), elég drámai lehet ezekkel a véglényekkel együtt élni úgy állandóan fegyelmezed magad. Eddig oké.
Most kijött - amit nem csodálok, egy gondom van: miért éppen a tuja a köbön Vivibe állt bele, és nem a ripacs, beste gyökér Daniba (aki gyökerebb mint Rencsike)
TMG 2021.01.15 20:36:57
@TheLynx70: Az... akkor nézzük a parasztlistát: :-) (Gina), Dani, Rencsi, Bálint... Fru? Az is régen volt, sztemaz utóbbi időben full normális. Nemm lenne már baj, ha a játék szempontjából szavaznánk....FRU maradjon bent... Unalmas már ez a tuja bajnokság: Vivi, Virág, Robi, Moh és Mercike a sor végén legkevésbé tujaként
Sziasztok kedves ValóVilág-függő kispajtásaim, olvassuk meg együtt, hogy mit néztünk meg tegnap együtt a villalakók tegnapelőttjéről. Puskás úr a mai porondmester és az eheti sziporkázásai után szerintem ma is hozzá fogja tudni tenni a magáét...
TMG 2021.01.10 15:49:22
@silvermansarah: Vivi?! Mitől normális?? Max hogy ne, csinál kb semmit. Ha megszólal azzal sem vagyunk beljebb... nehogy már az nyerjen, aki semmit nem csinál csak tujul?
Köszöntök mindenkit kedves hölgyeim és uraim, én Rozé Ármándó vagyok és ma én fogom végigpojácáskodni a BeleHogyvoltot, ma kiválasztás hölgyeim és uraim, írjátok meg kommentben, hogy szerintetek ki lesz a kiválasztott!!!! Vigyázzunk Dani előtt Moh nevével de vágjunk is bele mert elképesztő…..
TMG 2021.01.10 15:37:58
@Nbl: Nekem inkább ettől a provokátor Partizános "riportertől" megy fel az agyvizem. Nézd meg a Kajdi Csabás riportját pl.
Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott…..
TMG 2021.01.02 18:11:35
Hellóhalló fiúk-lányok és EKG-csoport! Mivel a tegnapi hv-t nagyon sokat kattintottátok meg és sok volt a komment is, így ma is van hv és ma is engem kaptok. Igazából akkor is lenne, ha a kutya se olvasná, de így azért jobban hangzik. Párbaj van, így másfél óra nettó adásidő, úgyhogy csapjunk is…..
TMG 2020.12.13 14:37:00
@ppupu: a za baj, hogy: nézzük meg régen milyen feladatok voltak? védettségért küzdés, fizikai feladatok, esetleg bent futógép... most gyakorlatilag semmi nem történik velük. Nem tudják levezetni a feszültséget , sok lett a pia... sorolhatnám... és emellett gyenge (sz.r) emberek kellő hordozott sérüléseel.
TMG 2020.12.13 14:37:26
@hereverő heverő: Így is lett
„Olá misz ámígósz”! 4 hetes röpke kis egészségügyi kényszerszünet után „áj em bekk”! S nem csak én vagyok „bekk”, hanem lassacskán a hogyvótok is, mert mostantól (reményeink szerint) az irományok száma exponenciálisan emelkedni fog az eddigiekhez képest, szóval tartsatok ki, mert összeállunk, mint…..
TMG 2020.12.11 15:46:23
@Niemandhäuser: Ulti? Ahhoz ész kell... az nem menne a Nyomoroncoknak... bár lehetne egy ulti oktatási hét nekik...
TMG 2020.12.11 15:55:53
@Bougie: Azért nem mert az ésszerű lenne... így meg befolyásoló... RTLII F.O.
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
TMG 2020.12.09 12:03:55
@Alice from madness: Csajos szülcsinapcsi? Olyat nem lehet... :-)
Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a…..
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
TMG 2020.11.29 12:36:45
@Kosztarika: Az a baj, hogy ez már nem NŐ és FÉRFI kérdés... sok "nő" éppen visszaél ezzel... Sőt a mai világban amikor lassan mindenki egyenlő nemű???
Tehát a nőnem üt, hanem verbálisan terrorizál... tudatosan felhúzva a fárfit.... ameddig meg nem üt... ez azért már annál sokkal bonyolultabb mint egy klasszikus erős férfi/gyenge nő viszony.
Számító kis nőcskék, (lelkileg) gyengére sebzett férfiak, akik tudják hogy férfinak kellene lenni, csak már ahhoz kevés az igazi nő....
TMG 2020.11.29 12:24:21
@LaciHogyVoltol: biztos volt Virágban annyi pia???? Másnap full korrekten értékelte a történteket a mosószobában Rolival, mint aki nem volt piás.... Rájátszik.... azt nem értem h 18 évesen valaki hogy lehet ilyen rafkós...
TMG 2020.11.29 12:32:42
@Qqts: ?????
Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban…..