Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megadako

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rohammal vette be a Facebookot az alábbi kép, amiből megtudhatjuk, hogy a Samsung küszöbön álló bejelentése Szeretett Vezetőinket sem hagyja hidegen (a pletyka amúgy valós, jövő héten kiderül, mi igaz belőle). [A képet állítólag a Magyar iPhone Közösség oldalán…..
megadako 2013.03.05 14:47:52
Egyre több olyan ügy kerül bíróság elé, amelyekben roma származású magyar állampolgárokat vádolnak meg magyarokkal szembeni rasszizmussal. A Tavaszmező utcai ügyben már Kúria döntés is született a közelmúltban. Mindeközben keresve-kutatva is alig találunk eseteket, amikor a…..
Egy régóta köztudott biztonsági hiba, és egy teljesen hétköznapi szendviccsere is okozhat bonyodalmat. Naiv ügyfél blokkját egy másik ügyfél kapta meg, rajta az összes SZÉP-kártyás adatával: A tegnapi napon meglátogattam a Nagytétényi úton lévő éttermüket, kivételesen…..
Petitől kaptuk e-mailben az infót:"Mai nap reggel a "Rendszer(KIES)" felajánlotta a frissítést!PDA:JPH PHONE:JPPCSC:JP9 Csak gondolom megosztom ,hogy akinek nincs lehetősége mindennap megnézni az tudjon róla!" Köszönjük :)..
megadako 2011.08.05 12:54:25
@ocell: Szia! Sajna sok jot nem tudok mondani, en meguntam anno a dolgot es frissitettem magamnak, azaz felraktam egy custom rom-ot. (Darky)
megadako 2011.01.08 13:32:36
@Randalf: Hát lehet, hogy igazad, de ez akkor is furcsa. A telefonom HKDXEH-s es a KIES(2.0.0.11011_16) továbbra se ajánlja fel a frissítést... Csak jó lenne tudni miért. :)
Én egyébként XP-n használom a KIES-t.