Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dpeti

0 bejegyzést írt és 287 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mozgalmas és szakmailag roppant értékes időszakon vagyunk túl. Aktívan végigsütöttük a nyarat, különféle rendezvényeken. Mindenekelőtt Etyeken, illetve legutóbb, a Fűszerész meghívásának köszönhetően a Szigeten, ahol a műszaki csapat főhadiszállásán rendeztünk be egy…..
dpeti 2015.09.05 07:51:10
@RS: az alja is ;) es nem baj mert az nem szen
Sem előtte, sem utána nem járt több autóbusz az elnöki rezidencia kertjében. Az Ikarus 1977-ben készítette el a 18,2 méter, vagyis 60 láb, hosszú 286-os típust László Anna tervei alapján. A kocsit ezután kiszállították az Egyesült Államok nyugati partvidékére, ahol…..
Life Advice Házi hamburger-tál 2015.08.07 07:00:00
Bevallom futó létemre nagyon szeretem a gyorskajákat. Legyen az pizza, hamburger, hot-dog. Mindegy. Viszont mostanában bárhonnan rendeltem, gyakran csalódnom kellett. Így úgy döntöttem elkészítem saját…..
A címben megfogalmazott kérdéssel bizonyára mindenki találkozott már (szülők, rokonok, nagyszülők részéről) aki utazásra, világjárásra adta a fejét. Innen szeretnék megnyugtatni mindenkit (főként nagymamámat): van mit ennem, bőséggel. :) Ausztrália egy magamfajta ínyenc…..
Utolsó írásom óta átköltöztem Pa Tongra, mert találtam egy nagyon jó hostelt a Bangal roadon, ami elsőre igazán jó ötletnek tűnt, hiszen ez a város központja és öt perc sétára van a tengerparttól. Ez a leginkább turiták által megszállt település Phuket szigetén. Mikor…..
Belsőség Életmentő száguldás 2015.05.13 17:55:55
A napokban végigszántotta a netet a budapesti mentősök látványos vonulásáról készült videó. Teljesen joggal, hiszen ügyesen, okosan és bitang gyorsan szeli át fél Budapestet a szirénázó esetkocsi. Én nagyon tudom értékelni az ilyen videókat, kiszámíthatatlan időközönként…..
dpeti 2015.05.14 02:49:57
@Levi XY: ugyesen ment, de kerult egy jo nagyot ;)
Ha a Merenyitol az Ecserinel kereztezte volna az Ulloit majd Bihari-Mazsa Ter nyert volna kb 4-5 percet....
Járjuk végig a világ 20 bárját, melyek a Vogue Living szerint a legjobbak voltak 2014-ben! 1. THE CAROUSEL BAR & LOUNGE, NEW ORLEANS, USA Kezdjük ezen a híres vendéglátóhelyen, a dixieland fővárosában, ahol egy 1930-as valódi körhintából készült igazi forgó bárpult…..
Belsőség Nekem ez itt nem piros 2015.01.06 16:16:05
Kár volna csak a videómegosztók fedélzeti kamerás találatai alapján gondolkodni a közlekedéskultúra területi viszonyairól. Ideje tisztázni, hogy Kijevtől ide is van elég tahó az utakon, csakhogy a forgalomfigyelő fedélzeti kamera (közismert nevén: dashcam) itt nem alaptartozéka…..
dpeti 2015.01.06 17:35:06
@melonbaron: Egyreszt nem ha esik ha fuj, masreszt ez az agysebesz balra kanyarodott.
dpeti 2015.01.06 18:02:46
@Szkenner Üzemeltető Szerver a.k.a. SZÜSZ: Tenyleg, te sem latod, hogy balra kanyarodott?
Igazán vérpezsdítő téma, amit bármilyen társaságban érdemes betolni az éterbe, ha csökken az érdeklődés, kevésbé pezseg az a bizonyos "buborék". Hirtelen mindenki felpezsdült és a társaságban szinte azonnal megnyílik a front két oldala. A Piros sarokban a notórius…..
Nagy Gergő Zoltánnal alig pár hónapja ismerkedtem csak meg, aztán úgy alakult, hogy pár hétre szinte összenőttünk. Ő lett ugyanis a Brutális Kémia sorozat szakértője és ez - kombinálva meglehetős kíváncsiságával - azt eredményezte, hogy meglehetősen maró, hangos és…..
dpeti 2014.11.09 12:45:30
Tomi nem az első és nem is az utolsó, aki valami gyártási vagy tárolási anomália miatt idő előtt megfáradt, kizöldült, beszürkült, vígan burjánzó terméket talál egy élelmiszerosztály polcán. Az igazi kérdés az, hogy mi a helyes fogyasztói magatartás ebben az…..
dpeti 2014.09.20 18:43:35
Sőt, nem csupán az övét, hanem még néhány Audi luxusautó elektronikai berendezéseit. Legalábbis a  Jutarnji.hr szerint. Az amerikai elnök március 27-i római látogatásakor az útvonalán ugyanis olyan elektronikus zavarórendszert aktivizáltak távirányítással, jellemzően…..
Gabit reptérről hazafele megpróbálta lehúzni a Főtaxi egyik sofőrje menet közben történt tarifaváltással. Miután ezt kiszúrta, a taxis nem akart nyugtát adni, mert közben törölte a díjat az órából. A Főtaxi még szombat este felfüggesztette a csávót: A reptérről…..
dpeti 2014.04.02 04:25:48
@FDToth: es mikor elindult masfele mint ahogy gondoltad miert nem szoltal neki? Mirt csak erkezeskor?
Miután elhadartam a történteket, felvázoltam a sérülés komolyságát és azt is elmondtam, hogy van egy fél éves kisfiam, aki szintén megnyugtatásra szorulna, a nő beközölte, hogy idézem „hisztis p***csa” vagyok, majd hívjam őket, ha nem hisztériázok és rám vágta a…..
dpeti 2013.12.29 05:52:33
@Bernik: persze ez a blog olyan mint a Magyar Kozlony minden poszt minden betuje igaz es ugy tortent ahogy az le van irva.
Nem tisztem vedeni az orvosokat van egy-ket nem odavalo mint mindenhol. De ha miutan visszahallgattak azt a bizonyos beszelgetest es nem ugy tortent ahogy itt elhangzott annak van valami kovetkezmenye?
225       45 hét telt el, 33 van még hátra!   Október 7. Szerda Ma ugrottam egy Rövidet, tegnap délutáni Tranzit-őrségből ma délelőttre mentem F1-re. A Gitti volt a Kutügy, ami mindenkinek fura volt, de legfőképp neki magának.Ritkán, vagy tán még sose…..
dpeti 2013.10.08 04:45:26
@qnadam: eredetileg a buntetesben levo mindenhova csak futasban kozlekedhetett.
Egy sokak által vágyott ország, ahol már 140 ezer forintból meg lehet élni (igaz, nem fényűzően) és ahol stresszmentes az élet. Egyszóval irány Thaiföld, méghozzá a legutóbbi Fogadó szerkesztett változatával. Annál is inkább, mert az időeltolódás miatt magyar idő szerint…..
Tragikusan végződött egy rövid taxiút szombaton este Bangkokban: a Sukhumvit 68 magasságában vitatkozott össze amerikai utasával egy taxis, aki a kipattanó utas után szaladt egy karddal és szabályosan lekaszabolta. A középkorú amerikai férfi a helyszínen életét vesztette. Egy…..
  A Maui Jim Pau Hana modellje 2011-ben lett az év napszemüvege az Egyesült Államokban. Így kell a semmiből néhány év alatt sikeres prémiummárkát felépíteni. A végeredményt látjuk: olyan brand született, ami alatt napszemüvegeket 70-80 ezer forintokért el lehet…..
dpeti 2012.04.09 12:34:08
@Xenu lives!: akkor jól lehúztak mert Thaiföldön 100 Bahtnál többet adni egy szemüvegért :)
Amúgy ez tényleg jó a minőség Big beach modelljüket használom már jó ideje és mondhatom bevált főleg, hogy nagy fejre is jó mivel sokkal szélesebb mint az átlag szemüvegek.
Az új D-Max nagyobb lett mint az elődje Kit érdekelnek az autók, ha ilyen nőket világítanak be a reflektorok? Mangalányok százai, combok, hasak és derekak terelik el a járművekről a figyelmet. A helyiek ugyan fél szemmel megnézik, mit támaszt a sok nő, de az európai fotósok csak és kizárólag a…..
A Magyarországon népszerű Oakleykről szóló poszt a vártnál sokkal jobban érdekelte olvasóinkat, ezért aztán megkértem a Ray-Ban forgalmazóját, nézzen utána, náluk miket szeretnek. Lássuk tehát a magyar Luxottica által a független szaküzleteknek történő kiszállítások…..
Bár a blog teljesen nem erről szólt eredetileg, mégsem mehetek el szó nélkül az Apple - mint a nagy rivális - cég és annak ügyfélszolgálata mellett. Már itt feltűnhet a kérdés, miért is van egy Android fanatikus (én) kapcsolatban a nagy "ellenséggel"? Azért, mert…..
 Amíg kínai büfékkel tele van a város, sőt az ország, addig a távol-kelet más konyháiával kicsit nehezebb itthon tartani a kapcsolatot. Üdítő kivételt jelent a Zichy Jenő utcában (9-es szám), az Arany János utcai metrómegállótól nem messze található koreai kifőzde,…..
A bankkártyákat leginkább két dologra használjuk: vásárlásra olyan üzletekben, ahol a kártyaelfogadásra van mód, illetve készpénzfelvételre. Készpénzfelvételnél elegendő egy automatát, vagyis ATM-et keresni, s alig fél perc alatt bankjegyekhez juthatunk. Ha üzletben…..
Azért komoly fenntartásaink voltak, de az Üvegtigrissel már csak így vagyunk. Amikor az első rész plakátjait láttam a metróban, arra gondoltam, hogy itt egy újabb magyar félreértelmezése a filmnek, kínosan vicceskedő jelenetekkel, túljátszott szerepekkel, életszerűtlen…..
Néhány érdekes információ a világ jelenlegi legnagyobb utasszállító repülőgépéről az Airbus A380-asról! További érdekességeket tudhatsz meg itt és akár a pilótafülkébe is betekinthetsz! Via..