Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény

0 bejegyzést írt és 965 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Répás backdoor 2009.04.17 10:38:02
Élőben még sosem hallottam olyat, hogy valaki kicsavarta volna a répáját, az emberek élőben valamiért inkább gyíkot és kígyót emlegetnek. Végül is elég nehéz azonosulni egy zöldséggel. Annál jobb leírva látni a dolgot ebben az előhétvégi backdoor üzenetben, aminek a…..
Gábor szerencsétlen szolgáltatóváltását két hete posztoltuk, azóta meseszerűen folytatódott a történet: az elhagyni kívánt Invitel elismerte a hibáját és visszacsábította Gábort. Részletek alant, egyenesen az Invitel tollából. Kedves Homározók! Nincs az Invitelnél olyan…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.16 08:03:41
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.16 08:13:47
@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: aztat mondod, hogy 22 másodperces az orrom? :D Ez kedves ^^
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.16 08:39:22
@Nuunius: Szerintem küldj egy veszett vérsünt nekik.
  Sok rosszat lehet elmondani Magyarországról, de legalább a gyorséttermek nem koszfészkek. Nem is nálunk, hanem az ausztráliai Adelaide bevásárlónegyedében találták ezt a Homár íróasztalánál is rosszabb állapotban lévő éttermet. Logikus gondolat, hogy valami extrém…..
Az idei tavasz legjobb híre: Zoltán visszakapta a fülkéjét! Amint szembesült ezzel a csodával, és tudatosította magában, hogy nem halucinációról van szó, azonnal billentyűzethez nyúlt és egy pár sorban köszönetét fejezte ki, valamint küldött néhány képet az objektumról.…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.15 08:50:23
Íme az Ismeretlen Polgár, aki az Elmüt tekinti az Anyaszentegyháznak, és ennek megfelelően cselekedett, amikor felépítette az Oltárt és megírta az üzenetét. Andrei így vezette föl ezt a pompás leletet: Az a helyzet, hogy nem olyan régen volt alkalmam ezt az urnát fotózni a…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.14 08:19:12
Vicces fordulatok történtek annak az olvasónak az ügyében, akinek a Raiffeisen egyoldalúan 10-szeresére emelte a hitelkeretét, ami megtízszerezte volna a számla díját. (A sztoriról ebben a posztban számoltunk be.) A bank ugyanis később levélben kért bocsánatot, egyúttal elengedte…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.14 08:16:49
@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: Köszi :)

Mindenkinek derűs jó reggelt, reméljük kipihente mindenki a locsolkodást, hogy egyesült erővel menjünk sünt szaratni a bankokkal. Éljen a forradalom!
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.14 08:17:52
@KáposztaMedve: Meg az emberek hülyesége miatt, hogy mindenre hitelt kell felvenni stb, stb, stb. :(
Az iszaposabb, vagy erős sodrású helyeken ez nyilvánvaló, de ott sem jó átkelni, ahol építettek rajta hidat. Például Szegeden. Szg majdnem normális állapolgár, de a fejébe vette, hogy biciklivel jár munkába, ami deviancia, ezért megbüntette a rendőrség. Úgy történt a dolog,…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.10 14:52:00
@moli: hehh? Miért ne tudna bennem kárt okozni egy gyalogos? Nem beszélve arról, hogyha az említett esetemre célzol, akkor meghunyázkodtam. Szóval végképp nem értem azt a marhaságot, amit írtál. Az általánosításaiddal meg kérlek kíméld meg az agyam. Köszi.

Amúgy meg miért lenne egy gyalogosnak több joga? Ne őrülj már meg. Mindenki egyenlő, mindenki azonos jogokkal rendelkezik, ez az alap. Csak vannak egyenlőbbek.
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.11 14:51:40
@zapkorte: szerintem meg a hülyékkel van baj, be kéne vezetni a régi spártai szokásokat, és az ilyeneket lebaszni a Gellért-hegyről.
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.12 16:51:56
@zapkorte: akkor mondjuk ne hallgasd, de addig miért alkotsz fals véleményt, amíg nem próbáltad ki? Örülök, hogy te is jössz itt az általánosításokkal, erre mondtam, hogy most én is utáljak minden gyalogost, nyugdíjast?

Gondolkozz, mielőtt hülyeségeket írsz.
GPS-t csak kemény, edzett, favágó típusú Ügyfél vásároljon, vagy beleroppanhat. Ismerjék meg T.-t, aki bekerült a Euronics fogaskerekei közé, hogy alig tudjon később kiszabadulni. Állandóan elromló Navon GPS + arrogáns kereskedő = megabuli Fehérváron. Részletek alant. Az…..
Péter riadtan kotorászott egy Milli mazsoláskrémtúrós doboz belsejében, és közben nem is sejtette, hogy ő lesz a Homár új állatorvosi lova. Péter azért kotorászott, mert imádja a terméket, de a korábban felbontott 3 dobozban összesen 3 szem mazsola volt, és bizonyítékot akart…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.10 12:18:46
TMG türelmes és nyugodt ember lehet, ha ezt az Unicredites kalandot ennyire nyugodtan végig tudta csinálni. Váratták és küldözgették, de ő csak ült, várt és csendben  szemlélődött közben. Van egy eurós biztosításunk és ehhez egy itt nem részletezett oknál fogva át…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.09 13:22:09
Azért elképzelem a következő szituációt:

Bankrabló bemegy, majd elordítja magát:
-Ez egy bankrablás, ide a pénzt, különben vér fog folyni!

A dolgozók honlapokat néznek továbbra is, egymással beszélgetnek az egyik őr kinnt sétál, a másik mobilozik. A rabló tátott szájjal körbenéz, vár. Majd felszólítja az egyik ügyintéző:
-Mi kell vazze' ?(csak úgy állazán, álfiatalosan)
-Pénzt szeretnék kivenni - mondja gyámoltalanul a delikvens.
-Neved?
-Azt inkább nem mondanám meg.
-Akkor hogy találjuk meg a számládat te szerencsétlen?
-Nekem nincs itt számlám.
-Akkor meg hogy vérbe akarsz kivenni innen bármit is kiskrampusz?
-Úgy gondoltam, ez a fegyver, meg a határozott fellépés elég lesz, de nem jött össze.
-Jajj Istenem, na menj innen a Pénztárhoz, majd ott segítenek neked. Köcsög.

Az "ügyfél" odaballag a pénztárhoz, őszes, de fiatal ember éppen bájcsevejt intéz egy hölggyel. Várakozás folyik, az óra halkan kattog, odakinn emberek cipői kopognak a járdán, egy kutya éppen a falra vizel. Ügyintéző hölgy látja a fegyvert görcsösen markolászó, emberségétől megfosztott rablót a pénztár előtt tehetetlenül toporogni, amolyan szaró galamb módjára.
-Kaptál már pénzt?
-Még nem.
-Dezső bazzeg rablás folyik, menj már a pénztárba.
-Mindjárt, most jön a csattanó. Kurva.

Dezső a nagy hahotázás után odamegy a pulthoz.
-Mi kéne?
-Pénz.
-Euró, forint?
-Euró jó lesz, az most úgyis erős.
-Mennyit kérsz?
-Az összeset elvinném, ha nem nehéz.
-Leszarom, te cipeled. Dobd le magad a székbe, mert időzáras a széf, szóval várni kell egy kicsit.

Az idő ismét lassan folyik, majd egyszercsak...
-Nesze, itt a lóvéd, remélem most már elégedett vagy.
-Köszönöm szépen, minden jót.
-Nyasgem.
Éva egy ma született csecsemő, lélekben mindenképp, hiszen még képes meglepődni, sőt kiborulni azon, hogy a fapados légitársaságok mi mindenért képesek megsarcolni az utasokat, és milyen szemérmetlen összegekre. Egy egész járatnyi nyugat-európai utassal együtt azon képedtek el…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.08 09:00:55
@arcsiff: KÉSZPÉNZ!!!! Jegyezzétek már meg könyörgöm :)

Nagyon drága dolog volt, hogy te segítettél még több embernek. Már csak az a kérdés, hogy ez szerepel bárhol is a honlapon, vagy az e-maileken, amiket elküldtek. Mert ha nem, akkor igencsak kijár egy fogyvéd, meg egy sün.
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.08 09:02:17
@Világutazó: Szily nem egyenlő a postolóval :)
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.08 14:03:42
@maydayray: Aer Lingus-t néztétek-e? Én avval voltam, fasza volt minden, és fizettünk 30 000 Ft-ot fejenként, oda-vissza, pogyásszal, kézi csomaggal, mindennel.
Majdnem elsírtuk magunkat Zoltán levelén, aki Cegléd telefonfülkéinek eltűnése ügyében írta a lenti szomorkás levelet. Szerinte egyre kevesebb fülke van a városban, és nem érti, miért szerelik le azokat, amikor enni nem kérnek. Egyre kevesebb telefonfülkét látni az országban.…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.08 09:41:02
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.08 12:19:57
Egész jó a Homár lefedettsége, ugyanis jelentkezett még egy utas a Ryanair gironai járatáról, aki tisztába tette a sztorit. Ami így, ebben a formában még riasztóbb. A reptéri checkin díja ugyanis nem fix 20 euró, ahogy azt előző Naiv Ügyfelünk feltételezte, hanem bármennyi…..
Les újfent csalódott a világ igazságtalanságán és a marketingesek hülyeségén. Remélte, hogy a Pöttyös Túrórudi nyereményjátékán nyer majd mindenféle értékes dolgot, de mivel a beküldendő kód a csomagolások külsején van, előfordult hogy hiába ő vette meg, azt már…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.07 12:12:49
@horex: szerintem a posztoló már ott hülye, hogy elkezdi azokat a rudizabálókat fikázni, akikhez ő és kiscsaládja is tartozik. Öngól.

Szóval igen, lehet :D
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.07 14:05:22
@Morgós: böli? Ani82 megmaradt egy hülyepicsa szinten?

@mercsi: én váltottam, azóta is van egy piros pöttyös alsógatyám :)
Nem tudom, ki hogyan képzelte el annak idején az Erőt, de a legparasztosabb megtestesítése szaggal történhet. A Erő parfümként porciózásának ötletet a franciák eurósították, most hogy már gyakorlatilag bármit jóváhagy a Lucasfilm, amiért fizetnek. Várhatóan nem az éveken…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.07 14:00:05
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.07 14:01:11
Ősi magyar spagettiétellel vadítja a vásárlókat a gügyögős bútoráruház, a felvételt SchAtyA haverja küldte a helyszínről, a következő kommentárral: "Ezt a helyi ikeaban sikerült lõnöm, mellesleg körbenéztem, senki sem kockáztatta meg... Mondjuk magyarnak sem Magyar :)…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.07 12:35:36
Imre fotója alapján elképzelhető, hogy macskainvázió tört ki Pécsen. Az elszaporodott ragadozók besurrannak a megyei kórházba és a magatehetetlen betegek tálcájáról lakmároznak: A Backdoor rovatba küldök itt egy képet: a pécsi megyei kórházban készült. Egy hátsó…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.07 11:55:23
@Tsabi: exem macskája volt kunyerbálós, ettem valamit, nézte, felugrott stb. Persze nem engedtem neki. Egyszer belenyúlt a mancsával a kajámba.
Szegény nagyot nyávogott, meg sprintelt kifelé a szobából, és mikor kérdezte ex, hogy mi volt ez, én néztem a "nem én voltam" tekintettel.
Talán még sosem volt olyan, hogy a Naiv Ügyfél fellépő zenész legyen. Dühös és csalódott zenész, mert a hangosítást kikapcsoltatta a rendőrség. Mókás, hogy mindez egy ismert kulturális fesztiválon történt, az előre megadott műsoridőben, még viccesebb, hogy állítólag egy…..
Egy balekben eltört valami attól az egyébként teljesen köznapi ténytől, hogy az APEH rettenetes paragrafusnyelven írott, négyoldalas, fenyegető hangú levélben közli az adóalannyal azt az egyszerű, semleges, egymondatos tényt, hogy az online megrendelt nullás igazolása kétezer…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.06 08:57:56
Ha valakinek elkerülte volna a figyelmét: hétfőn kezdik építeni a Belváros új főutcáját, bármit is jelentsen ez, emiatt a Kecskeméti utca-Petőfi Sándor utca-Október 6. utca-tengelyen egy rakás helyen mostantól nem lehet parkolni. A Petőfi Sándor utca, a Kecskeméti és még pár…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.06 08:45:23
Miért baj az, hogy kiszorulnak az autók a Belvárosból?

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: én azt imádtam, amikor a rádióban hallottam, hogy hány kiló kutyaszar van a Belvárosban. Kérdeztem is magamban, hogy az egészet összeszedték, majd lemérték, vagy gondoltak egyet, hogy kb. 20 dkg egy kaki, aztán csak megszámolták, hogy hány darab volt?

Tisztább Belvárost, élhetőbb környezetet, sünmentes ánuszrózsákat és hideg sört!!!
Ha létezik még olyan jogkövető állampolgár, aki bajban rendőrséghez fordulna, ne tegye. Silverdust egy kátyúdefekt miatt hívta ki a rendőröket, akik az éjszakai riasztásért cserébe bosszúból titokban feljelentették, a nemlétező szabálysértésért járó büntetését pedig…..
Gábor internetszolgáltatót akar váltani. Egymás közt mondom, örülhet, ha nem szúrják ki a kocsija kerekét, nem keresik meg egyenként a rokonait és nem mutogatják szocialista megyei elnökök képét a kutyájának, amíg vonyítani bír. Gábor direkte jól járt, mert csak annyi…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.01 09:05:51
@Holdvilágképű Patkány: 30 Megáért 2,5 rongy, eddig semmi probléma, ügyintézés is gyors volt, bekötés még gyorsabb.

Nem azért, hogy idegeskedjél :)
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.01 10:35:50
@InterFace: hazudtam mert 3,5 rongy, amúgy meg DigiNet. És "korlátlan" internet :D
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.04.01 10:42:55
Tamás kétségbeesett munkanélküliként beiratkozott egy négy hetes osztó tanfolyamra, de végül se számlát, se oklevelet nem kapott. A vizsga után maximum ingyen dolgozhatott volna, hogy még egy kicsit gyakoroljon, de ő az elvesztett 1 hónap után inkább olyan állás után nézne,…..
EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.03.31 08:49:52
Megtalálsz minket a LURDY HÁZ-ban I. emelet, éttermektõl balra a KOFFEIN kávézó és az ÍZEK HÁZA étkezde közötti folyosón indulj el!

Mobile: 06 202 27 27 00
Email:
info@miamipokerclub.hu

Kedves forradalom, tudják a dolgukat.

És hogy a postolót is fikázzam. Befizetek 40 000 Ft-ot egy tanfolyamra, és még papírt sem kapok róla?????