Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csavargásaim

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos vagyok abban, hogy ha akarna, Puskás Péterből lehetne bármi, de ő sajnos valamiért pont a műsorvezetésre gyúrt rá. Sajnos, mármint nekünk, mert nézni kell "a túlmozgásos tízéves rátalált a bátyus fél ekijére" című magánszámát és valahol neki is sajnos, mert kötve hiszem, hogy a barátai ez a…..
Csavargásaim 2019.01.12 19:09:00
@sixx: Ami most zavart, hogy az előző részben az író méltatta Puskás kötögetős nagymamás poénját amivel a túlmozgását elismerte, és célzott rá, hogy legalább tudja hogy túlmozgásos. Most meg ez a rész azzal lett indítva hogy biztos nem szól neki senki hogy ez a túlmozgásos problémája van. Egymás után olvasva a két részt nekem az jött le, hogy nem olvastad a tegnapi összefoglalót. Ez zavart és lehet túlreagáltam, mert amúgy szeretem olvasni a hogyvoltot :)
Még korábban volt viccelődés hogy végre előszőr valaki rendeltetésszerűen használja a szaúnát, majd pár részre rá azt olvastam hogy azon viccelődött az aktuális író, hogy használta e valaki valaha a szaunát rendesen.
Meg azért néha felfedezni hasonló ellentmondásokat a külnböző íróknál.
Csavargásaim Prágai kiruccanás 2018.02.20 15:45:54
2018 Februárjában úgy döntöttünk, egy hétvégén megnézzük Prága főbb látnivalóit. Pénteken 16:30 kor indul a Ryanair gépe Liszt Feri hegyről, így aki hamarabb el tud jönni a munkahelyéről akár szabadnap nélkül is megúszhatja az indulást. Egyetlen kellemetlenség, hogy újabban a Ryanair gépein ha az…..
1 2 3 4 5 6..
1 2 3 4 5 6..
Na hát Gizike és Alex is egymásra talált a BK univerzumban, már nem tudtuk, mi hiányzik. Alex frissen be is költözött Non-Stop Ádi és Kinga közösen bérelt kérójába, aminek a pincérnő nem igazán örült. A Berényi Kft. pedig nyit nyugat felé, és mint a legnyugatibb országot,…..
Jó, jó, késtem ezzel a hogyvolttal, de csak azért, mert olyan extázisba kerültem a Való Világ döntő után, hogy nem mertem bekapcsolni a tévét két napig. Én Attilának drukkoltam, vessetek meg. Egyébként nem értem, miért nem fűzik be a műsoraikat az RTL-nél a Barátok köztbe,…..