Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacika100

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
V. Pál ügyével többször is foglalkoztam korábbi bejegyzéseimben, a borlopásos-mérgezéses ügynek ugyanis kertészeti vonatkozású vetületei is vannak, a szomorú eset jól világított rá, hogy a vidéki háztáji gazdálkodás lassú kihalásában főszerepet játszanak a gazdák életét megkeserítő terménytolvajok.…..
Lacika100 2016.09.02 22:26:07
@Celtic:
""A megelhetesi bunozes nem az, hogy mas ember tulajdonat lopjuk....hanem pl. allami erdoben/halastoban vadat/halat fogni vagy allami erdoben fat kivagni futeshez. Nem szep dolog, de valahol ertheto - de ez nem.""
Ne haragudj de én pedig nem értek egyet veled....
Azért már állami már lehet lopni, ez nem liberális gondolkodás hanem a jó kis szocialista 80 évek gondolkodása...

Az aki rá van szorulva a fára az kérjen az erdő tulajdonosától gallyfát/rőzsét... Jah hogy azzal dolgozni kell.... Bocs nekem is dolgoznom kell, hogy megvegyem a téli tüzelőt...
Lacika100 2016.09.02 22:43:13
@látjátok feleim szümtükkel:
Ha olvasod látod valakinek válaszoltam....
Ő szerinte ha állami akkor lehet lopni, szerintem pedig nem...
Lacika100 2016.09.03 07:32:14
@látjátok feleim szümtükkel:
Sajnos az a baj, hogy hozzád hasonló emberek is kinyílváníthatják a véleményüket....
Mert nem fogod fel, hogy nem én mondtam, hogy az állami pénzt lehet lopni...
Valakinek válaszoltam aki szerint az állami erdőket megérti ha valaki lopja... mert az megélhetési bűnöző. Szerintem pedig a lopás.

Ha most sem sikerül megérteni amit én mondok akkor szerintem hagyjuk a "beszélgetést" ;-)
Az elmúlt hetek legnagyobb celebesküvőjét kötötte meg nemrégiben Kim Kardashian és Kanye West, akik most indultak nászútra. Ugyan kit ne érdekelne, hogyan töltik ezeket a napokat? Alison Jackson is feltette ezt a kérdést, a válaszát a posztban látható képek adják meg. Alison…..
Elméleti oldalról közelíteném meg az üzemanyag-kérdést. Az érdekel, hogy vajon melyik üzemanyagfajtával kapok több energiát úgy, hogy közben a lehető legkevesebb adót fizessek. Hadd legyek már én is szemét, nem? Mai cikkünk blogposztja...
A Skechers márka elég jól cseng Európa szerte, számos cipőboltban kaphatóak ennek a márkának a termékei. Mivel egy jól ismert, népszerűnek mondható márkáról van szó, nem csoda, hogy ők is beléptek a gördülő talpú cipők piacára a Shape-ups családdal. A plakátokat és a…..
Károlyt csak az állapotos neje tudta visszafogni attól, hogy nekiessen az idióta kamionsofőrnek és az OBI biztonsági őreinek, akik miatt fél órát kellett várnia, mivel a rakodás miatt csak úgy simán lezártak egy utat. A rendőrséget is hiába hívta ki, úgyhogy úgy érzi, egyetlen…..