Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mike79

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem újdonság a techvilágban tájékozottak számára, hogy Kína nagyon nyomul előre, elég csak a Lenovóra gondolni, akik lassan az egész IBM-et magukévá teszik, illetve nem is olyan rég a Motorolát is felvásárolták a Google-től, de a ZTE és Huawei márkanevek is szintén egyre…..
Subba Szarni rá! 2014.02.17 16:42:46
Hogy megmanifesztálta a focihoz fűződő viszonyomat, jóóóój! És amikor kétlábon kivezetik, awwww! ..
Dragan Marković (közkeletű becenevén: "Palma"), a közép-szerbiai turbó-város, Jagodina polgármestere és az Egységes Szerbia (JS) nevű nacionalista-populista törpepárt vezére. A minap – jogerősen – a szerbiai LMBT-személyek elleni diszkrimináció…..
Mike79 2011.11.03 13:55:10
Aki nem ismerné csillogó álláspontját: kobajagrande.com/451_tolerancija.html

Ez is is emlékezetes róla :)
kobajagrande.com/450_betoven.html

Dehát a politikában a rossz hírverés is jó...
Mmm, az első horvátom. Olyan az íze, mint egy szerbnek! Elöljáróban: a horvátok alapjában véve jó arcok, ugyanúgy mint a szerbek. (És természetesen mi magyarok is, sőt mi vagyunk a legjobb arcok, különös tekintettel a vajdasági magyarokra és közülük is a Magyarországra…..
Mike79 2011.07.09 17:38:25
@bolje biti: Jó videó!!!! Mennyi emlék! :) www.youtube.com/watch?v=8Z39eZhljzw&feature=player_detailpage#t=164s Ilyen csillagos tornaruhája még a nővéremnek is volt... :)
YU-retro című rovatunkban felidézzük a montenegrói születésű jugoszláv futballzseni, Dejan Savićević egyik legszebb pillanatát. 1999-et írunk, zajlanak a selejtezők a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságra. A 8. csoportban robbanásveszélyes elegy alakult ki:…..