Regisztráció Blogot indítok
Adatok
genghis

0 bejegyzést írt és 7695 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jeszenszky Géza, az Antall- kormány volt külügyminisztere, az első Orbán-kormány washingtoni nagykövete és hazánk jelenleg izlandi és norvégiai képviselője a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének magántanára, az egyetem díszdoktora. Az egyetem tavaszi félévében…..
„A magány a legrosszabb. Mert a magánnyal jön a honvágy, az elkeseredés és a feladás, ha nem sikerül minden elsőre, márpedig nem szokott" - írja Tünde mai posztunkban. Egy írás nem csak fiataloknak arról, milyen az, amikor öt náció (magyar, lengyel, pakisztán, indiai, román)…..
genghis 2012.08.25 15:02:29
@Intelli: ah, csak nem beszelem a nyelvet.:) amugy ne irigykeggye-gonoszkoggyal
Ha valami rosszat eszem, igyekszem mindig azzal vigasztalni magam, hogy minden rossz élmény mögött ott lapul egy jó blogpost. Ez mind szép és jó, de amikor hónap végén majd pont emiatt fogok éhenhalni, kérdés, hány olvasónk lesz ott, hogy meghívjon egy zsíros kenyérre. A Lokál…..
Végre megérkezett Hugh Grant válasza a magyar kormány által neki küldött levélre. A brit színész zenélő képeslapot küldött a magyar miniszterelnöknek. A néhány kézzel írt sorban bevallja, először fogalma sem volt arról, hogy ügynöke miért akarja, hogy a magyar sajtó…..
Síiták vagyunk meg szunniták. De legelső sorban - dehogy polgárok, nertársak meg fülkeforradalmárok, ne hülyéskedjünk - lusták, mint az állat. Mert az van drága naplopó és ingyenélő feleim, hogy az okosok és szorgalmasok aránya föl van ám borulva, mint a népvezér…..
genghis 2012.06.20 17:36:51
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: nah, tele van a faszom vele hogy huzzuk a zigat azt meg elvarja a sok mocskos tolvaj buzi hogy mikozben ok lopnak mi emeljunk oltart nekik es oljuk akik nem hisznek bennuk(tehat egymast) es lam, ezt tesszuk...
genghis 2012.06.20 17:47:50
@ö...mikó?: en mar nem, lassan sirhatnekom tamad miko latom hogy olitek/oljuk/olik egymast.
Filmdroid Prometheus 2012.06.14 22:03:00
Minime pozitív írása után érkezzen egy negatív kritika Mráz Zoltán tollából. “Big things have small beginnings.” Ha jól sejtem ezt afféle tagline-nak szánták a készítők, amit majd sokat idéznek a film rajongói (lásd „In space no one can hear you scream.”). Én…..
genghis 2012.06.15 12:26:50
@aklubisz: nezd, egy AvP kategoriaju sci-fihez kepest ez kimondottan okos es filozofikus film. tele hibakkal-de az egy masik tema. meg az is hogy bukta/nem bukta, teccik/nem teccik.

egyebkent sztem nincs szukseg uj urlenyre, az alien es a predator mint olyan a maguk nemeben tokeletesen kitalalt es megalkotott lenyek, remek hatterrel es motivaciokkal. csak a szar crossoverekre nem lett volna szukseg-helyettuk mondjuk csinalhattak volna jo crossovereket.:)

(ahogy nincs szukseg uj szeruen talalt vampirokra, meg okos zombikra sem, azok remek teremtmenyek csak sokszor rosszul hasznaljak oket)
genghis 2012.06.15 12:34:20
@aklubisz: persze es azert egy eldugott cameonal erosebb is az alien jelenlet ugye a film vegen latott proto miatt. tehat amit a szlogenekben igertek azt hoztak.

persze az hogy a legenyseget nem a bananfeju meszarolta le es nem elole futkostak barlangbol urhajoba-meg vissza sztem egyaltalan nem volt problema-hiszen a feszultseg megvolt, a gyilkolaszas megvolt es valahogy vegig ereztuk ebbol bizony valahol bananfej lesz.

az hogy most egy eldugott voice effectre hivatkozol ami raadasul a masodik reszben volt amit cameron csinalt-es hogy emiatt ennek a filmnek az aliens folytatasanak kellett volna lennie sztem legalabb ekkora eroltetett csusztatas mint az enyemek.:D
genghis 2012.06.15 12:35:25
@aklubisz: meh, szomoru, pedig erdekes beszelgetes volt, mindenesetre kosz.:)
akkor en megyek lecsot fozni...:D
Kedvenc hírportálomról, blogomról van szó, ahol kötetlen stílusban, őszintén írhatott mindig a fiatal nemzeti konzervatív/jobboldali szerzőgárda. Vannak radiálisabbak, vannak nemzeti keresztények, nemzeti liberálisok, vannak univerzális fideszesek. Fenntartva, hogy véleményem…..
Összességében nekem nincsenek illúzióim a nőknek a játékvilágban betöltött szerepéről, például ezért is indítottam annak idején a heti játékcsaj rovatot. Azt sem gondolom, hogy a játékokban megjelenített erőszaknak jelentősége lenne az elszaporodónak mondott erőszakos…..
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
genghis 2012.05.13 11:49:06
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):
"A legnagyobb példányszámban megjelenő jobboldali napilap a Magyar Nemzet, amelyből kb 40 ezret értékesítenek. Ezzel szemben a Néphazugságból 70 ezer fogy el minden nap.

A legnagyobb példányszámú jobboldali hetilap a Heti Válasz, amiből durván 18 ezret visznek el, ezzel szemben például a HVG-ből 60 ezret.

A legolvasottabb nyomtatott termék a Blikk, amely több, mint 200 ezres példányszámban fogy el minden nap, és gondolom azt te sem állítod, hogy a Blikket konzervatív szellemiség lengi be. A nyomtatott sajtóban tehát egyértelmű balliberális fölény van. "
:DDDD
te meg megaostoba vagy!
az hogy egy ujsagbol mennyi fogy nem a media politikai befolyasat mutatja meg, hanem a vasarlok politikai erdeklodeset. amit irsz az pontosan azt jelenti hogy az un 2/3-ad akkora ordas hazugsag mint minden mas amit a jelenlegi kormany felbofog.:)
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
genghis 2012.05.03 12:18:10
@Kivlov: hat inkabb kondolkodo majomparade, mint ostobenko neonaci.
de meg nem keso, gondolkozz egy kicsit a logikatlan butasagok szajkozasa helyett! csak az elso alkalom faj egy kicsit!;)
genghis 2012.05.03 12:23:25
@pirimogyoró: jajjhamman milyen osmadzsar az aki romanul szidalmaz engemet, az itten szuletett, itten adozo, bekesen kerodzo allampolgart?

"igyebeszelunk-e he? hat igybeszelunk-e he? a banan meg kilog a szankbul?"
:DDD
genghis 2012.05.03 12:26:06
@Kivlov: :)
hat latod, ennyit a jezusi tanitasrol. en a gondolkodasra proballak ravenni teged, te meg a halalomat kivanod.
:)
A húsvéti szar időt kihasználva a blog szerkesztősége úgy döntött, hogy levágja magát a Balatonhoz, mert ott legalább a kertben lehet szenvedni a felhők miatt, nem pedig egy lakásban, mint amúgy tennénk. Meg amúgy is, néha kell egy kis szünet, nem lehet állandóan a neten itt…..
genghis 2012.04.14 09:38:17
@Lajosforras: jogos:D
"ui: elnézést azoktól,akik viszolyognak ugyan az ilyesfajta munkától,de tényleg a megélhetés miatt jelentkeztek."
mijaz hogy viszolyognakaz ilylen-olyan munkatol? a munka nemesit vagymi.
amugy meg egy rakat ember van a kornyezetemben aki aki ket normalis melo kozott muszajbol csinalt mar ilyet-en is.
genghis 2012.04.14 10:13:29
@Lajosforras: a biztonsagi orkodesben voltak befekteteseim hogy ugy mondjam, de sztem nincs kulonbseg az ilyen jellegu penzkeresesi modok kozott. :D
genghis 2012.04.14 10:32:03
Subba A Titanic nem film? 2012.04.10 13:05:00
100 éve sülyedt el a Titanic...
genghis 2012.04.11 06:56:02
@Johnny Web: :DDDD
Időről időre beszámolunk arról, hogy a játékfüggőség újabb áldozatokat szed, általában a Távol-Keleten. Ilyen hírek a nagyobb hírportálokra is eljutnak, de az elmúlt években ezek olyan rendszeressé váltak, hogy a sajtó már rezignáltan veszi tudomásul az újabb eseteket,…..
 Royaljerry sejtette meg, micsoda lehetőségeket tár fel a vég...
Hős vagy gyilkos?A mesterlövészettel kapcsolatban már jó pár könyvet és filmet bemutattam. A mostani azonban igazi unikum, és jelentősége sokak szerint Carlos Hathcock életrajzáéval vetekszik – míg mások szerint olcsó fércmű egy degenerált sorozatgyilkostól. Chris Kyle egyszerű texasi cowboy volt,…..
genghis 2012.02.21 08:57:12
@Kovácsné:
bocs ha hosszu lesz:
Reg: Elvették mindenünket a nyomorultak, kiszipolyoztak minket. És nem csak minket, apáinkat is. És apáink apáit is.
Loretta: És apáink apáinak apáit is.
Reg: Igen.
Loretta: És apáink apáinak apáinak az apáit is. És...
Reg: Jól van, Stan, ne lovald bele magad. És mit adtak nekünk mindezért cserébe?
Xerxes: Vízvezetéket.
Reg: Mit?
Xerxes: Vízvezetéket.
Reg: Ó, igen, igen. Azt ők adták, igen. Ez igaz.
3. katona: És a csatornázást.
Loretta: Ó, igen, a csatornázást. Ne feledd, hogy milyen volt a város előtte!
Reg: Jól van, elfogadom a vízvezetéket meg a csatornát. Ezt a két dolgot ők csinálták.
Matthias: És az utakat.
Reg: Persze, nyilvánvalóan az utakat. Ez nem is vita tárgya, ugyebár. De eltekintve az utaktól, a vízvezetéktől, a csatornáktól...
Katona: Öntözés.
Xerxes: Gyógyászat.
2. katona: Oktatás.
Reg: Jó, jó, elég volt. Elég.
1. katona: És a bor.
Francis: Igen, igen, az tényleg nagyon hiányozna, Reg, ha a rómaiak elmennének. A bor.
Katona: Népfürdők.
Loretta: És, hogy jó a közbiztonság az utcákon este is, Reg.
Francis: Nagyon jól tudják, hogy kell rendet tartani. Lássuk be, csak ők képesek rá egy ilyen helyen, mint ez.
Reg: Jól van, de eltekintve a csatornától, gyógyászattól, oktatástól, bortól, közrendtől, öntözéstől, utaktól , vízvezetékhálózattól... mit tettek a rómaiak értünk?
Xerxes: Békét hoztak...
Reg: Ó, békét... Demagóg!
genghis 2012.02.21 09:07:45
@TiZ: hosszutavon szamukra is a stabilitas a kifizetodo, hogy csorogjon az olaj. a stabilitas tobbe kevesbe beket es rendet jelent. a keleten allandoan fellangolo faji/vallasi hadjaratok meg nagyon nem-tehat a demokracia jegyeben hagyjak hogy lemeszaroljak egymast majd a megmaradt tobbseggel alkut kotnek-de ez mar politika.:)
genghis 2012.02.21 09:19:32
@Mészáros Laci: persz-persz, mindig vannak ervek-ellenervek, magyarazatok-titkos paktumok-de mint mondtam ez mar politika, hatalmi erdekek utkozese-sztem vegeredmenyben ill a sznajperunket tekintve teljesen irrelevans.

az biztos hogy hogy amerika politikaja nem igazan a demokracia es a vilagbeke szepenhangzo elveinek megvalositasarol szol es spec nekem szemely szerint sem szimpatikusak. ennek ellenere az jelenlegi arab (nagyreszt agressziv muzulman) "civilizacio" szamomra is inkabb a "vademberseget" szimbolizalja a kozepkori torvenyeivel es a vallas torvenyfelett allasaval.
Hoffman Rózsának már nem kell olyan egyedül éreznie magát. Nem ő az egyetlen ember az országban, aki komolyan vette a Hírcsárdát. A Színes RTV ugyanis behoffmanrózsázta a viccblog Morgan Freemanről szóló posztját. Csak úgy mellékesen megjegyzik az amerikai filmszínész…..
genghis 2012.02.15 11:18:51
@gabcigirl:
Kedves "ujsagirok" fel nem kert szocsove!

A fenti cikk fenyeben szerintem ne ronsd tovabb a helyzeted! :D
Nem, továbbra sem fogok nagyon hírekről véleményt írni, node most mégis.   Az alábbi cikk szerint mostantól a diplomásoknak Magyarországon kell dolgozniuk a képzési idő kétszereséig, a végzés utáni 20 évben bármikor.   A cél elvileg az, hogy itthon tartsuk a…..
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
genghis 2012.01.08 10:31:04
@medve2: amugy ezzel spec egyetertek, errol szolna a demokracia meg a szolasszabadsag vagymafasz. mongya csak a velemenyet, meg ha ervei nincsennek is.
genghis 2012.01.08 10:43:27
@medve2: no az lenne a vilagvege szamomra. amikor a bohocokat veszelyes bohocok valtjak.

a masik dologban meg nem ertunk egyet teljesen (gazdasag) valszeg nincs a kozeledben eleg ember aki kozvetlen a boren erzi a forint gyenguleset - de az en kornyezetemben eleg sokan tancikalnak perpill a "stabil" kozeposztaly es a csovinger let lehetosegei kozott amit a mostani elkurasok es forint spekulacio hozott ossze.
A 24 óta nagy a hiány igazán pörgős és fasza akcióból, de Válaszcsapás címen érkezik január 3-án a Cinemax pörgős, macsó akciósorozata. A főszereplőkkel Londonban beszélgethettünk, és kinyomoztuk, hogy a budapesti éjszaka maradandóbb emlék, mint bármi más. Macsósorozat…..
Végre átlendültem a mélyponton. Teszek rá, hogy ismét feltörték a Suzukimat. Ehhez megfelelő előzményekre volt szükség, és azokból nem is volt hiány: a tizenhárom év alatt összesen négyszer nyúltak bele, háromszor a házunk előtt. A pontos okokat ugyan továbbra sem ismerem,…..
 Sajnos a kormány "nagy" erőfeszítéseinek hála nem hogy csökkenne a munkanélküliség hanem nő, mondhatnánk messze még az 1 millió új munkahely (szakértők szerint kivitelezhetetlen) de a fiúk dolgoznak rajta :).Ki menthet meg minket, talán a filmipar?Munkanélküli…..
IDDQD A Bethesda megkergült 2011.08.06 22:07:00
Már épp a heti játékcsajt kezdtem volna írni, mikor megláttam valami érdekeset. Talán másoknak is feltűnt, hogy a Bethesda nevű kiadó, aki a legtöbb játékosnak az Elder Scrolls és a Fallout újkori részeinek elkészítéséről maradt meg, mostanában kitalálta, hogy ő akkor…..
A Witcher a lengyelek nemzeti kincse, én speciel sajnálom, hogy mondjuk Tier Nan Gorduinból nem lett nemzetközi hírű bárd, mert akkor most az ő nője hemperegne meztelenül itt a posztban, nem valami lengyel vöröske, de ne keseregjünk most ezen. Inkább nézzük meg közelebbről,…..
Egészen furcsa jóslatot olvashtunk a nem is távoli jövőről az Inteltől. A cég alelnöke, Rama Skukla szerint ugyanis tíz éven belül el fog tűnni a laptop és a netbook - eddig ugye ismerős, de most kapaszkodjunk, a tablet is. És mi lesz helyette, tesszük fel a helyénvaló kérdést.…..