Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agyragobogar

0 bejegyzést írt és 556 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ipar Laptop táska kínálat 2021.07.24 11:14:17
A mindentudó, 17 colos laptop táskák, ha egynél több zseb van rajtuk, úgy néznek ki, mint megannyi Gregor Samsa, ahogy sorakoznak az olcsó kínai oldalon. Bezzeg a kisebb táskák nem váltanak ki evolúciósan kódolt pánikot, azok mind egy magasabb szintű életet sugallnak, amelyben sem szaporodás, sem…..
... az alábbi képen természetesen nem holmi konyhai eszköz méretarányos utánépítése, hanem Darmstadt egyik jelképe: A negyvenméteres építmény elég furcsa látvány két modern áruház közt, egy sétálóutca közepén, de természetesen nem mindig így nézett ki; az épületet,…..
90 days challenge 11. nap 2015.06.21 12:54:00
Szerintem egyszer csinálok egy listát a kedvenc kajáimról, hozzávalóimról. Pl. kakukkfűvel nem lehet szerintem rossz ételt csinálni, max ha nem főződ/sütöd sokáig a kakukkfüves ételt, mert így a fűszer egy kicsit szálkás lesz a szádban, ami rágás köben kissés diszkomfort…..
agyragobogar 2015.06.25 19:06:58
Mostanában ritkán főzök, csak késő este szoktam haza esni, így ilyenkor 5 perc alatt összedobom a fogyókúrás kajáimat, és ebben ki is merül a gasztronómia. Viszont az elmúlt hetekben valamilyen hormonális válságba kerülhettem, mert nagyon-nagyon elkezdtem kívánni a…..
Magamközt Drágáim.... 2014.03.08 16:35:45
kevésbbé viharosan, de elköszönök ismét. Megvan az új hely, az új blog. Aki kéri elküldöm, aki kérte elküldtem. Ha meg mégse, akkor tessék az orromra koppintani, hogy hello, engem kihagytál. Zárom soraim magamközt.   ..
agyragobogar 2014.03.10 10:43:11
Magamközt HÓÓÓ-helyzet 2014.01.29 09:35:01
Az az idióta kalapos nekem mindent lehet asszonyság a kocka orrú magassarkú csizmájában meg bundájában, az a felelőtlen p.csa, hogy a jegesre fagyott letaposott havas úton letipeg az úttestre mert baromira lusta sétálni 20 métert a zebráig.... Hogy legközelebb vezesse ő az autót,…..
Magamközt 2013 2013.12.30 16:24:00
Hogy is kezdtem ezt az évet? Munkanélkül. Mert kirúgtak. Vagy nem hosszabbítottak szerződést, vagy akármi és akárhogy. Ahonnan kirúgtak, az a hely, az szar Volt, de a gondolat, hogy nem lesz miből megélnem, még szarabb. Rettegtem. Tényleg rettegtem. Aztán lett melóm. És azóta is…..
Verda pár napja vacakol. Tegnap kicsit megbütykölték az izéjét, alig került negyed százba, és én balga azt hittem, túl vagyok rajta..... Ma hajnalban vigécen vágtatok az M0án a belső sávban, mikor elkezdet rángatni, aztán lassulni és még inkább lassulni a kocsi, , én meg…..
Magamközt MA - GÁNY 2013.12.14 19:56:39
A mai nap, gány. Azért mert laktóz érzékeny vagyok, azért hülye szója tejet kell innom, és az a hülye tej reggelre megromlott, nem tudtam kávézni, pedig a hülye szója tej, hülye drága. Szóval reggel nem tudtam kávézni. Aztán Dió hányt. Csillogóst. Valszleg benyalta…..
Magamközt A szembeszomszéd 2013.12.10 08:20:02
...vagy nagyon udvarias, vagy csak nem vagyok neki szimpi, mert magáz azon kettő egész alkalmakkor amig eddig egy szemvillanásnyit találkoztunk. A srác velem egy idős sac per kb, semmi extra. Mármint elsőre nem egy sorozat gyilkos tipus. Tegnap eljött az ideje,…..
Magamközt Baki 2013.11.26 11:05:58
Nagyon bízom benne, hogy más kutyások életében is fordulnak elő bakik... Nem végzetesek, de ilyen "basszus" bakik... Mert az úgy Volt, hogy nyitom az ajtót, és akkora sz@r kupac fogadott, hogy egy kiskertet meg lehetett volna ganajozni vele. Na jó, hat van ez így nálunk is, hogy…..
Magamközt Népi hiedelem 2013.11.25 09:46:38
...akkor én most kirohanok hópelyheket kapdosni, és megpróbálok annyit összeszedni, hogy egy mosdásra elég legyen. Francnak kellenek méregdrága szépítő szerek! ÉLJEN* AZ ELSŐ** HÓ! * éljen? tényleg éljen? TÉNYLEG örülök én ennek???? ** amúgy mi számít elsőnek? Mert…..
agyragobogar 2013.11.25 23:17:12
Magamközt Az önéletrajz 2013.11.21 17:47:42
A minap befutott hozzám egy önéletrajz. Sok helyesírási hibával, összevissza szerkesztéssel, felkiáltó jelekkel, rendezetlen és rosszul tördelt sorokkal. A szakmai önéletrajz inkább Volt egy mese, mint Sem egy tényleges CV. Műszakvezetőnek jelentkezett az Úriember. Nem hirdetünk…..
Ha hétvége, akkor bevásárlás. Nemrég történt velem, hogy a boltban a pénztáros néni megjegyezte: "milyen okosan vásárolt!". Megköszöntem neki, és mondtam, hogy ráadásul ebből legalább négyféle kaját fogok főzni. Úgy, hogy nem költöttem többet háromezer-párszáz…..
Magamközt Az alapszabályok 2013.10.29 09:31:58
„Ha már együtt kell laknunk, akkor meg kell állapodnunk pár szabályban. Na, szóval akkor az alapszabályok: Nem ugatunk, nem vonyítunk, bent a házban sehol se emeljük fel a lábunkat. Ez itt nem a Te szobád! Nem rágcsálunk, nem nyálazunk, hordjuk a bolhanyakörvet. Ez itt nem a…..
A 3D-s domború kontúrozókat és az üvegfesték kontúrozókat használhatjuk pöttyözött minták készítésére is. Ezen minták nagy előnye, hogy nagyon nehéz elrontani a készítést (egy pöttyel több vagy kevesebb? Mit számít!), és aztán pedig nagyon nehéz abbahagyni a gyártást! Borongósabb délutánokra…..
agyragobogar 2013.10.17 18:40:44
Nekem migrént. Lassan két napja tartó hullámhegyekben megjelenő migrént. Tegnap csak szimplán bandzsítottam a fájdalomtól és könnyedzett a jobb felem. Ma nem akartam felkelni, zsibbad az egész bal oldalam, és kábé könyörgök, hogy valaki vágja kibelőlem azt a darabot. Mármegint…..
Van-e annál nagyobb öröm, ha minden a helyére kerül? Érheti-e az újonnan költözőt nagyobb boldogság annál, mint Sem az, hogy végre tudja, hogy minek hol a helye? Ez a mennyei béke szállt meg, miközben tegnap este egy szál bugyiban boroztam a huzattalan és párna nélküli, de…..
Az autó beljesének tisztántartás több okból is kívánatos, ha szingli nőként tengeti az ember leánya tétova mindennapjait. Többek között az autó egy lehetséges szextetthely, amely képet ad adott hímneműeknek a megkívánt női egyedről. Így kissé kínossá tud válni, hogy a…..
Magamközt A tulajdonos 2013.07.22 10:49:54
az lennék én. Drága Olvasóim, a mai délelőtt folyamán hivatalosan lakástuljajdonossá váltam. A gyakorlat a vasárnapi költözéssel abszolválódik remélhetőleg, és egyszercsak, néhány hónap múlva, már arról írok nektek, hogy van 9 év után egy otthonom :) ..
agyragobogar 2013.07.22 23:19:09
- Hogy hogy kiengedtek? Nem úgy Volt, hogy csak jövő hét szerdán, az utolsó kezelés után mehetsz haza? - Változott a terv. - Akkor este ne menjek macskát etetni? - Ne, kösz. De... Nincs semmi ehető. Megtennéd, hogy melóból hazafele beugrassz anyámhoz, és elhozod amit…..
agyragobogar 2013.07.15 11:24:38
Cél nélküli véletlenek nincsenek... Lakótárs Asszem az elmúlt évek sok szarságát, göröngyét, meg nyögvenyelését, munkanélküliségét, és méllyülő depresszióját azért kaptam ilyen mennyiségben a nyakamba, mert kevesebbet röhögve elviseltem, de ez már az a nyomás…..