Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ROQUE

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazatértünk - mi is, és a csapat is. Lassan pedig a VB-nek is vége, a blog egyre jobban kihal majd - néha friss híreket szolgáltatunk nektek, de tulajdonképpen most nyáron amúgy sem történik semmi a világ labdarúgásában. Hamarosan tehát képletesen bezárjuk a kapukat, legalábbis…..
Paraguay Esélyesként Japán ellen 2010.06.29 14:11:00
Elég sok sztereotípia él a japán futballal kapcsolatban. Ezeket most felejtsük el! Alacsonyak – már nem csak 1.70 közeli törpékkel rohangásznak a pályán. Nem ők a mezőny legmagasabb csapata, de csak ívelgetésekkel nem is lehet már megverni őket. Nincs futballkultúrájuk,…..
Álmos, borongós kora délutáni mérkőzésre készültünk, ami azonban a továbbjutás szempontjából Paraguay számára kiemelt fontosságú volt: a szlovák válogatottat a továbbjutás szempontjából le kellett győzni. Mi, itt a blogon azonban ennél többet akartunk: nagyobb arányű…..
ROQUE 2010.06.21 12:13:42
@h4ns: Egyébként mi számít elsősorban a gólkülönbség, vagy az egymás elleni meccs eredménye. Sajnos nem tudom, hátha tudja valaki. Az utóbbi esetben a hollandokat már nem mentené meg semmi a csoportelsőségtől, hiszen sem Japán, sem Dánia nem előzhetné meg.
Paraguay Majdnem bravúr 2010.06.15 02:00:00
"Hűvösebb idő, fel-feltámadó szél jellemezte az időjárást Budapesten a meccs előtti órában. Páran lézengtek még csak a kivetítő előtt többnyire olasz mezben, vagy épp abszolút meccs-semlegesen beszélgettek halkan az asztaloknál. Téma többnyire a címvédő fellépése…..
 Ha már a játékról nem, legalább a Juventus középpályása, Marchisio vicces kedvéről emlékezetes marad a válogatott utolsó főpróbájának szánt szombat esti svájci fellépése. Vasárnap kora délelőtt robbant be ugyanis az a taljánokat mélyen felkavaró hír, melyet…..
A tegnapi nap olyan e-mailt kaptam, amit meg kell osztanom veletek. Az ország legnagyobb Paraguay szurkolója írt nekünk, aki a 2006-os Világbajnokságot a guaraník között utazta végig. Élményeit a Magyar Narancsban publikálta, érdemes elolvasni. Most pedig vérbeli Albirroja…..
ROQUE 2010.06.08 14:40:42
@pyrogate: Szerintem nem lehet rossz dolog Chile drukkernek lenni. Kizárólag egy okból: Négy évenként egyszer élőben láthatják a fényes Paraguayt.
ROQUE 2010.06.09 13:03:55
@végh hanta: Ami tény,a célvonalon mi mentünk át előbb. Már régen kinnt voltunk Dél-Afrikában, talán már egy szafarin a Krüger Parkban, s a Z csapatunk játszott amikor a kis dél-amerikai csapatok (pl. Csili, Uru meg egy A betűs, ami most hirtelen nem ugrik be) még az alamizsna helyekért izzadtak.
Paraguay Így nyerjük meg a VB-t 2010.06.06 13:51:00
Július 11-én piros-fehérbe öltözik Johannesburg, otthon Asunciónban pedig minden bizonnyal a délelőtti meccs után hajnalig tartó fieszta veszi majd kezdetét. Miután Paraguay megnyeri a világbajnokságot. De hát mégis hogy? Egyszerű. Az első mérkőzésen az olaszokkal kerülünk…..
ROQUE 2010.06.09 12:57:33
@pyrogate: A döntőbe jutásban bizakodhatnak. Ha már többen is így látjuk.
Ott nem sok esélyük lesz, én 2-0 -át érzek, Lucioban benne van egy nagy megingás.
Bár a világbajnokság hivatalosan csak pénteken kezdődik el, a válogatott már szerdán elindul dicső útjára a messzi afrikai kontinens felé. Hogy az eredmény mi lesz, azt nem kell taglalni, már egyszer itt elárultuk. Hogy segítsünk Weiss mesternek munkájában, mégis kitől kellene…..