Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neo.Crysis

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Blog 2012.06.10 18:16:00
 Ne bántsd a nyárspolgárt!Ki ne ismerné országunk bosszantó jelenségeit: BKV ellenőrök, parkoló őrök, bunkó biztonsági őrök, tahó közalkalmazottak, avagy a hiherarchikus rend beépült monoton társadalmi részei: unalmas, és agyunk közhivatalnokok, ügyintéző-irodákban…..
neo.Crysis 2012.06.12 23:56:50
Helyes helyes...ez pontosan így van...soha nem értem pl a pénztárakban miért ordítoznak az emberek a szerencsétlen csórival, aki ott ül 8- 10 órában és több száz ember megy át rajta, olyan ott mint egy cyborg...én is voltam NAGYON rövid ideig multiban kasszás- egy pokol az egész, agymosás...

Ez egyszerűen csak empátia és illem kérdése, no meg a józan észé- ha páran csak egy pillanatig is belegondolnának, hogy azok az emberek, akik kiszolgálják őket, minimálbérért szopják a f*szt, talán ők is jó napot kívánnának nekik és emberszámba vennék, nem rabszolgaként meg darab sz*rként kezelnék...

Most is emberekkel foglalkozom, és 10 emberből 4 ismeri azt hogy "szia" "jó napot" "viszont látásra" és kb 1 mondja azt hogy "köszönöm szépen"...arról nem is beszélve, hogy 10 emberből 8 nem csukja be maga után még az ajtót sem, akkor sem, ha erre megkéred távozása előtt........ez pedig azért van, mert a legtöbb ember ostoba. Manapság már nem figyelnek egymásra az emberek.

Kedves a történeted az ellenőrrel, és ő is nyitott volt egy beszélgetésre, nem pedig balhézott.

És mellesleg szinte mindenki az alkalmazottal ordibál, holott ő csak kis hal a vízben....a fejesek meg nem foglalkoznak az ügyfél "problémájával" és ugyanúgy a kis halnak kell megoldania a helyzetet- ez a szomorú.

Egy minimálbéres kis "senki" sokkalta többet dolgozik mint a fejese, és ha már pénzt nem lát a szerencsétlen, legalább emberség járna ki neki a főnökségtől, ha már embertársai erre képtelenek.

Jó írás lett!
Hoze Programajánló 2011.04.08 14:07:00
Disorderlies04.09.szombatBékásmegyeri Közösségi HázFurcsa egy helyszínen lép fel holnap, 9-edikén szombaton ezúttal a Disorderlies band, legalábbis eddig tudtommal nem szerepeltek Művelődési házban. (Nekem a művelődési házról mindig egy lakossági fórum jut eszembe, sipítozó,…..
neo.Crysis 2011.04.11 07:55:49
Hoze Körkép 2011.04.03 18:37:00
Bevesszük e?Régebben is szerettem volna írni erről a témáról, ám úgyvoltam vele, kivárok. Hátha csillapodik az egésze. Nevezetesen ez a fenenagy Válság hisztéria, mizéria. Mondják is ezt úton, útfélen, "válság van", "válság így meg úgy", "jaj most…..
neo.Crysis 2011.04.05 17:26:46
az a baj, hogy volt válság, ténylegesen kiindult valahonnan és tartott x napig, ami aztán magával sodort x nagyvállalatot...de nagyon hamar helyre állt a rend közöttük, mert nem 8 ft-os kiscégek, hanem aranypalotás-multikákat érintett és nem jelentett pótolhatatlan óriási kiesést és hipp-hopp helyreálltak a dolgok.
Viszont egyetértek- a "válságra" hivatkozva rengeteg cég megszabadulhatott az embereitől, hogy szokás szerint egy emberre essen akár másik kettő/három munkája is..mert akinek kell a pénz megcsinálja ugyanannyiért a többet is..mert muszáj..szóval már M.o-on is százezreket érint a "válság"-szele...
Másrészről meg a gazdagabbak még gazdagabbak lesznek, úgyhogy igazán a "válságot" a kisemberek érzik meg, akik hónapról hónapra és napról napra élnek. Ezek a kisemberek, akik a plázában-zabáló embertársaikkal ellentétben nem a seggüket verik a földhöz, hanem dolgoznak akár 3 műszakban meg hétvégente.. :S És igenis a kisember észreveszi hogy úgy általában minden minden minden mennyivel drágább! :O
Horribilis árak vannak- de ezt nem veszi észre az aki apu-anyu nyakán él és apu-anyutól kér pénzt plázázni az nem veszi észre.. Ezt csak az veszi észre, aki önállóan fenntart egy lakást, vagy önállóan étkezik/ruházkodik. :S

ÖSSZEFOGLALTAN az egész "válság" néven beállított szopató hadművelet csak az addig is folyamatosan szopatottakat szopatja meg, de úgy rendesen és mélytorkozva-ennyit tudok erről elmondani, kérem kapcsolja ki!! ><
Hoze Horr Orr 2011.03.30 12:26:00
Féltékenységből ölniKomolyan mondom beszarás. Ez a legutáltabb alfajom a gyilkosság műfajból. Mármint mikor egy egykori szerelmespár egyik tagja (rendszerint férfi, bár előfordul, hogy nő) fogja magát, és a szakítás után jól meggyilkolja az exét. Baromság, értelmetlenség,…..
neo.Crysis 2011.03.31 08:32:37
@-- Hoze --:
"Hülyék az emberek, hogy a saját életük cseszik el egy ilyen tettel mint ez a faszi. "- OK gyilkoltak- az állatok is azt teszik, az embernél is előjönnek az ösztönök-hogy ölj ölj ölj, mert elönti az agyát a pánik/ a félelem/ a rettegés...:S

De OK-kioltotta egy ember életét-jujj jaj de szemét- de nekem ilyenkor mindig átfut az agyamon, hogy miket él át a gyilkos maga?
Nem, nem sajnálom-de azért kemény belegondolni- bárki is, akármennyire kemény faszagyereknek állítja be magát, vagy úgy tesz, mint aki le sem szarja, mégis milyen nyomokat hagy benne?
Még ha ki sem mondja, még ha nem is érezteti- óriási kín lehet ezzel élni tovább. Hogy valaki miattad vesztette el az életét..milyen lehet...tudni hogy végeztél valakivel, főleg meg ha szeretted volt egykor-hogy te vagy az oka.
Óriási nagy hiba, ami egész élete végigkíséri az embert, mindaddig amíg csak él, lyukat ütve a tudatába meg a lelkébe, ami csak égeti belülről az embert, amíg jól meg nem kattan.
Durvább az életfogytig, mint a halálbüntetés-ott ripsz-ropsz túlvagy rajta kész vége. De életfogytig alatt végig kíséri a mindennapjaikat- ott kimondatlanul és legbelül, hogy söpredékek és aljasok és kísértse csak a fájdalom...persze ma már van TV meg net is a börtönökben...én mindennap íratnék velük egy esszét, hogy miért tették, hogy gondolják végig a folyamatot, ami ide vezette őket eddig a pontig, hogy miért kellett- és szépen összeroppannának lassan...:S

Az áldozat és a gyászoló hozzátartozók körüli gondolatok azért nyomot hagynak a gyilkosban.

A holtak lelkei elmennek-jobb esetben- és a hátrahagyott és elmúlt életük emléke óriási súlyként nehezedik minden vele kapcsolatban álló emberre és éppúgy a gyilkosra, akinek a kezén szárad az ártatlanok vére.

A szeretet és a gyűlölet igazán közel áll egymáshoz, mindkettő erőteljes és hirtelen lobban lángra, elöntve az egész ember lényét ízig-vérig...hogy hibáztunk-vagy sem- elönti az agyunkat a kétségbeesés dühe, elveszti az ember az addigi biztos pontot az életében-igen kiborít mindenkit szinte-de önuralom kérdése, hogy ki hogyan kezeli ezt- láthattunk erre már sok példát, hiszti, telefonhívások, emailek, sms-ek áradata, avagy tányérdobálás és ajtócsapkodás, egymás hibáztatása, és a legsúlyosabb a gyilkosság- amikor ezt a hirtelen felgyülelmett gyűlölet-energia koktélt zúdítjuk a másikra-csupán ennyi a miértje. És tényleg- az ember is csak egy csupasz majom- egy ösztönlény.
neo.Crysis 2011.04.01 08:20:49
@-- Hoze --:
igen igen, lehet fondorlatoskodni is, és sokaknak sikerül és sokaknak nem a sunnyogás..DE akik ily módon egyik percről a másikra csinálják, ennek a gyilkolási módnak épp az a lényege, hogy az elfolytott szarok törnek ki belőle, vagy a hirtelen "ijedtség" és félelem váltja ki-épp azért hívjuk ezt hirtelen felindulásból elkövetett emberölésnek. Tudod mint az önző emberek többsége, a "ha nem az enyém, ne legyen másé se"- elven kinyírja a szerettét, holott még ő maga is szereti ( lehet már nem úgy mint rég, de sokak tényleg emiatt az irigy féltésből és féltékenységből teszik)

@Roxy_Christ: évente hányan tűnnek el- gyerekek, lányok, fiatalok szinte bárki ki van téve ezeknek a dolgoknak- egy régi ismerős, egy haragos kinyírja és "eltünteti" a dolgokat, vagy csak egyszerűen megölik őket mocskos dolgokkal egybekötve, vagy elrabolják őket egyéb finomságok miatt, mint például ember-lány és szervkereskedelem...arról nem is beszélve hányan kerülnek összerothadva oszlódva elő utak menti árkokból évek múltán pedig hány száz vagy ezer autós ment el addig mellette....:(
Az emberek márpedig egyre betegebbek lelkileg..:S
Hoze Szmog 2011.03.28 15:11:00
Vihar előtti csendVihar előtti csend effektus a czigaretták piacán az, hogy most hirtelen majd mindegyik cigi árát levitték X kedvezménnyel. Viceroyon és Bond-on most kemény 20 ft-ot spórolhat az ember - 520, 540 helyett, míg a Marlboron már 80 ftot - 620 a korábbi 700 ft helyett,…..
neo.Crysis 2011.03.29 09:05:46
Azta. :S
Sok más EU országban is eget ver a cigi ára, de azért kicsit ez sok már.....minden kibaszott rohadt drága :O
Értem én hogy Német.o ban 1500 egy doboz cigi, de nem annyi a kereset mint itt :O és igen drága ott is az élet, de ez kicsit vicc már....4-5 éve nemigen lett magasabb a fizetésem..ellenben egy kiló krumplit nem 38 (mert ilyen is volt) meg 90 Ft-ért árulnak hanem 400!!!! Emlékszem mikor lázadoztak az emberek hogy 7 Ft egy tojás...:D most lenne annyi! És igen- a mindennapi élet apró kis dolgai rendesen odabasznak-elmész bevásárolni-nem vettél semmit és 7000!!! Pedig én rendesen zsidó-szerűen vásárolok-minden 2 Ft eltérést számításba veszek vásárláskor :D
Eszméletlen milyen árak vannak élelmiszerügyben-és azért fontos ez, hiszen mindenki zabál, ezért elkerülhetetlen hogy "kimaradjon" ebből..

Az a fura, hogy ezek a kis "cselek" nem úgy mennek, mintha lassított felvételen néznénk, hanem egyik napról a másikba a pofánkba vágják..már már lehetetlen normálisan élni...mennyibe kerül egy kg cukor, meg egy kg kenyér???? És mindezek alapcikkek.-.-

Majd az erkélyre kicsapok vagy kettő tyúkot, aztán mindenkinek az arcába fosnak majd.

A dohányzás, az indiánok átka, gyógynövény és függőséget okozó eszköz. Könnyű drognak minősül :D mégis legális. Most persze mindez az emberek védelmét fogja szolgálni- hogy megvédjék őket eme rémektől horribilis áron. De aki dohányzik, és dohányozni is akar, meg fogja venni.

Mi a fasz lesz még itt? Mindenhol csak a pénz a pénz, fizess ezért, bűnhődj azért, ha a kutyád szarik, ha te szarsz, mindennek ára van-de ez egyre keményebb napról napra. Persze a kisemberek szívják meg, mert vannak, akiknek nem lesz probléma megvenni ennyiért még a cigit sem..én hiába dolgozom, rendes munkám van, 14 napból 12 napokat dolgozok, mégis problémát okoznak a mindennapok-sokszor látogat el hozzánk Éhség bácsi. Az egészben az a gáz, hogy mindig van még ennél is rosszabb és most annak kell örülnünk ami van, mert ki tudja maholnap mi lesz....vajon hol tart majd a gazdaság 5 év múlva? :O Bele se merek gondolni.

Meg különben is, pár év- az is eljön, amikor a globális problémák miatt a víz, a cukor és a só lesz a legdrágább az egész világon....mert ezek nélkül megdöglünk. Akkor majd arra gondolunk vissza, hogy haha-milyen is volt amikor a cigi 1500 volt, ez volt a probléma, nem pedig az, hogy X év múlva szomjan döglünk, mert voltunk oylan gálánsak, hogy tiszta ivóvízzel húztuk le nap mint nap a szart a retyón.

Na mindegy..Én szinte mindenen fel tudok háborodni, mert a valóságban minden probléma megoldható lenne, ha nemmindenkit a hugyos pénze érdekelne.

Ja és visszatérve a cigire-emlékszem amikor a kék 100s multi 295 ért drága volt, és akkor az olcsóbb 216 Ft-ba kerülő kék Viceroyt vettem meg sokszor:D:D és akkor jött be a Moon is talán százvalamennyiért....és pedig már akkor is voltak hugyos-benzintankos cigik....

"hoze.blog.hu/2010/02/11/bucsu_2050"-erre meg ne is emlékeztess, csodálatos volt itt a szájkarate akkoriban (meg más neven voltam itt :D) jól fel is kúrtam magam "egyeseken"...

Összességében mindkettő témára elmondható: az emberi ostobaság még mindig, továbbra is rendíthetetlenül tör magasabbra és magasabbra.....-.-
neo.Crysis 2011.03.29 09:29:20
@purga: Én nem tudok iylen sokat a cégekről, de a rákkal kapcsolatban az a helyzet, hogy a fosos dohány tényleg gyógynövény lenne, ha tisztán növény lenne, nem mindenféle acetonos-mérgekkel teli hugy..a dohányok meg régóta kevertek, emlékszem a régebbi cigik ízére, 25 Ft.ért lehetett venni szálanként dohánybutikban valamikor 2002 körül :D-aztán lehetett hallani ez felvásárolta azt meg azt és egy kalap szar lett egykettőből...a viceroy se volt ilyen szar a multit meg egyenesen imádtam, de aztán azt is összekutyulták valami hulladék szarral.....:S
Persze aki x dobozossával szívja, legyen akkor rákos, mert az tényleg gusztustalan dolgot tesz a tüdővel..Én alig dohányzom, persze az is káros, de mindenben lehet mértéket tartani.
A pipadohányos cigik meg...nyami-eddig is okádékok voltak-szerintem-bár az ember sokszor rászorul arra is, arról nem is beszélve hogy erősek, tele vannak kosszal, kocsányos ágacskákkal minden szir-szarral :D
Persze ma már a lekvár sem gyümölcsből van, a legtöbb tej meg képről látott tehenet-akkor miért pont a dohány lenne tiszta növényi tartalmú? :D tuti van benne ilyen fűrészporos szar...hisz a cigik többségét aromákkal itatják át..:S
neo.Crysis 2011.03.29 13:12:09
@purga: jajj igen...az is már csak emlék a 20 szál...már lassan feledésbe merül...
Amúgy egyre szigorúbb mostanában, mert jól megbüntetik őket párszázezerre ha kiskorúnak adják el és ellenőrzésen buknak meg...régebben gond nélkül megkaptam a cigit én is, mostanában meg elkérik a személyimet.....WTF? xD mondjuk én odaadom és nem hiszik el mennyi van ráírva xD tök poén, senki nem tudja belőni a koromat-van aki azt mondja 16 de volt aki bevette hogy 40 vagyok :D

@-- Hoze --: a 18 éves nagykorúság sajnos nem arányos az IQ szinttel....és bizonyááám-vannak akik tényleg nincsenek tisztában a dolgokkal....pl külföldön a rohadó tüdős képek- tényleg vannak akik leteszik ezek miatt...-.-"
Oké elrettentő példa-de aki cigizni akar-továbbra is fog..mondjuk az az egy kettő meg legalább begondolkozott..
Hoze Hozé úr romantikus rovata 2011.03.29 00:16:00
Adri <3(2 képpel)Jó volt amúgy ez a hétvége is, Adrival megetettük a disznókat a kertben, aztán levágtuk a tyúkokat is, a tojást szétvertük egymás fején, majd maggal hintettük meg a galambos ketrecünket, ahonnét huhogván jelezték a bentlévők, hogy köszönik mindezt. Én…..
neo.Crysis 2011.03.29 09:40:51
@SadistiCore:
hmm..és mi lesz a nyeremény???
Valakinek nincs felajánlandó hifije vagy fényképezője esetleg? xD Vagy aki nyer, megnyeri a megvásárlás jogát.

Amúgy szerelemben és háborúban mindent szabad-sugallja a közhely- csak kérdés kinek mennyire ég majd a pofája ettől a hippi-szabadszellemtől mert elég ostobaság. Pont a szerelem és a háború az, amelyben a rossz lépések nem maradnak megtorlás nélkül. Mellesleg addig örüjjé, ameddig van még kifli meg vaj meg hagyma otthon..majd ha az se lesz..:S jó kis penészes kenyér fölött mosolygásra hajazó vicsorgást erőltetni az arcodra igazi MasterCard élmény.
neo.Crysis 2011.03.29 12:58:08
@miss_monik:
Arra is lehet licitálni! :D
Hoze BLOGTÉMA 2011.03.26 20:37:00
Blogok aranykora2005 - 2010 RIPBlog is dead! Azt kell mondjam, kész ennyi. Ennyi volt. Lehúzhatja a redőnyt a blog-ipar, úgy ahogy van. Ez a blog azért jusztsem zár be, húzza a végletekig. De kezdjük az elejétől: Nem kell ezen végül is sírni, hisz ez az internetes világ…..
neo.Crysis 2011.03.28 08:44:23
hmm...már megint az a szájbab*szott facebook..-.-"
Ez is csak azt mutatja mennyire ostobák nemcsak az újabb de nagyon nagyon sok generáció...a mai kölykök könyvet se vesznek a kezükbe és olyan ostobák hogy az általános kisiskolások IQ-szintjén ragadnak..
Nekem nincs és nem is lesz soha facebookom, mert rohadtul fölöslegesnek érzem az egészet, a valóságban élek nem egy rohadt karakterekből álló seggnyalásos-pózolós-lájkolós buziságban...

És kibaszott irritáló, hogy mindenki "jajj ezt monda a fészbukon, jajj azt írta ki, jujj ezt csinálta, jajj azt kommentelte, jujujjj ki-kivel mikor baszott, jajj de drogos vagyooook, jujj de kis ostobácska vagyoook"- és rohadtul irritál, hogy az emberek nyomkodják a kibaszott telefonjukon a fészbukot órákig és nem lehet beszélni 5 perc megszakításokkal mert úúújuuujj mit ííírt!!
Emberek, most komolyan a gép előtt akartok megrohadni?!
Én X idő után a falnak megyek a nettől, mert kimossa az agyam- maradok a könyvek mellett és a szokásos hagyományos kommunikációnál szemtől szemben a valóságban...sok kis nagypofájú netcigányka....jujjujujj!

Én pedig pontosan: inkább keresem az egyszemélyes "én" blogokat, mert igenis vannak jó "publicisták", létező értelmi szinttel, tapasztalattal és elegendő komolysággal-vannak profi újságírók "unatkozós-írogatós" blogok és vannak nagyon értelmes fiatalok is.
Nem is baj, ha kiszűrődnek a hugyos oldalak..Akik szeretik olvasni, azért mert olyan amilyen, ezután is fogják olvasni a "blogjaikat".

A facebook meg ugyanúgy le fog tűnni mint elődei, de majd jön valami más helyette, és elősegíti a new generation elcsökött tagjainak elcseszett virtuális életének további elcsesződését! Remélem hamarosan virtuálisan esznek, szarnak, hugyoznak és basznak- hogy véletlenül se kelljen felállni a gép elől!

Szerkesztői melóm van, és eleget ülök a gép előtt és még véletlenül sem jut eszembe, hogy otthon bekapcsoljam, max ha filmet nézek a párommal, vagy zenét hallgatok. Ki a faszt érdekli, hogy ki kivel mit és mikor? A faszbuk egy modern pletykarovat kb, amit a résztvevők alakítanak. Szerintük a világ abból áll, hogy karaktereket püfölnek? Kíváncsi vagyok, hány iskolás veszi elő a könyveit ma otthon tanulni!

Sokszor hamarabb indulok munkába, ha jó idő van és sétálok a városban, a Duna parton, olvasgatok, lélegzem, gondolkozom- és elég sok táskás-iskolás járja délelőtt a várost-a lógósok...

Hová tart ez a világ? A jövő generációja egy hulladék. A virtualitás az életük mozgatója, a drogok, a pia, a szex.
Alig akad normális kisiskolás vagy tinikorú diák- akik nagy eséllyel akaratlanul elsodródnak majd az árral...Hol vannak a szülők? Senki nem figyel a kibaszott gyerekére? Értem én hogy nehéz az élet, mindenkié az- de a saját kifosott kölykével sem foglalkozik már az ember??

A facebook is csak egy eszköze a fogyasztói társadalomnak, hogy tovább aszódjon az ember agya, hogy leszarja a hétköznap gondjait, hogy tegnap-ma-holnap milyen országban élünk/halunk-mert az a fontos hogy Julcsikát ki baszta seggbe szombaton, meg hogy milyen fasza külföldön, meg nálunk milyen szar minden.

Tenni is kellene hogy jobb legyen itthon, de az elkövetkezendő generációk pontosan megfelelőek lesznek egy diktatórikus államban, ahol majd mindenki csak bólogat ostobán.

Na mindegy, kicsit felkúrtam magam, egyszerűen kiakadok, ha emberi ostobaságról van szó, mert őshiba a "vakságuk"- egyszerűen letűnik a sapiens- a gondolkodó ember és valami sokkal szarosabb lép a helyébe, fel kellene fogni, hogy a gépek és a számítógép is egy munkaeszköz, ami megkönnyít munkafolyamatokat, esetleg percnyi szórakozást nyújt, de nem magát az életet segíti és nem helyettesíti sem a valós életet sem a valós kapcsolatokat!!
-l- ditti -l- blogja: Uuupsz 2011.02.23 20:35:42
 Egen, jó régen írtam. Bocsánat mindenkinek, de az a helyzet, hogy május elejéig ritkábban fogok írni, tudjátok, érettségi, úgyhogy mostanában sokat kell tanulnom. De kitartást nekem, már csak 3 hónap. Atyaúristen. Két és fél. Basszus. Mentem tanulni xD. Addig ezt…..
neo.Crysis 2011.03.01 08:55:06
@-l- ditti -l-:

Lehet egy ősi indiántemetőre épült a blogod? :O xD

Amúgy magam sem tudom, hogyan lehet ezzel együtt élni, inkább csak vergődök egyik napról a másikra..meg különben is, ez ellen nem lehet mit tenni.
Vagyis "erőszakkal" le lehet zárni az embert ezek felől, de attól még addig a pontig amikor lezárták ugyanúgy érzékel élete végéig, mint előtte, csak a helyzet nem változik és nem tud ellene tenni. Én is elgondolkoztam rajta többször és akármennyire is szar és félelmetes, nem záratom le magam, mert így fennáll a lehetőség a változásra...ami még nem tudom a pontos időszakot mikor, de tudom hogy el fog jönni.

Mondjuk abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a körülöttem élők is érzékelik ezeket-ergo nem néznek őrültnek. Nekem a párom családja a családom, és az ő nagymamája, édesanyja, testvérei is érzékenyek az ilyesmire. Pl legjobb barátunk és az ő szülei is ilyenek. Ők-az idősebbek-sokszor ellátnak tanácsokkal minket.
Talán ez jelenti a legtöbbet-a család és a barátok. ^^

A munkahelyemen is beszélek ilyesmikről, persze cenzúrázva és nem mindenről..:D de 50-50 %- vagy hülyének néznek, vagy nem merik magukban beismerni, hogy valóban vannak ilyen dolgok, vagy félnek az ilyesmiktől...de úgy érzem, az embereknek tisztában kell azzal lenniük hogy igenis ez létező dolog...leszarom ha nem hiszik. Aki nem fogad el jó tanácsot az magára vessen. Ahogy az élet is mindennapjaink része, úgy a halál is..:(

@Hail Tyranny:
Én a mai napig mindig megijedek...:(
De tényleg sokat segít, ha van aki meghallgassa az embert.
De mindenki megijed amúgy..csak kérdés hogy jobb-e félni mint megijedni. :(
neo.Crysis 2011.03.02 10:03:57
@-l- ditti -l-:
...akarnád, hogy lelőjem a poént??? :D
neo.Crysis 2011.03.04 08:19:10
@-l- ditti -l-:
:D
hmm..akkor ha majd lesz időm ma vagy holnap, mindenképpen megsúgom neked az "életértelmét"-de az egy kissé hosszadalmasabb, mintsem ide írnám- meg aki olvassa, annak nem akarom "ellőni"-szóval elküldöm mailben majd ;)
Másrészt csak tudd, hogy meg fog változni az életed, ha megtudod. Általában az emberek rájönnek idővel-ha megtudod az kissé erőszakos- de ha szeretnéd ám legyen- de felfordul tőle az életed és minden más lesz majd...vagy azt mondod "áá ez kamu- ez egy hülye elmebajos" és nem veszed komolyan és röhögsz majd- de ha belegondolsz és magadba nézel....

Amikor számomra tiszta lett minden, valahol megnyugodtam-hogy igen tudom-de ez a tudás eltörpül mindamellett a súly mellett ami a nyakamba szakadt a felismeréssel s mindazzal, amit addig is tudtam.

Az élet része a halál, a halál része pedig az élet.

Majd küldöm a mailt nemsokára, ha lesz rá időm :P aztán vagy elolvasod, vagy nem, vagy komolyan veszed vagy sem- az már a te dolgod lesz :D :)
Hoze Ques 2011.02.28 23:06:00
Miért nem veszem fel a telefonom sokszor? (+ Képek is még <3)Régi rejtélyre derül ma fény, azt kell mondjam. Pár olvasó tán épp kajánkodva kérdezgeti is önmagától, hogy tényleg, de miért nem. Én egy legendásan telót-baszó felvevő ember vagyok ugyanis, egyesek már jóideje…..
neo.Crysis 2011.03.02 09:07:00
@-Hoze-: Szokásomhoz híven most megint lélekoktatok és okoskodni fogok:

Nosssskérem: "jaaj neigyál, jaaj hogymered, jaaaj uristen, fúúj bulik, jaaj ne menjünk sehová"- ez kérlek nos ez nem probléma, sőt örülhettél volna neki...arra nem gondoltál, hogy lehet szivesebben nézte az arcodat, mint egy szar pózer bulin bájologni? Azért mert féltésből vagy normál ésszel azt mondja valaki, hogy kedvesem, ne legyél már marha részeg, mert használhatatlanná válsz agyilag-testileg-lelkileg-szerintem ezzel nincs semmi baj..

kibújt a szög a zsákjából: pl én sem szeretek buliba járni...szar emberek tömkelege, mocsok, undor, igénytelen helyek és emberek....megy a pénzed meg az időd és az energiád és kb elmegy az életkedved is- mondjuk ez lehet csak nálam van, mert alapvetően a legtöbb embert gyűlölöm..

Szóval szivesebben vagyok otthon a párommal, és tudod nem mi megyünk buliba-hanem a buli jön nálunk..és azok vannak ott akiket szeretsz és minden úgy van ahogy ti akarjátok ^^

Sőt- te is nem egyszer megfordultál nálunk, bár amikor vagy 3x találkoztam veled a saját lakásomban, együtt vacsoráztunk, gityóztatok énekeltél, vagy lelkiztél a párommal-de le merem fogadni hogy egyszer nem tudtad pl azt sem hogy hol vagy.....-.- sőt többször voltál, amikor én otthon sem voltam xD tény-ezek sem bulik voltak-csak olyan beszélgetős-esték-bár amikor nem voltam otthon azokról nem is akarok tudni-mert olyankor elszabadul a pokol...........

Szóval Hoze- ha a párod azt mondja, ne igyál-az nem jelent szerintem rosszat..a bulinak és az alkoholnak is megvan a maga helye, de szerintem te vagy az aki azt ecseteli, hogy egy olyan lány kell neki, akivel összebújhatsz, filmezhetsz stb...akkor döntsed el partylibát vagy normális lányt akarsz- mert a normális lányokkal lehet filmet nézni, de mondjuk olykor-olykor az érdekedben vagy az ő érdekükben rád szólnak hogy ne igyál wazze....

A mai tizenévesek között meg örülj, hogy ha egyáltalán olyat találsz, aki nem alkoholista vagy épp nem drogos...:(

Meg légy oly daliás, hogy elegánsan szállsz ki egy kapcsolatból, és nem alázod porrá szerencsétlen tizenéves exeidet...:(

Hoze vannak dolgok, amiken már nem lehet változtatni- de vannak más dolgok, amiken igenis lehet.

Ha boldog akarsz lenni, ne ess bele minden kitárt karba, akármilyen nehéz is. Csináld azt a melót amit kaptál-legyél egy kicsit jó és rendes gyerek. És már az előző cikkben említette nagy bölcsen valaki, hogy azt kapod, amit adsz. És ne anyagi dolgokat adj a csajoknak, hanem lélekben légy egy kapcsolatban- ha ő is viszonozza, minden ok, ha nem akkor minek folytatni. Pinája minden lánynak van-de szíve és agya is-az már ritka kombó-és csak azok találják meg eme csudalényeket, akik kiérdemlik.

Na most mondjad megint, hogy fasz vagyok, huhúú de hülye egy fasz-minek szólokbele, kussoljak minekpofázok mindig-de remélem legalább eljut hozzád a lényeg az agytekervényeidbe...

A drog az meg tényleg rossz-értem?
Az alkoholizmus is egy dolog...de a drog...megérdemlik a "mocskosdrogos" kifejezést akik élnek ilyesmikkel...:(
én soha nem éltem velük-nem is fogok-HÁROM!! jóbarátomat veszítettel el drogok miatt...akinek a kezébe meglátom, vagy leköpöm, vagy kiverem a kezéből...
Hoze Publicisztika 2011.02.17 12:52:00
Jársz valakivel?Utóbbi idők témái igencsak a párkapcsolati dolgokról való elmélkedésről szólnak - akik ismernek tudják miért is... Ennek a történetnek több bit-et nem igazán szentelnék a múlt másfélévemből, inkább stílszerűbb egy majdani jókora pofánvágás majd az…..
neo.Crysis 2011.02.18 08:45:29
....hát, talán azért nem ismeritek a szót, mert soha nem szerettetek úgy igazán valakit. Én rengetegszer mondom hogy "szeretlek" a páromnak, mert ez így is van. Nélküle én nem lennék. Együtt lakunk, együtt élünk-és ez nem ilyen nyálas duma, hanem a valóság. Igenis ha az ember megtalálja a párját, mindent megtesz érte-de mindent amire lehetősége és ereje engedi. Szeretni csak teljes szívből-lélekből és minden pocikákból lehet....

ha olyannak mondjátok, akit nem szerettek teljesen, még jó hogy üres és nem jelent semmit. A kapcsolat meg ellaposodik-ha hagyják...de izgalmassá lehet tenni, de nem ilyen mai jól kedvelt "álszakítósdival" hanem apró figyelmességekkel, kedvességekkel és nem anyagi alapú dolgokkal...nem neccbunda kell-hanem figyelmesség és vicceskedő-kedveskedő helyzetek. Egy igazi párkapcsolatban az ember mindig tudja épp mire van szüksége a másiknak testileg-lelkileg, hogy jobbá tegye az illető napját. A legfőbb a változatosság és a móka és engedni kell az illetőt a saját életét élni és nem pedig ketrecbe zárva tartani és meg nem ellenőrizgetni, és megsavanyítani a közös napokat.... A bizalom, az őszinteség,a tisztelet, a figyelmesség pl a legfőbb egy kapcsolatban és az hogy a másikat feltétel nélkül elfogadjuk-a hibáival együtt, mert nekünk is megvan a magunk hibája, amit meg ő fogad el.

Köszönöm a figyelmet:
Kázmér Ottokár szexológus- és kapcsolat-terapeuta hozzászólását olvashatták (aki boldog párkapcsolatban él és szívesen hallja-hallatja a "szeretlek" nevű szót és szinonímáit)
Hoze Yee! 2010.11.17 16:38:00
Hozé úr kukázik - rovat Kéremszépen ez úgy ahogy van hihetetlen. Nem véletlen mondom én, és meséltem itt olykor, miért jó a 12-edik kerületben lakni: ahol egyes sznobáriás barmok azok úgy ahogy van szinte használatlan vadi új cuccokat dobnak ki a francba. Jó példa erre a…..
Hoze Videóklipp 2010.11.08 17:18:00
Elvis Predator and The Jolley ValleyHa most gúnyos lennék, aztmondanám, itt az új Dr.Melancholia, akik 2 hónapos fentállásuk ellenére is már letettek egy profi videóklippet az asztalra. De nem mondom. (Sőt az iménti sorokat nem is én írtam, hanem a macskám ráugrott a billentyűzetre…..
neo.Crysis 2010.11.17 17:40:20
@Elvis Predator: LOL :D
a kritika tudod nem rossz dolog. Fogadni kell, és tanulni belőle. Senki nem mondta hogy ne lenne benne sok munka.
Ha hosszú távú zenei karriert akartok, ennél ezerszer durvábbakat fogtok kapni. Nem kell itt megsértődni szerintem, de te is tudod, hogy ha középpontba fogtok kerülni-vagy akartok-még csak ezután jön a java és százszorta keményebb dolgok várnak rátok. Megfelelni, majd mind jobban megfelelni és mind újra fölülmúlni magatokat. Sajnálom ha egy rosszindulattól mentes semleges elemző vélemény így kiborított, mi lesz veletek akkor, ha ezresével kapjátok a kurv**nyázást...-.-
Pl lásd Hozet, ha a véleményekből nem a pozitívumot próbálná kiszűrni, rég hátulkötős fehér pulcsit viselne egy szép fehér szobában.
..és ha az MTV azt mondja köszi fiúk, nem-akkor felégetitek őket vagy mi?? :D
Csigavér barátom-csigavér.
Hoze A hét hülyéje - rovat 2010.10.14 01:34:00
Miért őrültség otthon szülni?Tessék, minden hétre jut mindig egy olyan sztori, hogy az ember a fejét fogja, falat kaparja. (Update: Ezennel be is indult a Hét hülyéje rovat itt.) Az eheti díj nyertese kétségkívűl Geréb Ágnes, kuruzsló 'szülésznőt' illeti meg, az un otthon…..
neo.Crysis 2010.10.15 08:58:38
@kainsage: Szerintem a következő legyen inkább az otthonszülés helyett az otthonmegtermékenyítés...:D segíti a természetes bevezetését a fallosznak vagy egyenest sejteket bökdös otthon pl egy kólás kupakban..:D :D

@szilagyizoe: Talán tényleg szánalomra méltóak a gyerekgyilkosok...egyrészt mert primitív állatias ezen reakciójuk, másrészt szánnivaló és büntetés legyen neki az élete..úgyértem kísértse minden nap hogy egy életet vett el ami belőle fakadt...kísértse a dühös lélek nap mint nap, amitől elvette az élet jogát

Nem pártolom a gyilkosságot a börtönben..az életfogytig kellő lassú élmúlás tele gondolatokkal-de azt már nem szeretem hogy faszán elütik az időt bent...értem én hogy ők is emberek, de ha már gyilkolt, akkor értse már meg és fájjon neki nap mint nap hogy mit tett egy másik élettel egy másik családdal.....az is jogos valahol hogy a kevés megkeresett pénzt utalják a családnak-ők nem tehetnek erről többnyire...
amúgy figyeljétek a dolgokat-sokszor vészhelyzetekben pénzt ajánlanak fel a börtönlakók, többnyire gyereksegítő szervezeteknek..bár ezzel nem mossák magukat tisztára.

szószó örök kérdés, ki a végítéletet ki az életfogytigot pártolja ez már csak ugyanolyan kérdés lesz mint az eutanázia vagy az őssejtkutatás...ördögi kör. pártolók és ellenzők és érvek-ellenérvek sora..:D
-l- ditti -l- blogja: Facebook 2010.10.07 15:27:38
Most ez a legmenőbb közösségi portál. Mert itt lehet lájkolni, egymást bökdösni, külföldiekkel bejelölni egymást. Sok baromság van itten. Viszont ezen túlkaptam:Forrás: www.mortemaeternus.blogspot.com:) soksok pihent ember..Ja, egyébként regelt felhasználóknak mondom, napokban végre újabb poszt,…..
neo.Crysis 2010.10.09 11:35:19
Isten létezik.
Csak ne úgy képzeld el mint a keresztények istenét, sem semmilyen más képre formált istent. isten nem egy megfogható anyag. isten egy név-egy felsőbb energiára, egy pozitív hatalmas mindent átfogó energiára, ami benned van ami körülötted van, amiből jötté és majd majd sok sok évszázad évezred után te is egyé válhatsz vele, ha megtettél érte mindet. az út nehéz. elveszhet a lelked vagy megsemmisülhetsz. NEM VAGYOK VALLÁSOS-sőt még csak meg sem vagyok keresztelve..nem akarok én senkit sem hittéríteni. Csak tudd, létezik jó és rossz, gonosz és szent, segítő és ártó. Minden körülvesz. Mind, csak te választod ki vagy ha nem teszed majd ő dönt helyetted. A vallási fanatisták őrültek mind. A tudatod és a pozitív energiák azok, amelyekben megbízhatsz.

...és ha csak ostobán és egyszerűen közelítjük meg a dolgot a keresztény világ hite szerint- isten a képére formálta az embert...ergo TE IS ISTEN VAGY. Az ember az isten. A hit mely átsegít sok személyt, mind mind az emberből származik és a kollektív tudatban, hogy mindig van aki segít mert kell lennie valakinek...hihetsz ebben az "istennek" nevezett erőben, hihetsz a szerelmedben, a családodban, vagy egyszerűen csak magadban..minden hit kérdése. Sohasem vagy egyedül.

Sorry Ditti az OFF-ért..:(
Kedves SlipVik...ne foglalkozz az egyházi tanokkal, ne foglalkozz vallásokkal..elbutítják az elmét, és takargatják-titkolják az igazságot. Biznisz az összes vallás. Népbutítás az irányíthatóságra.

"isten" létezik. Benned is ott munkál. Találj rá-erre az erőre.

Tudom hogy hülyének néztek ^^
De remélem megértitek a mondanivalót és mégegyszer bocsánat ne haragudjatok.
neo.Crysis 2010.10.09 14:59:09
Hoze Blog 2010.10.08 10:10:00
Miért nem segít senki...?Történt ez a vörös-iszap katasztrófa még hétfőn az országban, mikoris átszakadt egy lúggal teli ipari szennyterméket, un vörösiszapot tartalmazó gigantikus tároló gátja, ezzel elöntve és lakhatatlanná téve 4-5 falut, 10 milliárd ftos kárt…..
Hoze Street art Vol.1. 2010.06.26 14:02:00
E művészeti rovat béta verziója ez, hisz régóta tervben van véve pár utcai dísz-alkotásom. Főként saját nyomtatású tréfás plakátokra gondolok majd a közeljövőben, a megszokott stílusban. Ám míg nyomtató híján vagyok, addig más díszeket kell ötlenem. A…..
neo.Crysis 2010.06.28 16:59:43
Hoze "Ünnepség"... 2010.06.17 09:44:00
28Damn it! Mert soha semmi sem jó. Ha az ember 16, szeretne 18 lenni. Ha 20 akkor fel sem fogja milyen jó korban van. Ha 25, akkor már jobb lenne megint 20-nak lenni. Ha 27, arra gondol, túléli Körtkobint. Ha meg 28 lesz... Akkor azon filozofál, még 2 év,…..
neo.Crysis 2010.06.21 09:01:10
Hoze Elemzés 2010.06.10 14:55:00
A nyári tuskó fajták rajzásaiMegint blog szilencium volt pár napig, igen, tudom. Hatásvadász fejem ezúttal lustaságból nem írt ide, bár nem minden nap lehet szaftos velős dolgokat írkálni csak úgy, ha valakivel sok érdekes nem történik épp.  De mégis illik írni.…..