Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoftSynth.hu_Arpad

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A VSTBuzz a mi jótevőnk a héten: előzőleg 199 dollárba kerülő szintimintacsomagjuk, a Short Noise most ingyen letölthető. Hat gigabájt helyet kell csinálnunk neki, és körülbelül két órát magunknak a letöltéshez-kicsomagoláshoz; megéri, nagyon klassz dolgok vannak a 303 hangprogram soraiban. Sőt:…..
A Xils Lab továbbfejlesztette Syn'X nevű szintijét, az új cucc neve meglepetésre Syn'X 2. A nyolcvanas évek legendés olasz áramköreit szoftverben emuláló hangszer elképesztően mély szintézist nyújt: hangonként akár negyven oszcillátor, ötven LFO, modulációs mátrix, valamint…..
midi.blog.hu Desktopon a Nave 2015.05.27 06:03:33
A Waldorf korábban csak iOS-re létező szintije mostantól Windowson és OS X-en is fut, szintén Nave néven, VST, AAX és AU formátumokban. Nem sokat kellett vele csinálni, úgy volt tökéletes, ahogy. Az ára persze jelentősen magasabb, 149 euró. Itt...
SoftSynth.hu_Arpad 2015.06.09 19:22:37
A GForce Odyssey-emulációja eddig is tökéletes volt, most viszont az új, kettes verzió, az Oddity2 új funkciókkal gazdagodik: további LFO-k és burkolók, késleltető, új szűrőkarakterisztikák, monofón legátó mód és még sok más. December elsejétől vihetjük, száz euróért...
Elfogyott a cég pénze? Vagy a szerzők siránkoztak túl sokat? Ezért vagy azért, vagy esetleg teljesen másért, de az iparág zenemegosztója új bevételi forrás után néz - hagyományos hangos hirdetési megoldásokat, másnéven rádióreklámokat fogunk hallani a kívánt zene előtt…..
midi.blog.hu Itt a nyolcas Reason 2014.08.09 12:07:18
  Something completely different - mondhatják most a Propellerheadnél, mert nagyot fordult a világ náluk: bemutatták a szeptember 30-tól megvásárolható Reason 8-at, ami alig-alig emlékeztet az előző verziókra, annyira megváltozott. Érdemes megnézni az új változat weboldalát -…..
midi.blog.hu Itt az új Sample Tank 2014.07.30 20:04:49
Végre egy érdemi versenytárs a Kontakttal szemben: itt a Sample Tank 3, az IK Multimedia rég nem javított, most viszont jól felturbózott szoftversamplere. Több mint négyezer hangszer, 33 gigabájt jár hozzá, ötvenötféle effekt van benne, teljesen újratervezték a felületét, egészen…..
SoftSynth.hu_Arpad 2014.07.31 23:27:41
A képen az analóg technika egyik királya, a Harrison által készített komplett soksávos audió workstation szoftver, a Windows, Mac és Linux platformon is elérhető Mixbus - korábban már írtunk róla. Egy akció miatt vesszük most elő megint: kezdeti hatvandolláros árát a bevezetés…..
  Az Analogue Zone csapata összerakta egy videóba mindazt, amit érdemes volt látni-hallani a szerdai modulárisszinti-meetingen. Élőben persze még sokkal jobb lehetett!..
Mint azt néhány napja már előrejeleztük, ma van a Minimoog napja: lejár az Arturia és a Moog Music sokéves együttműködése szoftverterületen, és ma, csak és kizárólag egyetlen napig, ingyen lehet letölteni az Arturiától az erre az alkalomra készített, az eredeti hangszert…..
Az Arturia biztosan az egyik legjobb fej szoftvercég a zeneiparban - nemrég például felfedeztem egy bugot az újonnan kiadott Spark dobgépükben,  és néhány nap alatt küldték hozzá a javító patchet -, most pedig stílusosan búcsúznak a Moogtól. A két cég közti megállapodás…..
midi.blog.hu Elindult a pluginbolt 2012.01.11 07:36:31
Hivatalosan is elindult a Plugin Alliance, a Brainworx, az SPL, a Vertigo és az Elysia online pluginbolt-rendszere. Itt kapható mostantól ezen cégek összes pluginje, egy közös szoftverautorizációs rendszerben, ami semmilyen hardverkulcsot nem igényel, és a cégek régi, hardveres…..
Március 31-ig lehet benevezni a softsynth.hu-n az év első hazai remixversenyére, amelyben a CERN hadronütköztetőjéről szóló rapszámot kell kibelezni a jelentkezőknek. A győztesek plugineket fognak kapni, hogy melyeket? Itt nézzük meg jól...
MidiTom zenei blogja LHC @ home :) 2012.01.02 20:50:00
Ütköztessünk hadronokat otthon!     Az Úr 2012-es esztendeje nem éppen finom fade-in effekttel úszott be a tizenkettedik ütem végén, hanem arcba kaptunk frankón minden jót, aztán egy darabig elhápoghatunk a hogyantovábbon. Sokat persze nem morfondírozhatunk, mert ha nem…..
A SoftSynth.hu és a Big Tick Audio közös versenyt hirdet, két témában: hangtervezés és skintervezés. Bárki elindulhat külön-külön bármelyik kategóriában, a feladat pedig az, hogy a cég Rhino nevű szoftverszintijét lássuk el új hangokkal és új skinekkel. Dolgozni a szinti…..
SoftSynth.hu_Arpad 2010.06.07 14:06:31
@faszharcos: Ebben igazad van, hogy érdekesnek tűnhet - mindenesetre az 5let tőlem jött és végül abban egyeztünk meg 'Tickékkel, hogy a Softsynth.hu oldalon keresztül lesz a lebonyolítás, a zsűrizés viszont közös. Részemről az volt a legelső felvetés, hogy egy magyar verseny legyen amiben Rhino skineket kell készíteni (mág nem is igazán van hozzá skin pedig a lehetőség megvan!), aztán az ő javaslatukra bejött még a képbe a hangszínprogramozás és hogy ne csak magyarok pályázhassanak. Egyébként a KVRAudio Big Tick fórumában fent van a versenykiírás - szóval a saját fórumukon is megjelent, még ha a proggi oldalán nem is. Nekem kapóra jön ez a lehetőség, hogy megszabaduljak a régebbi Acid Pro példányoktól - a Big Ticknek meg mostanában jött ki a Computer Music magazinban a "Rhino CM" speciális verziója, szóval ez a verseny még inkább reflektorfénybe hozza ezt a nem mindennapi szintit.