Regisztráció Blogot indítok
Adatok
footballer

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cím idézet C. G. Jung: A termeszek töredezett tudatalattija című munkájából, és egyben a legutóbbi látogatásom tökéletes összefoglalója. Hetek óta készülök kirakni ezt a videót a Hangyász aktuális állásáról, csak nem jutottam oda a munkától. És persze az…..
shinya kimura @ chabott engineering from Henrik Hansen on Vimeo. Nincs hozzáfűznivalóm, simán csak szép. Baowah, könnyezd meg! Továbbiak a művészről: A műhelye A blogja Sasvári "Angelday" József személyes videóajánlása alapján. Plastik.hu ..
Mivel tegnap olyan meglepően sokan szerettétek a Rauh Welt-féle dizájniskolát, és egyértelműen a kábelkötegelő volt a legmarkánsabb dizájnelem, küldeném hát a műfaj kötelező alapművét mindenkinek, aki szereti. Eszeveszett rákenroll. Via narancsphoto és AE86.hu és…..
Szállítás az életem, Hívjon mert kell az élelem! A Lackó Tomi, a világ legviccesebb mottójú trélerese elhozta a Hangyászt a homokfúvóktól. Tapasztalatok: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/karotta/datsun_260z_homokfujva/feed", "width":"640", "height":"480",…..
Tudom, hogy végtelen mennyiségű információval lógok még nektek Hangyász-ügyben, de most mégis az történt, hogy egy angol nyelvű fórumba írtam pár rövid posztot a dolgok állásáról. Ennek az a szimpla oka, hogy a Hybridz.org a földkerekség egyik legjobb fórumcsoportja, ahol…..
footballer 2010.06.08 12:32:51