Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FaBriC

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FaBriC a Skrillex jelenség 2011.02.25 14:09:00
Valószínűleg így lehet legjobban jellemezni a fiatal amerikai zenészt, aki mesterien ötvözi az elektro, a house és a dubstep műfajokat, eddig nem hallott, egyedülálló módon. Sonny Moore régebben From First to Last screamo-metalcore zenekar énekeseként tevékenykedett, de felhagyott a…..
FaBriC hajnali pumpáláshoz 2011.02.24 21:59:00
Nemrégiben találtam egy számot, amit konkrétan hajnali eszeveszett pumpáláshoz tudok elképzelni. Annyira sötét, és beteg de valahogy mégis vidám is és jó érzéssel tölt el. Minden esetre le kell szögezni, hogy nem mindennapi trackről van szó. Persze az is lehetséges, hogy csak…..
FaBriC club elektro house 2011.02.24 21:46:45
Egy érdekes átmeneti műfajt szeretnék bemutatni, a club elektro-t. A stílust minimal elektrohouse néven is ismert. A lényeg az, hogy minimal alapokkal és elektro dallamokkal manipulálják az agyunkat a táncparketten. Azon stílusok egyike melyekre józanon is lehet befordulósat tombolni,…..
offroad4x4 Lada Niva 2011.01.24 21:55:00
Na ez terepjáró, igazi gépcsoda egyenesen Oroszországból. A Niva a tajgára lett tervezve, nagyon jól veszi az akadályokat, nem csoda ha a vadászok, erdészek, offroadosok egyik kedvenc közlekedési eszköze. Mint jármű nagyon jó, viszont mint autó elég fapados. Mikor a családnak…..
offroad4x4 Suzuki Samurai 2011.01.20 16:28:00
Elsőként az magyar offroad körökben oly kedvelt kicsi, ám nagyon jó terepjáróképességekkel rendelkező Suzuki Samurai-t fogjuk boncolgatni. A Samuraiból azért lehet nagyon jó extrém terepjárót készíteni mert ha a relatív kicsi kaszniba egy 1,9 literes benzinmotor dolgozik, akkor…..
FaBriC a dárenbéz se maradjon ki 2011.01.20 16:01:00
A drum and bass az elmúlt húsz év underground zenéjének meghatározó stílusa. Folyamatos fejlődésen megy keresztül, újabb és újabb alstílusokat eszelnek ki a producerek, így mára már létezik pörgős és vidám, reszelős-zakatolós, de sötét idegtépő alstílus is. Egyes…..
FaBriC jöhet egy kis dubstep? 2011.01.20 15:37:00
Lassú mély tónusok dominanciája, idegtépő elektronikus ricsaj mégis rengeteg hívője van a dubstepnek. A dudstep a legfiatalabb elektronikus zenei stílusok egyike, bátran mondhatjuk, hogy a harmadik évezred zenéje. Gyökerei a drum and bassben keresendők, az első dub-okat dnb…..
Offroad, rally - amikor letérsz a jól ismert aszfaltról és úttalan utakon tengelyig a sárban, vagy épp kilóméteres porfelhővel a hátad mögött száguldasz. Ezt az életérzést és a hozzá szükséges technológiát, gépeket mutatja be az offroad4x4.blog.hu. Az, hogy kettő, négy vagy…..
A minimal senkinek sem ismeretlen aki az elmúlt pár évben megfordult akárhol az éjszakai életben. Összegyűjtöttünk pár kedvencet, akik talán kevésbé ismertek a "nagyközönség" előtt. Ha tetszenek toljátok be mindenképpen a legközelebbi minimal…..
A FaBriC.blog.hu oldalt a londoni Fabric nightclub ihlette, ahol minden modern elektronikus tánczene fellelhető: techno, house, minimal, dubstep, drum and bass, hip-hop, breakbeat, trance. Az oldalon ezen stílusokból válogatunk, hogy mindig képben legyetek, mi is az aktuális bulizene! Az…..
Be Part of Pauls Summer 2010 címmel készítenek dokumentumfilmet Paul Kalkbrennerről, és az idei nyár bulijairól. A készítők kíváncsian várják rajongók filmjeit, képeit, melyeken Te és barátaid Paul Kalkbrennert hallgatjátok, az ő zenéjére buliztok. Ezek közül a legjobbaknak…..
FaBriC 2010.08.18 11:07:13
paul kalkbrenner Új track 2010.08.11 10:22:02
Paul ezúttal is bebizonyította, hogy a remix nagymestere is. Ezúttal Moby Wait For Me című számát konvertálta át a egyedülállóan pulzáló Kalkbrenner hangzásvilágba. Íme az új track, jó lazulást!   ..