Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cole

74 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
9 Nyíl Budapest Darts Gála 2019 2019.03.09 16:03:58
Tegnap volt a nagy nap, amire oly sokan vártak... Budapest Darts Gála 2019! A név kissé zavaró lehet, azonban teljesen logikusnak tűnik az elnevezés, még akkor is, ha maga az esemény a csodálatos ÉRD ARÉNA berkein belül zajlott le. Köztudott volt, hogy nyolc játékos, köztük négy PDC nagyágyú…..
Egy sörözésekkel és hosszúra nyúlt sétákkal és éjszakákkal bőven megtűzdelt 4 napos csehországi kiruccanás után hazatérve, másnap munka után egy kiadós alvásra sokkal jobban vágytam, mint borkóstolóra. Nem túl gyakori viszont, hogy Homonna Attila, Magyarország "driving winemaker"-e szeánszot tartana…..
Időtartam: 1hHelyszín: Tengerszem Tenisz KlubEgy fokkal már jobb a fonákom, mint két hete volt, de még messze a kánaán. A mozdulatsort teljes mértékben berögzítettem, csak éppen még azzal az aprósággal van problémám, amit mindig szóvátettem Csillánál, a távolsággal. Jelen…..
Vidéken voltam és a nagy köd miatt nem értem vissza az edzésre, így sajnos kimaradt. :(..
Időtartam: 1hHelyszín: Tengerszem Tenisz KlubVasárnapi sokk!! Basszus elölről kell kezdenem a fonák tanulását (mégiscsak ragaszkodunk az egykezes változathoz), mert egyszerűen nem megy! Csilla viszont továbbra is hozza a stabil jó formáját, ennyi örömöm legalább van. ..
Időtartam: 1hHelyszín: Tengerszem Tenisz KlubEgy szűk órányi bemelegítés után mentünk a Mesterhez a heti szeánszra. Csillánál felfedeztük, hogy sokkal jobban teljesít a kötetlen játéknál, mint az iskolázásnál, talán mert utóbbinál a tudásszintnek megfelelő, lehetőleg…..
Időtartam: 1hHelyszín: Tengerszem Tenisz KlubMegdőlni látszik az elméletem, ugyanis a héten semmit sem tudunk gyakorolni, a vasárnapi edzésen viszon apró nüanszok ellenére viszonylag jól szerepeltünk mindketten. A már szokásosnak mondható ütögetésen kívül iskoláztunk is, a…..
A döntő után: a számításaim bejöttek, Roger Federer hibátlanul és meglehetősen könnyedén győzött. Persze, ha nagy pénzben fogadtam volna biztos másképpen alakul az egész torna. :)) A jövő évi Roland Garroson hatalmas csatát várok (Nadal, Ferrer, Nalbandian), salakon talán…..
A döntő utánKüzdelmes és látványos döntő volt, ahol szerintem a jobb fizikum győzött.Justine Henin vs. Maria Sharapova 5-7, 7-5, 6-3A 4. nap utánA 3. nap utánA 2. nap utánAz 1. nap után(forrás: tennis.com)..
A mai napon elkezdődött az év utolsó nagy női tornája Madridban. Jövőre Szávay Ágit is idevárjuk!..
Időtartam: 1hHelyszín: Tengerszem Tenisz KlubElőzmény: a szép időnek és a hosszú hétvégének köszönhetően pénteken és szombaton 2-2órát gyakoroltunk a Pillangó pályán. Nyögvenyelősen kezdődött, de a második órákra belejöttünk és már élvezhető volt a játék. A mai…..
Csodás prezentáció a világ legjobbjától:..
Időtartam: 1hHelyszín: Tengerszem Tenisz KlubNem volt túl izgalmas edzés sajnos. Mindketten mire belelendültünk az ütésekbe, már véget is ért a gyakorlás. Elgondolkodtató! Sajnos heti 1x fél órában nem lehet megfelelően berögzíteni a mozdulatokat, hogy a következő héten…..
Teniszlabda - edzésnapló FotoBlog 2007.10.24 18:14:44
Big Hit néven újabb rovat a jobb oldalon...
Időtartam: 1hHelyszín: Tengerszem Tenisz KlubNo ezt is megértük! Csilla ma brillírozott, eddigi legjobbját hozta. Az első fél órát végig ütögette Edzőbával, és több labdamenet is értékelhető volt. Lenyűgözott, eleinte már-már el sem hittem, hogy ő játszik. Mintha fejben…..
Időtartam: 1hHelyszín: Tengerszem Tenisz KlubEljött a téli szezon, heti egy alkalom, fél-fél óra, szegényes. Szívem szerint minden nap órákat játszanék, de egyelőre nincs mit tenni, feljebb kellene küzdenem magam a szakmai berkekben. A menü ugyanaz volt mint a múlt héten, és most…..
Időtartam: 1hHelyszín: Tengerszem Tenisz KlubKettébontottuk az edzést, fél óra Csillának, fél óra nekem. Ő kezdett és végig a kedvencét, a tenyeres-fonák párost gyakorolta. Ügyes volt, persze akadtak szituációk, amikor mint külső szemlélő jókat derültem ("hátra,…..
Időtartam: 1hHelyszín: Tengerszem Tenisz KlubMa volt az első edzésünk a nagy paplan alatt. (befedték a pályánkat, beindult a téli szezon) Furcsa! Érdekes az akkusztikája, itt sokkal jobban kijön ha nem az ütő közepével találjuk el a labdát. Továbbá érdekes a…..
A tenisz egy romantikus sport :) ..
Időtartam: 1hHelyszín: Tengerszem Tenisz KlubA nap fénypontja, hogy kaptam egy új gripet, mert az eredeti mint kiderült katasztrófális volt. Eddig keményen kellett tartanom az ütőt, hogy ne csúszkáljon ki a kezemből, a csuklóm szerencsére nem fájdult meg (lekopogom) még ettől. Ma…..
Időtartam: 1hHelyszín: Tengerszem Tenisz KlubHosszú, nagyrészt vidéken töltött munkahét után katasztrófálisan rosszul játszottam. Nem voltam ott fejben sem, és ez teljesen kihatott a játékomra. Csilla brillírozott (hozzám képest) ! :) Edzőbá bár végig velem volt lélekben, de…..
Időtartam: 1hHelyszín: Tengerszem Tenisz KlubMindössze egy alkalomra volt idő a héten sajnos. Csillát megfázás gyötri, talán ennek köszönhető, hogy röpke 20 perc alatt talált csak magára és ütött elfogadhatóakat. Ma újat is vettünk, a nyesést. Izgalmas lesz már látom! Picit…..
Időtartam: 2hHelyszín: Chinoin pályaSzitáló essőben és reflektorfényben gyakorolhattunk ma. Ez utóbbihoz méltóan egész élvezhetően ment játék. Ami kifejezetten meglepett, hogy Csilla olykor-olykor olyan labdákat zúzott be a sarkokba, hogy esélyem nem volt a közelébe sem…..
Időtartam: 1hHelyszín: Tengerszem Tenisz KlubVégre újra szélcsend és napsütés fogadott minket. Összekaptam magam és ma viszonylag stabilan ütögettem. Most még azon kell dolgozni, hogy megfelelő hosszúak is legyenek az ütések. Csilla elég nagy hibaszázalékkal dolgozott és ugye…..